Onko vihdoin valmista suihkukonesimua?

(1/7) > >>

kummis:
On hienoa että täällä esitellään erilaisia ohjaamoprojekteja ja että ohjaamoja yleensä viitsitään tehdä.
Minua kiinnostaisi koelentää joskus "valmista" suihkuliikennekoneen omatekoista ohjaamosimua. En vain tiedä onko sellaisia olemassakaan Suomessa - tuntuu siltä, että nämä ohjaamoprojektit ovat "ikuisuusprojekteja"
Tähän mennessä ainoa liikennekonesimu oli Finnairin A320- simulaattori, jolla olen lentänyt ja josta tein lehtijutunkin Ilmailuun.

yES

sierra:
Moi,

Kysyppäs Mäkelän Markukselta, löytyy foorumilta. Hänellä on varmasti lähimpänä kokonaista A320 simua vastaava kotona http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,95647.0.html
Toki foorumilla on myös 737 tekeillä, tiedä vaikka sekin olisi jo valmiss... http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,98560.0.html

Etsippä kyseisten kavereiden kirjoitukset ja kysy lentomahdollisuutta.

-Jarkko

mmakela:
En ole kehdannut pyytää sua, kun ei ole asennettuna yhtään
Suomen maisemaa

kummis:
Quote

En ole kehdannut pyytää sua, kun ei ole asennettuna yhtään
Suomen maisemaa


Mitä jos asentaisit kaikki tai ainakin olennaisimmat Suomen maisemat! Tulisin sen jäkeen mielelläni koelentämään simuasi, jos asut kohtuu etäisyydellä Espoosta.

yES

mmakela:
Todennäköisesti asennan EFHK:n pohjineen ja sitten (mikäli haluat lentää nimenomaan Suomessa) jonkin haluamasi muu EF- kenttä.  En lentele pahemmin Suomessa, vaikka projektin nimi on ollut OH-LXD. 
Itä-Helsingin Meri-Rastila ei taida olla liian kaukana?  Tosin Veikkolassa on Jouni Laulajaisen varsin asiallinen 737NG.
Onko lähempänä, tiijä sitten.
Tällä viikolla asentelen bussiin chrono- ja jarrupainepaneelit.  Katsotaan jospa löytyy joku sopiva aika. 

Navigation

Up one level

Next page