FSX & FS2004 kuvia sotilaskoneista

<< < (57/72) > >>

cabpilot:
Rolf pisti vinkin, niin minä pistän linkin. 

Freeware 7WA3 West Wind ORBX PNW

http://www.orbxsystems.com/forum/index.php

Lisää aiheesta täällä: http://www.sim-outhouse.com/sohforums/showthread.php?68559-(Freeware)-7WA3-West-Wind-for-Orbx-PNW

No, pitihän sitä testata heti eversti Blakesleen Mustangilla.Cessna-väki ei reagoinnut Mustangin jytinään.So what! Kaasu auki ja taivaalle.Hieman on kaponen baana, mutta juuri ja juuri sen sai vajailla tankeilla nousemaan 7WA3:lta.4WA8:n päällä.Ei tohtinut laskea ales Riversideen.Kolme laskua, ja kaikki onnistuivat West Windille.Sopiva kenttä tälle hevoselle. No, paljon tuli rumihita nousuharjoituksissa, mutta laskut onnasivat. Näkyvyys eteen on huono, Musse kampeaa vasuriin niin pirusti ja baana on hieman pomppuinen loppupäästän.

cabpilot:
Nyt kun Vanhatuvastakin on tullut "Old Crow 2", niin olihan se pakko käydä ulkoiluttamassa tätä upeata Virtavian Thudia Tindalista käsin. Ainoa pikku miinus tulee hieman wanhahtavasta ohjaamosta...Mutta se ei menemistä haittaa!Minun Thudissa on kaasukahvalla vain kaksi asentoa.  Thunderchieffillä on aivan loistava nousunopeus. Kannattaa lainata kirjastosta Ed Rasimuksen "Ukkosen jyrinää". Rasimus heitti sata keikkaa Vietnamissa Thudilla.Päivän G-vitamiini annos huiviin. Thudissa on aivan upeat linjat.Menovettä kuluu reippaanlaisesti poltto päällä.Laskussa kun pitää sen 170 knotsia taulussa...Niin kone tulee ales nätisti.Kaasukahvan toinen asento käyttöön.Kumi palaa.Siisti peli. Eikä ole nyt hinnalla pilattu (Virtavian 50% ale).Thud-miesten renkutus: http://www.youtube.com/watch?v=M28spwDmOIo

Täydellä lastilla on noustava Ruslanimaisen varovasti, muuten tulee synteettiset hautajaiset.

Wanhis:
Juu, kiitokset "Variksen" esittelylennosta. Pitänee tuossa päivänmittaan myös treenailla noita laskeutumisia

Ilves:
Jajamen!
Taas tuli Jukalta mahtavat kuvat.
Jos Fredrik tulee ensviikon vaihteessa, niin hänen avulla taidan ottaa sen Gripen koneen ja saa sitten nähdä minkälainen se on käsitellä.
Toivottavasti se sitten tottelee tota mun Hotas X Thrustmaster joikkariani, eikä jätä laskussa nopeutta siihen puoliväliin, kuten se teki FSX:n SuperBugilleni.

pho201:
Quote

Jajamen!
...
Toivottavasti se sitten tottelee tota mun Hotas X Thrustmaster joikkariani, eikä jätä laskussa nopeutta siihen puoliväliin, kuten se teki FSX:n SuperBugilleni.


Siihen SuprBugin bugiin oli täällä muistaakseni jossain ratkaisu. En nyt vain millään muista missä tai kenen toimesta. Jos ratkaisija voisi itse ilmoittaa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page