Keskustelua ohjaimista

<< < (13/17) > >>

apple:
Nyt lähtee halvalla. Ostaisin itse jos en omistaisi warthogia. Siis Saitek Pro Flight X-55 Rhino H.O.T.A.S. PC-ohjainjärjestelmä.... Verkkokaupassa alle 190€ 

apple:
Kenelläkään kokemusta "kunnon" yokeista; https://www.flypfc.com/?/products/desktop-yokes/   

apple:
Voikos tota TIR5:a tviikata jotenkin X-Plane kymppiin? Toimii miten sattuu ja hankaloittaa lentämistä huomattavasti... FSXssa toimii loistavasti.

vanhaevinrude:
Alkaa olemaan tuon peliohjaimen (tikku) uusiminen edessä ja nyt olisin kovin iloinen jos joku vaikkapa haluaisi suositella minulle jotain tietyn merkkistä ohjainta. Alunperin tarkoitukseni oli, että hankin Saitekin sen sellaisen missä on "ratti" sekä kaasun yms säätimet. Sitten aloin kuitenkin ajattelemaan, että kun tosiaan Airbussiakin lennetään "tikusta" niin pysyn edelleen tikkumallissa. Mutta nyt on ongelma se, että en todellakaan osaa valita laajasta tarjonnasta, jotenka kokemuksia ja suosituksia ottaisin ilomielin vastaan:) Sitten hiukan aiheen sivusta, kun lennätte Airbussilla niin sijoitatteko tikun real-maailman tavoin sivuun johonkin? Olen juuri aloittanut totuttelemisen Airbussilla lentämiseen siten, että tikun sijoitan sivuun ja lennän siis oikealla kädellä. On se näin alussa jotenkin ihmeen paljon hankalampaa ohjata sivusta, kun että tikku olisi edessäni pöydällä. Lähinnä ohjausliikkeeni tuntuvat olevan liian voimakkaita. Tulen kuitenkin pitämään jatkossakin tikun sivulla, koska realistisuuden maksimointiahan tässä haetaan. Olen pitänyt itselleni "tyyppikoulutusta" A330:n kanssa, ja tässä sitä hiljalleen totutellaan sidestick tunnelmaan. Tässä vielä kyllä jonkun aikaa vaikeustasoa nostaa loppuunkulunut peliohjaimeni, välystä on joka suuntaan ja keskitys ei toimi kunnolla, mutta onhan tuolla jo lennetty vuodesta 2004 saakka.

apple:
Moi. Millaisesta budjetista on kyse?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page