X-Plane 10 julkaistu

<< < (25/53) > >>

smä:
Quote

Laitetaas muutamia videoita välillä ensimmäisiltä XP10 omistajilta.Hienoja ovat. Tässä kohtaa on kuitenkin ehkä sopiva hetki mainita, että XP10:llä tehdystä videosta ei voi välttämättä päätellä kuinka hyvin simulaattori pyörii kun sillä lennetään. Videon voi tehdä lentämällä ensin lennon ja sitten toistamalla sen myöhemmin. Toistovaiheessa voi kääntää grafiikka-asetukset täysille jolloin videokaappaus luo jokaisen framen vaikka menisi minuutti yhden framen piirtämiseen. Lopputuloksena on sitten sujuva video kaikilla herkuilla, vaikka sellaisen lentäminen ei olisikaan ollut mahdollista. FSX:lle on muistaakseni samanlainen lisäosa olemassa.

mmakela:
Aika hienoa. Tuon 747:n irtoaminen kiitotiestä näytti uskottavalta. Kaupungissa tais olla sähkökatkos. Ikäänkuin olisi ollut liian pimeää. Kyllä tuo komea 3d maailma näyttää varsin hienolta. Puita saisi olla tiheämmin. Musta 20 ai konetta kerrallaan on ihan riittämiin. Varsinkin kun tuo atc toimii kunnolla. En sitten tiedä, luoko se samalla mitalla realistisuutta kun on 20 koneen sijasta 40 tai 50? Kunhan ei ihan yksin tarvitse olla ja fps on siinä 25. Mitenköhän tuo x-plane "kyykkää" mun setupissa. Keskellä kolme näyttöä ja yksi vasemmalla ja oikealla.  Ainakaan fsx ja gtx590 ei jaksa Aerosoftin mega kenttien kanssa:-(

leppäkeihäs:
Sillä ai-liikenteellä tuskin on paljoa väliä, jos verkossa lentää. Itselle jäi xp ysistä demon perusteella aika sekava kuva, ei ollut mitenkään käyttäjäystävällinen ja lentäminenkin oli "kiikkerää". Toivottavasti xp10 on parempi.

OLaine:
Quote

Hienoja ovat. Tässä kohtaa on kuitenkin ehkä sopiva hetki mainita, että XP10:llä tehdystä videosta ei voi välttämättä päätellä kuinka hyvin simulaattori pyörii kun sillä lennetään. Videon voi tehdä lentämällä ensin lennon ja sitten toistamalla sen myöhemmin. Toistovaiheessa voi kääntää grafiikka-asetukset täysille jolloin videokaappaus luo jokaisen framen vaikka menisi minuutti yhden framen piirtämiseen. Lopputuloksena on sitten sujuva video kaikilla herkuilla, vaikka sellaisen lentäminen ei olisikaan ollut mahdollista. FSX:lle on muistaakseni samanlainen lisäosa olemassa.


Veikkaisin, että tossa ekassa videossa ei oo käytetty vippaskonsteja.Näyttäs olevan HDR texturointi pois käytöstä kun on niin pimeä kaupunki.Ainoot mitkä näyttäs olevan täysillä on rakennusten määrä. Se pyörii kyllä hyvin omallakin koneella noilla asetuksilla.Phenom 955x4,R6950 2GB,12GB

arskal:
Tähänkö sitä ollaan tultu.!!

http://xplane10.files.wordpress.com/2011/12/ref-172-dawn-comp.jpg

http://xplane10.files.wordpress.com/2011/12/reflections-early-dawn-1.jpg

http://xplane10.files.wordpress.com/

  

Ihan kuraa  !!   

Varmaan tässä alettava käyttään Tenoja !

Navigation

Up one level

Next page

Previous page