FSnordic.net

Partnersidor

FSnordic.net:s Partnerprogram

FSnrodic.net har skapat ett parterprogram för websidor som handlar om flyg eller flygsimulatorsidor. Målet med rogrammet är att göra communityt upplyst om FSnordic.nets existens samt att ge gratis exponering till partnersidorna. FSnordic.net:s policy innefattar att uppmuntra ickekomersiella designgrupper och andra liknade projekt. Partnerförhållanden med FSnordic.net skapas efterhand och kan inte ansökas om.

Alla FSnordic.net-partners har den speciella logon på sin websida. Du kan få mer information om vårat partnerprogram genom att kontakta oss. Vänligen använd vårat formulär för kontakt.

Sponsorer

Logo

Nebula är vår server- och trafiksponsor. Detta finska företaget erbjuder ADSL, webhotell och serverlösningar.

> http://www.nebula.fi/


FSnordic.net Partnersidor

Logo
Finnish Scenery Designers

Finnish Scenery Designers är en grupp av hängivna sceneriskapare som skapar högkvalitativa finska tillbehör till MSFS.

> http://fisd.fsnordic.net/Logo
Virtual Finnair

Det största enbart finska virtuella flygbolaget som opererar. Skapat år 1998 med målet att ge användarna en realistisk flygsimulatorupplevelse. Enbart för finska användare (websajten på Finska).

> http://vfinn.fsnordic.net/Logo
Swedish Design Team

Swedish Design Teams mål är att skapa högkvalitativa flygplatser och landskapslösningar till både VFR- och IFRpiloten - från norr till söder, stort som litet. Målet är realism inom ramen för Microsoft Flight Simulator.

> http://sdt.flygsimulator.se/Logo
The Mobile Flightsimulators

Ett svenskt projekt att skapa en fullt mobil flygsimulator i en husvagn tillsammans med flera andra projekt som en SAAB AJ37 Viggensimulator.

> http://mobil.flygsimulator.se/Logo
Simon's Simulation Software

Simon's Simulation Software, SSS, är ett litet bolag som skapar flygsimulatorrelaterad mjukvara. Pågående projekt är en flygledningssimulator som simulerar Eurocatsystemet som används av riktiga flygledare över hela jorden.

> http://atc.flygsimulator.se/Logo
AirwaySim

AirwaySim is an online airline management simulation where player can run his own airline. The game is multi-player online strategy game where players can buy aircraft, open routes and much more.

> http://www.airwaysim.com/Logo
Colour Air Virtual Airline

Colour Air VA är det enda tyska virtuella flygbolaget som är baserat i Norden. Under de senaste fem åren har de etablerat en väldigt entusiastisk virtuella piloter som flyger från deras virtuella hubbar i Oslo och Ängelholm, de ses också och reser tillsammans.

> http://www.colourairva.de/Logo
Finnish Virtual Aviators' Association
Suomen Virtuaali-Ilmailijat Ry

SVIL ry, Finnish Virtual Aviatiors' Association, är en registrerad förening som jobbar på att förbättra det finska FS-communityt genom att förbättra kunskapen hos medlemmarna och genom att arrangera möten för deltagarna. SVIL arbetar också på kommunikationen mellan de finska organisationerna. SVIL ry är medlemmar av Finnish Aeronautical Association.

> http://www.svil.fi/Ivao
IVAO Finland

IVAO Finland is the Finnish division of International Virtual Aviation Organization - the leading online flying network in Europe. Division's goal is to promote and develop online flying in Finland.

> http://www.ivao.fi/Logo
ERJ Panel Project

Embraer ERJ-145 panel projekt av Bill Grabowski.

> fsnordic.net - ForumsLogo
FSNSquad

Vi är FS Nordics Virtuella skvadron. Skvadronen skapades under hösten 2003 och använder simulatorn IL2 Sturmovik. Just nu har vi över dussintalet piloter. Vi vill erbjuda roliga och samtidigt realistiska luftstrider från andra världskriget. Vår skvadron består av två grupper, röd och blå, uppdelningen används vid övningar. I framtiden hoppas vi på att bli fler.

> fsnordic.net - ForumsLogo
Veneaviones Simulations

Veneaviones Simulation är en grupp designers som modelererar privatjetflygplan och mindre propellerflygplan till Flight Simulator. Vår Cessna Citation II var det första gratis privatjeten till FS2004. Andra projekt inkluderar Turbo Commander 690B och Beech King Air 200.

> http://www.avsim.com/veneaviones/