FSnordic.net

Tietoja sivustosta

Esittely

Tilastoja, FSnordic.net
  • Perustettu toukokuussa 2000.
  • 4000 - 7000 päivittäistä vierailijaa.
  • Lojaali vierailijakunta, yli 75% palaavia vieraita.
  • 300 - 550 uutta viestiä foorumeihin päivittäin.
  • Palveluita englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi.

Flight Simulator Nordic, FSnordic.net, on Pohjoismaiden suurin siviililentosimulaattoreihin keskittynyt internet-palvelu. Sivuston perustamisen jälkeen, vuonna 2000, FS Nordic on kasvanut tärkeäksi kohtauspaikaksi suomalaisten ja ruotsalaisten simulaattoriharrastajien keskuudessa.

FSnordic.net-ryhmä koostuu seuraavista palveluista:

  • fsnordic.net - Flight Simulator Nordic
  • flightsim.fi - Suomalainen pikaosoite
  • flygsimulator.se - Ruotsalainen pikaosoite
  • flightforum.fi - Ilmailufoorumit suomeksi

Tavoitteemme

FSnordic.net FS Nordicin tavoite on tarjota toimiva ja luotettava kohtaamispaikka verkossa ilmailusta ja lentosimulaatioista kiinnostuneille ihmisille Pohjoismaissa ja Pohjois-Euroopassa.

Painotamme laatuun ja sivuston kehittelyssä vahvasti käyttäjien antamaan palautteeseen, ja pyrimme luomaan kävijöillemme parhaat mahdolliset palvelut.

FSnordic.netin historia

Sivustomme juuret ulottuvat aina vuoteen 1998, jolloin Sami Puro perusti pienehkön simulaattoriaiheisen nettisivun nimeltään Flight Simulator Finland. Sen kaksivuotisen historian aikana FS Finland käytännössä kokosi verkkopohjaisen MS Flight Simulator -harrastajakunnan yhteen luomalla ensimmäisen yhteisen kohtauspaikan paikallisille harrastajille.

Vuonna 2000 Olli Jaarinen liittyi sivuston kehittelyyn ja kaksikko avasi uuden laajemman FS Nordic -sivuston. Sen tarkoituksena oli jatkaa FS Finlandin viitoittamalla tiellä, mutta myös laajentua muihin Pohjoismaihin.

FS Nordicin alkuperäinen sivusto luotiin kokonaan englanniksi myös ulkomaisia vierailijoita ajatellen, mutta suomen- ja ruotsinkielisten palveluiden määrä on kasvanut vuosi vuodelta.

Palvelut

FSnordic.net FS Nordicin pääpalvelut ovat simulaattoriaiheiset uutiset kolmella eri kielellä, ilmaiset lisäosat MS Flight Simulatoriin, laaja keskustelualue ja simulaattoreihin liittyvät ohjeet, artikkelit ja tuote-esittelyt.

Uutisalueemme päivittyy säännöllisesti, ja uutiset on luettavissa kolmella eri kielellä. Tätä kautta harrastajat saavat kätevästi tiedon yhteisön uusista tuotteista ja muista tapahtumista. Sivustomme artikkelialue sisältää mm. lisäosatuotteiden esittelyitä ja erilaisia ohjeita.

Tiedostokirjastomme sisältää tuhansia lisäosia ja ohjelmia MS Flight Simulator -sarjan simulaattoreihin. Kaikki tiedostot ovat ilmaiseksi ladattavissa nopean serverimme välityksellä.

Ehkä merkittävin asia tiiviin käyttäjäyhteisön luomisessa on keskustelualue. FS Nordicin keskustelufoorumi onkin sivustomme suurin alue, josta löytyy foorumeita englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi. Foorumeissamme käyttäjien tulee esiintyä omalla nimellään.