FSnordic.net

Annonsera hos oss

Allmän information

FSnordic.net Flight Simulator Nordic, FSnordic.net, är den största Nordiska civila flygsimulatorsidan och flygtjänst. Sidan grundades år 2000 och FS Nordic har blivit mötesplatsen för flygsimulatorentusiaster i Sverige och Finlnad. Vårat Finska flygforum, grundat 2003, har också vuxit och blivit det största forumet i ämnet i Finland.

FS Nordics målsättning är att erbjuda en praktiskt och pålitiligt mötestjänst på internet för flyg- och flygsimuleringsintresserade från de Nordiska länderna och Norra Europa. Huvudtjänsterna är på websidan är nyheter, vilket inkluderar lokala nyheter på Svenska och Finska, gratistillbehör till MS Flight Simulator, diskussionsforum samt flyg- och flygsimulatorrelaterade artiklar och recensioner.

En viktig aspekt i bygget av ett bra community och mötesplats är diskussionsforumet. FS Nordics diskussionsforum är ett av nyckelelementen av websidan. Vi erbjuder diskussion för svensktalande, finsktalande och vi har också en generell del där diskussionen är på främst engelska. Vår policy inkluderar att vi gratis erbjuder forum till utvalda grupper vilket lockar utländska gäster till FS Nordic och skapar en god bild av vår service.

Vårt motto är kvalitet, inte kvantitet som många andra sidor satsar på.

Annonseringsmöjligheter

FSnordic.net Vi erbjuder en mängd olika lösningar för annonsörer på hela vår websida. Vanlig bannerannonsering såväl som textbaserade annonser på utvalda ställen finns tillgängligt. Annonseringen kan riktas till en specifik del av våran sida, till exempel enbart i våra diskussionsforum. Språkbaserad annonsering är också en möjlighet. Annonsutrymme kan köpas per visning eller för en bestämd period.

Detaljerad information finns i vårat Media-kit. Är du intresserad av att annonsera på FS Nordic, vänligen kontakta oss.

Sponsra FS Nordic

FS Nordic välkomnar sponsring av vår websida. Sponsorer får mer publicitet på websidan än en vanlig annonsör, utrymme för en annonsbanner kan erbjudas om så önskas. Vi förväntar oss att sponsorer erbjuder till exempel priser till tävlingar eller produkter för recension.

Andra sätt att synas på FS Nordic

Utöver möjligheten att annonsera eller sponsra finns det också andra sätt att exponeras på FS Nordic:

  • Vänligen skicka in dina pressreleaser och nyheter till oss. Vi publiserar dessa på vår nyhetssida i tre språk. Du kan använda vårt formulär.
  • Lägg till din websida i våran länksamling.
  • Skicka en kompia av din produkt för recension (vänligen kontakta oss för detaljer).

Besöksarstatistik

FSnordic.net De flesta av våra besökare kommer från Norra Europa men vi lockar även många besökare från andra regioner från hela världen. Vi har förutom Europa flest besökare från Nordamerika. Trots att vi är en regional sida som koncentrerar sig på ett specifikt geografiskt område så har vi ändå en väldigt bred besökarskara.

Detaljer om besökarmängd och ursprung, inklusive den seaste statistiken, kan hittas i vårat mediamaterial som skickas ut på önskemål.

Annonseringsvillkor och kostnad

FS Nordics Annonseringsvillkor och priser finns i vårat Media-kit som fås efter önskemål.

Kontaka oss för mer information

Du kan nå oss för mer information genom att använda vårt formulär. Vill du veta mer om annonsering på FS Nordic skickar vi med glädje vårat Media-kit via mail.