FSX & FS2004 kuvia sotilaskoneista

<< < (37/72) > >>

pho201:
Quote

...
Jostain syystä en saa taas sitten tuota EPMM:n AI-liikennettä toimimaan, vaikka ohjelma latautui oikein... WinRAR aukaisee noi polskien tiedostot.
...


Hain WinRARin ja sain nuo auki, mutta... jostain syystä se Wladyslawowo:n asennusohjelma ei toiminut. Aloitusruutu vain välähtää hetkeksi ja sitten kaput. Edes mitään virheilmoitusta ei tule. Jos maisemien tekijät todella haluavat maisemansa käyttöön, olisi toki järkevää käyttää kaikkien tuntemia yhteensopivia ohjelmia.

En saanut minäkään sitä EPMM:n liikennettä toimimaan. Aukaisin sen AI Flight Planeriin ja se ilmoitti sen olevan jollain minulle tuntemattomalla ohjelmalla FS9-tiedostosta konvertoitu. Käänsin ne plaanit uudelleen AFP:llä, mutta eivät toimineet silti. Toistan jälleen saman, minkä sanoin edellisen kappaleen lopuksi.

Pekka

cabpilot:
Harmillista... No, kiitos tiedosta, niin en enää hukkaa aikaa tuohon EPMM:n AI-liikenteen "etsimiseen". Muutenhan EPMM on ihan toimintakelpoinen kenttä ilmaiseksi kentäksi. 

pho201:
Quote

Harmillista... No, kiitos tiedosta, niin en enää hukkaa aikaa tuohon EPMM:n AI-liikenteen "etsimiseen". Muutenhan EPMM on ihan toimintakelpoinen kenttä ilmaiseksi kentäksi. 


Jos ne plaanit löytyisivät jostain FS9:lle suoraan (TToolsilla) tehtyinä ja ne kääntäisi AIFP2:lla FSX:lle, ne voisivat toimiakin. Ainakin kaikki minun tähän asti kääntämäni ovat toimineet.

pho201:
Kun en löytänyt plaaneista mitään vikaa luovutin. Sitten illalla läksin lentelemään muualle ja huomasin, että muuallakin AI-liikenne oli hävinnyt. Nyt alkoivat kellot kilkattaa, Jossain scenery-kansiossa täytyy olla joku FS9:lle tehty Traffic-tiedosto!

AI Flight Planerilla (AIFP2) tämäkin on erittäin helppo selvittää. Oletuskansiosta ...scenery\world\scenery löytyi kaksikin:
Traffic_Z25S_AF_FSX.bgl ja Traffic_SU27 KUBINKA_FSX.bgl. Nämä ovat juuri ne samat Kubinkan AI-liikenteen mukana tulleet traffic-tiedostot, jotka AIFP2 tunnisti oitis FS9-muotoisiksi. Hämäyksen vuoksi tai tietämättään (käytettyään jotain kvasikääntäjää) niiden tekijä/kääntäjä oli pannut vielä loppusuffiksiksi FSX, jotta viaton loppukäyttäjä ei voisi aavistaa niiden olevan todellisuudessa FS9:n traffic-tiedostoja. Se taas esti kaikkea muuta eli oikeaa FSX-AI-liikennettä näkymästä.

Ratkaisu on siis kääntää nuo tiedostot AIFP2:lla (jos freewareen tyytyy - en luota enää muihin ohjelmiin) FSX-muotoon ennen scenery-kansioon sijoittamista.

Nyt näkyy sotilasliikenne myös EPMM- ja muilla kentillä.

Pekka

Edit: AIFP2 löytyy täältä: http://stuff4fs.com/open.asp?JS=true&Folder=AIFP

cabpilot:
Ei auttanut täällä... Alkoi harmittamaan sen verran, notta pistän kaiken uusiksi. On tullut kerättyä kaikenlaista "hötöä" joukkoon mukaan. Paljon FS9 AI-liikennettä myös. Poistan siviili-FSX:n ja kaikki "hötöiset" siviilikoneet kovalevyltä. Teen siitä sitten MFSX:n, eli Military Flight Simulator X:n. Eiköhän kuukausi riitä kaikkien filujen uusintalatauksiin...

Kannattaa muuten hankkia tuo WarbirdSimin Little Friends alesta! Ensimmäisen kerran "elämässä" tuntuu siltä, että nyt on P-51D Mustang alla. 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page