FSX & FS2004 kuvia sotilaskoneista

<< < (49/72) > >>

cabpilot:
Spartanilla Uudessa-Seelannissa.Perämies puikoissa kipparin valvovan silmän alla.Kippari puikoissa.Nyt alkaa maisemat olemaan kohillaan myös FSX:ssä. Täytynee ostaa alesta vielä koko Aussilandia. Kurvataan finaaliin.Yksi tutustumislento on jälleen takana.


cabpilot:
Minsk-Mazowieckistä ilmaan Fulcrumilla.Poltto päällä ollaan Okecien käännöspisteessä parissa minutissa.Toiset kaksi minsaa...Ja ollaan taas kotipesän yllä.Luutnantti Zubr Pilsukowski kurvaa alas.Perinteinen Holy Smoke-tervehdys kotikentälle matalalla. 


cabpilot:
Orbx:n Australian maisema-hankintojen jälkeen ei FSX:n muut maisemat tunnu enää miltään...Ausseissa on hyvät maisemat! Ilmaisetkin kentätkin sopivat maksullisiin nai... maisemiin.Siirrän tällä päivämäärällä Mustang-laivueeni Australiaan ja eteläiseen Uuteen-Seelantiin.Mustang jaksaa koukuttaa päivä päivältä vain enemmän.Oikukas ratsu vaatii oikukkaamman taltuttajan.Välillä on annettavaa ruoskaa...Ja välillä silitettävä hellästi sormenpäillä kutittaen.Noviisi pistää koneen tonttiin herkästi... Vauhtia on pidettävä yllä sopivasti.Omat tuunatut Rolls-Royce Merlinit jylläävät nätisti. Näitä ääniä voisi kuunnella tauotta. "It's a beer time!"Bitteriä tarjolla! Kyllä Australia on hieno maa. Mä en lähde täältä poies kulumallakkaan. 


cabpilot:
UKMIL:n freeware-Buccaneer on hieno peli. Piti liittyä 10 punnalla jäseneksi, niin saa jäsenedut käyttöönsä (päivitykset).Lafkan sivuilta löytyy paljon ilmaisia koneita: http://www.ukmil.org.uk/download.php?list.9
Polskit olivat päivittäneet myös tukikohtansa. Nyt löytyy Poznan Krzesiny, Swidwin, Slupsk, Malbork, Minsk-Mazowiecki ja kymmenisen maantietukikohtaa. Tosin puustoa kasvaa varsin paljon joillain moottoriteillä...DAF:n sivut ja tukikohdat: http://www.d-a-f.eu/pabx.htm


Ilves:
Morjensta Jukka!
Kylläpä sinulla riittää noita HIENOJA kuvauksia.
Minä en vastaaviin pystyisi, mutta ei ole tarkoituskaan kanssasi ryhtyä kilpailemaan.
Mutta, kunhan taas saan ton simucomputerini käyntiin, niin saatan jonkun kuvasen laittaa Superbugistani tähänkin porukkaan.
Tarkoituksenani olisi pitää tuo vanha FS9 tossa mun simukoneessani ja jos vielä vanhoilla päivilläni saisin jostakin vähän extraa, niin hankkisin modernimman computerin, johonka sitten voisin asentaa kaikkein parhaan simuversion, joka voisi olla minun viimeinen simuhankintani.
Olenhan jo sentään 75v ukon käppänä, joka ei koskaan ole kasvanut aikuiseksi.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page