FSnordic.net

Gå med i vår medarbetarskara!

FSnordic.net FSnordic.net jobbar ständigt med att förbättra vårat utbud på tjänster och vi är alltid öppna för ansökningar från möjliga nya medarbetare. Om du är en erfaren flygsimulatorentusiast och önskar deltaga i communityt då kan du hjälpa oss skapa en ännu bättre websida.

FSnordic.net är det största civila flygsimulatorsiten i Norden. Efter grundandet år 2000 har FS Nordic blivit en viktig mötespunkt för flygsimulatorentusiaster i Sverige och Finland. Våra främsta tjänster är flygsimulatorrelaterade nyheter, gratis tillbehör till MS Flight Simulator, diskussionsforum samt flyg- och flygsimulatorrelaterade artiklar och recensioner.

Då och då annonserar vi om lediga medarbetarplatser på våran nyhetssida. Finns det inga lediga positioner men du känner att du kan hjälpa till så tveka inte att höra av dig och erbjuda din hjälp!

Om du är intresserad av att bli en del av vårat team så skicka en ansökan till ansvarig utgivare Sami Puro (Mailformulär). Vänligen meddela om vilken position du ansöker till, varför du är intresserad av att jobba med oss samt självklart lite bakgrundsinformation om digsjälv. Vi svarar också på frågor du har.

Observera att FS Nordic inte är kommerisellt, vi kan inte erbjuda någon lön till våra medarbetare - detta är bara en hobby.

Har du några frågor om att jobba med oss, kontakta oss.