FSnordic.net

Liity henkilökuntaamme

FSnordic.net FSnordic.net pyrkii jatkuvasti parantamaan palvelujaan ja siksi otamme myös aina vastaan hakemuksia henkilökuntaan liittymisestä. Jos olet kokenut lentosimulaattoriharrastaja ja haluat tehdä työtä yhteisömme hyväksi, voit auttaa meitä luomaan entistä paremman sivuston!

Flight Simulator Nordic, FSnordic.net, on Pohjoismaiden suurin siviililentosimulaattoreihin keskittynyt internet-palvelu. Sivuston perustamisen jälkeen, vuonna 2000, FS Nordic on kasvanut tärkeäksi kohtauspaikaksi suomalaisten ja ruotsalaisten simulaattoriharrastajien keskuudessa. Sivustomme pääsisältö ovat uutiset, ilmaiset lisäosat MS Flight Simulatoriin, keskustelualue ja lentosimulaattoriaiheiset artikkelit ja arvostelut.

Aika ajoin ilmoitamme vapaista paikoista uutissivullamme. Jos paikkoja ei ole juuri nyt vapaana ja sinusta tuntuu että sinulla on jotain annettavaa sivustollemme, elä epäröi ottaa yhteyttä ja tarjota apuasi!

Jos olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, ole hyvä ja lähetä vapaamuotoinen hakemus päätoimittaja Sami Purolle (yhteydenottolomake). Kerro esim. mitä paikkaa haet, miksi olet kiinnostunut työskentelemään kanssamme ja tietysti hieman taustatietoja itsestäsi. Vastaamme myös mielellämme kaikkiin kysymyksiin henkilöstöämme koskien.

Huomaa, että FS Nordic on epäkaupallinen yhteisö, emmekä voi tarjota henkilöstöllemme palkkaa - tämä on vain harrastus.

Jos sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, ole hyvä ja ota yhteyttä.