FSnordic.net

Yhteistyösivustot

FSnordic.net:in yhteistyöohjelma

FSnordic.net on luonut yhteistyöohjelman lentosimulaatoreihin ja ilmailuun keskittyville sivustoille. Tavoitteena on edistää Pohjoismaista lentosimulaattoriyhteisöä ja myös tarjota ilmaista näkyvyyttä yhteistyösivustoille. FSnordic.net:in ohjelma sisältää ei-kaupallisten yhteisöjen tukemisen ja muita vastaavanlaisia projekteja. Yhteistyön aloittaminen FSnordic.net:in kanssa käsitellään tapauskohtaisesti eikä sitä voi suoraan anoa.

FSnordic.net:in yhteistyösivuston tunnistat "FSnordic Partner"-logosta. Saat enemmän tietoa yhteistyöohjelmasta ottamalla meihin yhteyttä - olkaa hyvä ja käyttäkää yhteydenottolomakettamme.

Sponsorit

Logo

Nebula on palvelinsijaintimme ja yhteyssponsorimme. Tämä suomalainen yritys tarjoaa ADSL-Internetyhteyksiä, web-hotellipalveluita ja palvelinhotellipalveluita.

> http://www.nebula.fi/


FSnordic.net:in yhteistyösivustot

Logo
Finnish Scenery Designers

Finnish Scenery Designers on ryhmä, joka on keskittynyt tekemään korkealaatuisia Suomen maisemalisäosia MSFS:ään.

> http://fisd.fsnordic.net/Logo
Virtual Finnair

Suurin yksinomaan suomalainen toiminnassa oleva virtuaalilentoyhtiö. Perustettu vuonna 1998 tarkoituksena tarjota realistisia simulaatiokokemuksia FS-piloteille. Avoinna vain suomalaisille piloteille.

> http://vfinn.fsnordic.net/Logo
Swedish Design Team

Swedish Design Team pyrkii luomaan korkealaatuisia lentokenttiä ja maisemia niin VFR- kuin IFR-piloteillekin - etelästä pohjoiseen, isoja ja pieniä. Tavoitteemme on tehdä Ruotsista todenmukainen - Microsoft Flight Simulatorin puitteissa.

> http://sdt.flygsimulator.se/Logo
The Mobile Flightsimulators

Ruotsalainen projekti, joka pyrkii rakentamaan liikuteltavan täydellisen ohjaamon asuntovaunun pohjalle, kuten myös SAAB AJ37 Viggen -simulaattorin erikoisrakenteisen perävaunuun.

> http://mobil.flygsimulator.se/Logo
Simon's Simulation Software

Simon's Simulation Software, SSS, on pieni lentosimulaattoriaiheisia ohjelmia kehittävä yritys. Tämänhetkinen projekti on lennonjohtosimulaattori, joka simuloi Eurocat ATC -ympäristöä, jota käytetään oikeissa lennonjohtokeskuksissa ympäri maailman.

> http://atc.flygsimulator.se/Logo
AirwaySim

AirwaySim on verkkopohjainen lentoyhtiöpeli, jossa pelaaja hallitsee omaa lentoyhtiötään. Peli on verkossa pelattava moninpeli. Pelaajat voivat ostaa yhtiölleen uusia lentokoneita, avata reittejä ja paljon muuta.

> http://www.airwaysim.com/Logo
Colour Air Virtual Airline

Colour Air VA on ainoa saksankielinen Skandinaviassa sijaitseva virtuaalilentoyhtiö. Viimeisten viiden vuoden aikana olemme luoneet hyvin innokkaan lentosimulaattoriyhteisön, joka ei vain lennä virtuaalisesti HUBeillamme Oslossa ja Ängelholmissa, vaan myös tapaa ja matkustaa yhdessä säännöllisesti.

> http://www.colourairva.de/Logo
Finnish Virtual Aviators' Association
Suomen Virtuaali-Ilmailijat ry

SVIL ry, Suomen Virtuaali-Ilmailijat ry on rekisteröity yhdistys, joka tukee suomalaista virtuaali-ilmailuyhteisöä tarjoamalla yleistä tietoa harrastuksesta, järjestämällä lukuisia tapaamisia ja edistämällä erilaisten simulaatioyhteisöjen välistä yhteistyötä. SVIL on Suomen Ilmailuliiton jäsenyhdistys.

> http://www.svil.fi/Ivao
IVAO Finland

IVAO Finland on IVAO-organisaation (International Virtual Aviation Organization) Suomen osasto. Tavoitteenamme on edistää ja kehittää virtuaali-ilmailu- ja lennonjohtotoimintaa Suomessa.

> http://www.ivao.fi/Logo
ERJ Panel Project

Bill Grabowskin freeware Embraer ERJ-145 paneeliprojekti.

> fsnordic.net - ForumsLogo
FSNSquad

Olemme FS Nordicin virallinen hävittäjälaivue. Laivueemme perustettiin syksyllä 2003. Käyttämämme simulaattori on IL2 Sturmovik. Tällä hetkellä meillä on yli tusina lentäjää. Haluamme tarjota hauskoja mutta realistisia Toisen Maailmansodan taisteluita virtuaalitaivaalla. Laivueemme koostuu kahdesta pienemmästä harjoituslaivueesta, "Sininen" ja "Punainen", joita käytämme harjoitustapahtumissamme. Tulevaisuudessa, kun toivottavasti olemme taitavampi laivue, lennämme myös HyberLobbyssa.

> fsnordic.net - ForumsLogo
Veneaviones Simulations

Veneaviones Simulations on ryhmä, joka on keskittynyt mallintamaan liikesuihkukoneita ja siviili-ilmailulentokoneita Flight Simulatoriin. Tekemämme Cessna Citation II oli ensimmäinen freeware liikesuihkukone Flight Simulator 2004:lle. Muita projekteja ovat mm. Turbo Commander 690B ja Beech King Air 200.

> http://www.avsim.com/veneaviones/