FSX & FS2004 kuvia sotilaskoneista

<< < (25/72) > >>

cabpilot:
No, ei tässä parane vielä elvistellä, vaikka eilen meni ketoon kahdeksan Wellingtonia "Eemelin" aseilla, eli realismiasetukset eivät ole ihan kohillaan vielä... myöskään Cliffs of Doverissa. Täytyy säädellä ja haarjootella vielä pitkään, kun on tippunut näiden ilmataistelupelien kelkasta poies jo aikoja sitten. Ensin oli Blue Max (Commodore 64), sitten tuli Dynamixin Red Baron, MicroProsen Knights of the Sky, Empiren Flying Corps Gold, Empiren Dawn Patrol jne... Kyllä on pelien grafiikat kehittyneet sitten näistä jutuista. Aivan uskomattoman eläväisiä noi Rise of Flightin pilotit. Pyyhkivät kädellään lentolasit puhtaaksi, nostelevat kauluksiaan ja kyykistelevät ohjaamossa. Aivan kun katsoisi Tintin seikkailuja omalta näytöltään (suosittelen). Cliffs of Doverissa voi vielä pukea kuskit haluamiinsa lentopäähineisiin ja varusteisiin.

Zum teufel!

[ attachment removed ]

Paljon joutuu treenaamaan. Cliffs of Dover ei taida pyöriä ilman Steamia, joka lienee jonkun sortin "Hyberlobby". Eilen ostettu peli on Ver 1.05.159 50, joka lienee uusin päivitetty versio...

[ attachment removed ]

Meri on oikean värinen ja vaahtopäät aivan loistavasti mallinnettuja. 

[ attachment removed ]

Siisti juttu 12,50 eurolla. 

iwn:
Sama juttu, ilmataisteluun on CoDissa vielä pitkä matka. Pakko lukea ilmeisesti manuaalikin. Onneksi siellä on niitä pikatehtäviä, kuten Lontoon sight seeing, ilman vihollisen häirintää. Mutta RoF on ollut jo pitempään, niin että anytime, any place...

P.S. Ilmeisesti aivan äskettäin peli (CoD) on saanut neliydinprosessoria tukevan päivityksen ja homma pyöriikin yllättävän sujuvasti ilman erityisempaa tweakkausta.
Ennakkoon odotettavissa olleet nykimiset eivät ole ilmaantuneet.

cabpilot:
Joo, täytyy paneutua kumpaiseenkin simuun ajan kanssa. Minulla esiintyy pientä nykimistä CoD:ssa, kun painellaan pinnoissa mantereen päällä. RoF:n kanssa ei esiinny tätä ongelmaa.  Täytyy hommata noita koneita enemmän tuohon RoF-simuun. PC-Pilotin ilmaisella rompulla tuli vain kaksi lennettävää konetta mukana. Loput pitäisi ostaa yksitellen... Ismon liipaisinsormi se vain syyhyää. No, kattotaan, jos tässä joskus selviää hengissä vielä niin pitkälle. 

cabpilot:
Viikonloppuna freeware-foorumeille ilmaantui ilmainen Duxfordin lisäosa. Oikeastaan kaksikin, jotka ovat samassa paketissa. Toinen softa lataa Duxfordin hallit ja museokoneet yleisön kera, ja toinen ohjelma latailee AI-liikennettä kehiin automaat. Helppoa kuin heinän teko. Toimii myös DX 10:llä. 

Pitihän se kokeilla Just Flightin lahjoittamalla (ilmaisella) Hurricanella tuo näytöslentäjän roolikin.

[ attachment removed ]

Pyörät alas.

[ attachment removed ]

Laskussa tuli vastaan AI-Spitti. AI-kalusto lentää kellon tarkasti ohjelman mukaan, joka on näkyvillä Readme-tiedostossa.

[ attachment removed ]

Rullaus sujuu sik-sak-tyylillä.

[ attachment removed ]

Amerikan halli heti tankkihallin jälkehen.

[ attachment removed ]

Baarikin on oikeassa paikassa, kohta maistuukin brittiläinen bitteri. 

[ attachment removed ]

Näytösjoukot olivat valmiina kuvaajien maaleiksi.

[ attachment removed ]

Hurricane kääntyy nätisti...

[ attachment removed ]

Alistair Kayn Mustangin viereen. Cheers Alistair!

[ attachment removed ]

"A large bitter, please!"

[ attachment removed ]

iwn:
RoF:in koneista, sen verran, että brittikoneista Camel on aivan lehmä. Kuolo korjaa sillä ilman vihollistakin klassikkomaineesta huolimatta. Sen sijaan saman tehtaan Pup ja Triplane ovat oikeita koiratappeluvermeitä. SE.5 ja Bristol Fighter ovat ok. Ranskalaiset ovat kauttaaltaan aika ikäviä lennettäviä, tosin Breguet 14 on hieno. Saksalaisista Pfalzit ovat mukavia, varsinkin D.III on jopa kritisoitu liian ketteräksi, sillä olen saanut eniten ilmavoittoja. Albatrossit ovat hyviä kaikki, Fokkerit ovat hieman kankeita, mutta hyviä kiipeämään, kelvollisia koneita kuitenkin ranskalaisiin verrattuna. Pommarit ovat sitten asia erikseen, mutta lystiä niilläkin piisaa. Alennusmyyntejä tulee noin neljä kertaa vuodessa, puoleen hintaan, joten niitä kannattaa kytätä.

Täytyy ilmoitella, kun seuraavan kerran olen multiplayerissa, jos on oma servu, niin se löytyy nimellä Onttolan pirut.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page