FSnordic.net

Mainosta sivuillamme

Yleistä

FSnordic.net Flight Simulator Nordic, FSnordic.net, on Pohjoismaiden suurin siviililentosimulaattoreihin ja ilmailuun keskittynyt internet-palvelu. Sivuston perustamisen jälkeen, vuonna 2000, FS Nordic on kasvanut tärkeäksi kohtauspaikaksi suomalaisten ja ruotsalaisten simulaattoriharrastajien keskuudessa. Uusi, vuonna 2003 perustettu suomenkielinen ilmailufoorumimme on myös kasvanut sektorinsa tärkeimmäksi keskustelufoorumiksi Suomessa.

FS Nordicin tavoitteena on tarjota mukava ja luotettava kohtauspaikka Internetiin ilmailu- ja lentosimulaattorifaneille ympäri Pohjoismaiden ja Pohjois-Euroopan. Sivuston pääsisältö ovat uutiset, mukaan lukien paikalliset uutiset suomeksi ja ruotsiksi, ilmaiset lisäosat MS Flight Simulatoriin, keskustelualue ja lentosimulaattoriaiheiset artikkelit ja arvostelut.

Yksi tärkeä osatekijä tiiviin yhteisön ja kohtauspaikan rakentamisessa on keskustelualue. FS Nordicin keskustelualue on yksi sivuston avainelementeistä. Tarjoamme omat foorumit suomen- ja ruotsinkielisille käyttäjille ja meillä on myös yleisiä keskustelualueita, joissa englanti on pääkielenä. Toimintaamme kuuluu myös ilmainen hosting-palvelu valittujen lentosimulaattoriyhteisöjen keskustelufoorumeille, jotka tuovat lisää ulkomaisia kävijöitä FS Nordiciin ja auttavat luomaan positiivista palveluimagoa.

Avainsanamme on laatu, ei määrä, kuten monilla muilla sivustoilla.

Mainostamistavat

FSnordic.net Tarjoamme mainostajille hyvän valikoiman erilaisia mainostustapoja kautta koko sivustomme. Bannerimainokset ja myös tekstipohjaiset mainospaikat ovat mahdollisia. Mainokset voidaan suunnata vain tiettyyn osaan sivustoamme, esim. vain keskustelufoorumiin. Myös kielikohtaiset lokalisoinnit ovat mahdollisia. Mainostila voidaan hinnoitella katselukertojen tai ajan mukaan.

Yksityiskohtaiset tiedot löytyvät Media Kitistämme. Jos olet kiinnostunut mainostamisesta FS Nordicissa, ole hyvä ja ota yhteyttä.

FS Nordicin sponsoroiminen

FS Nordic ottaa mielihyvin vastaan tahot, jotka ovat kiinnostuneet sivustomme sponsoroinnista. FS Nordicin sponsori saa enemmän julkisuutta sivustolla kuin tavallinen mainostaja ja tarvittaessa mainosbanneritilaa saa tietysti myös. Odotamme sponsorin toimittavan esimerkiksi erilaisia palkintoja kilpailuihin tai tuotteita arvosteltavaksi.

Muita tapoja saada julkisuutta FS Nordicissa

Mainostamisen ja sponsoroinnin lisäksi on muitakin tapoja saada yrityksellenne julkisuutta FS Nordicissa:

  • Olkaa hyvä ja lähettäkää kaikki lehdistötiedotteenne ja uutisenne meille. Julkaisemme ne sivuillamme kolmella kielellä. Voitte käyttää WWW-lomakettamme.
  • Lisätkää sivustonne linkkisivullemme.
  • Lähettäkää tuotteenne meille arvosteltavaksi. (olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä saadaksenne lisätietoja).

Kävijätilastot

FSnordic.net Useimmat kävijämme ovat Pohjois-Euroopasta, mutta meillä käydään paljon myös muilta alueilta, eniten Pohjois-Amerikasta. Vaikka keskitymme tiettyyn maantieteelliseen alueeseen, FS Nordicin kävijäkunta on maailmanlaajuinen.

Yksityiskohtaista tietoa kävijöidemme määristä ja kotimaista, mukaan lukien tuore tilastotieto löytyy Media Kitistämme, jonka saa pyytämällä.

Mainostamisen ehdot ja hinnat

FS Nordicin mainostamisen ehdot ja hinnat ovat Media Kitissämme, jonka toimitamme pyydettäessä.

Yhteydenotto lisätietoja varten

Voit ottaa meihin yhteyttä lisätietoja varten käyttämällä yhteydenottolomakettamme. Saadaksenne lisätietoja FS Nordicissa mainostamisesta, lähetämme mielellämme Media Kitin sähköpostitse.