FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
25.06.17, 03:36

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  X-Plane 10 julkaistu
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 Reply Print
Author Topic: X-Plane 10 julkaistu  (Read 46019 times)
Paavo Mäntylä
Offline Offline

Posts: 451
Date Registered: 27.07.09

Re: X-Plane 10 julkaistu
« Reply #240 on: 14.08.12, 10:01 »

Ei oikeen toi XP10 ATC aukee. Saako sitä mitenkään samanlaiseksi kun fsx:ssä että ei aina tarvitse manuaalisesti vaihtaa taajuuksia radioon. Onhan se realistisempi noin. Yritin lähettää plaania ATC:lle ja nousin ilmaan mutta sitten torni vektoroikin minut takaisin lähtökentälle. Joku planneri olis kätevä lisä.
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3250
Date Registered: 06.12.10

Re: X-Plane 10 julkaistu
« Reply #241 on: 14.08.12, 17:51 »

Eka "lentely" takana. Sulavaa ja kivaa Cool. Nyt joudun kuitenkin pyytää(vaikka Kim jos millään jaksaisit) palvelusta.

Eli seuraaviin kysymyksiin vastauksia.

Miten saan CH Flight Yoken siihen oikeassa kahvan päässä olevaan harmaaseen pään kääntämis nappiin X-Planessa niin että kun painan sitä harmaata nappulaa oikealla, VC:ssä pää kääntyy oikealle. Vasemalle niin VC:ssä kääntyy vasemmalle jne. Suuntia siinä napissa on 8.

Ja että mistä sais/löytyis se FSX:n nappi "S" josta saisi järjestyksessä vaihdettua näkymää. Kun näihin saisi vastauksen niin varmaan uskaltaisi jopa lähtee kunnolla lentää. Smiley


FSLabs Support Team
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: X-Plane 10 julkaistu
« Reply #242 on: 14.08.12, 18:28 »

Tuohon hat switchiin löytyy plugini tuolta x-plane.orgista http://forums.x-plane.org/index.php?app=downloads&showfile=15973 .  Xplane ei vakiona osaa käyttää kuin 4 nappulaa hat switchista, tuo korjaa sen. (eli keybindaat rot_ up, down, left, right siihen hat switchiin ja sitten tuon pluginin lisäämät commandit samaten. Tarkemmat ohjeet tuohon löytyy tolta sivulta.¨

En ole vielä löytänyt tapaa selata kuvakulmia kuten FSX:ssä. Tuo xplane.org on vähän niinkuin xplanen avsim. sieltä löytyy kaikkea mahdollista.

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Teemu Lindqvist
Offline Offline

Posts: 110
Date Registered: 24.12.10

Re: X-Plane 10 julkaistu
« Reply #243 on: 15.08.12, 17:38 »

Moi

Vähän on hakusessa, että mikä näkymä tässä olis paras lennellä. Näkymiä saa esim. tikut "hat" ohjaimeen jne. Perus mittarinäkymä on hakusessa. Onko jotain näppäinkomentoa, jolla "penkkiä" saisi nostettua tai laskettua pykälä kerrallaan - niinku FS:ssa on.

LND
Paavo Mäntylä
Offline Offline

Posts: 451
Date Registered: 27.07.09

Re: X-Plane 10 julkaistu
« Reply #244 on: 20.08.12, 07:48 »

Moi

Vähän on hakusessa, että mikä näkymä tässä olis paras lennellä. Näkymiä saa esim. tikut "hat" ohjaimeen jne. Perus mittarinäkymä on hakusessa. Onko jotain näppäinkomentoa, jolla "penkkiä" saisi nostettua tai laskettua pykälä kerrallaan - niinku FS:ssa on.

LND
eikös juri hatusta voi korkeutta säätää? Mites sitten onnistuuko sellane näkymän muutos kun flight simulatorissa, eli hatusta kääntää päätä vai toimiiko xplanessa vain tuo mouse view sellaisena?
Paavo Mäntylä
Offline Offline

Posts: 451
Date Registered: 27.07.09

Re: X-Plane 10 julkaistu
« Reply #245 on: 20.08.12, 20:01 »

Hups joo missaisn ton pointin tossa. siinähän se selitettiin  Grin
vielä ois yks kysymys sceneryjen asentamisesta. Yritin asentaa tuota Scandinavian 3D pakettia mutta missään ei oli mitään ohjeita miten se pitää asentaa niin että toimii. pistin kansiot custon scenery kansioon. ja sen jälkeen xplane valittaa että tiedostoja ei voida avata ja koko peli ei käynnisty
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 922
Date Registered: 11.12.11

Re: X-Plane 10 julkaistu
« Reply #246 on: 06.06.14, 10:08 »

Enpä tiennyt että noi Saitekin romppeet (radiopaneelit yms) toimivat myös XPlanessa...  Shocked
« Last Edit: 06.06.14, 13:50 by Mikko Kärkkäinen »

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Joonas Haveri
Offline Offline

Posts: 254
Date Registered: 15.02.14

WWW
Re: X-Plane 10 julkaistu
« Reply #247 on: 06.06.14, 10:47 »

Empä tiennyt että voi Saitekin romppeet (radio paneelit yms) toimivat myös XPlanessa...  Shocked

Toimiihan ne, kun vaan lataa pluginin x-plane.orgista Wink Ittelllä nytkin käytössä Saitekin multipanel XP10:ssä  thmbup

Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 922
Date Registered: 11.12.11

Re: X-Plane 10 julkaistu
« Reply #248 on: 06.06.14, 11:29 »

Nyt toimii!!! Mulla olis varmaan miljoona kysymystä koskien XPlane kymppiä. Aloitetaan: mistä saa muokattua simun realismia? Defu Cessnakin lentää kuin tavarajuna ja ilmeisesti autorudderilla...

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Joonas Haveri
Offline Offline

Posts: 254
Date Registered: 15.02.14

WWW
Re: X-Plane 10 julkaistu
« Reply #249 on: 06.06.14, 13:43 »

Nyt toimii!!! Mulla olis varmaan miljoona kysymystä koskien XPlane kymppiä. Aloitetaan: mistä saa muokattua simun realismia? Defu Cessnakin lentää kuin tavarajuna ja ilmeisesti autorudderilla...

No ehkä ei kannata lentää sitä kuin tavara junaa  Wink ei x-planessa mielestäni sinäänsä ole sellaista FSX realism scroll juttua, mutta esim. ota sieltä ylävalikosta "Joystick & Equiment" ja sitte toka asetus juttu "Nullzone" ja kokeiles sieltä säädellä vähä.

Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 922
Date Registered: 11.12.11

Re: X-Plane 10 julkaistu
« Reply #250 on: 06.06.14, 13:52 »

Löytyisköhän netistä jotain kattavaa tutoriaalia koskien tuota ATC:a...? Ja FMC tuottaa kanssa ongelmia.... Äh puh

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Joonas Haveri
Offline Offline

Posts: 254
Date Registered: 15.02.14

WWW
Re: X-Plane 10 julkaistu
« Reply #251 on: 06.06.14, 13:55 »

Löytyisköhän netistä jotain kattavaa tutoriaalia koskien tuota ATC:a...? Ja FMC tuottaa kanssa ongelmia.... Äh puh

Ite suoraan en käyttäis ees x-planen ATC:ta Cheesy, mutta jos tarviit jossaki apuu lisää mun skype: viilisss, nii kattotaa Cheesy

Olli Laine
Offline Offline

Posts: 354
Date Registered: 05.09.09

Re: X-Plane 10 julkaistu
« Reply #252 on: 06.06.14, 15:35 »

Nyt toimii!!! Mulla olis varmaan miljoona kysymystä koskien XPlane kymppiä. Aloitetaan: mistä saa muokattua simun realismia? Defu Cessnakin lentää kuin tavarajuna ja ilmeisesti autorudderilla...

Fly with luaa on kehuttu paljon, se lisää säähän lisää leyereitä tarkentaen säämallia, tekee myös horisonttia realistisemman näköiseksi.Sittenkun alkaa kelit olemaan hieman tuulisia niin kyllä sitä ohjelmaakin alkaa ilmestyyn lentämiseen.Default kelissä muistaakseni ollaan aina täysin tyynessä säässä , ellei ole rukannu weather välilehdestä säätä.Sieltä voi piirtää itse haluamansa kelin, tai laittaa tietokoneen arpomaan kelin.Sieltä saa myös XP:n hakemaan oikean sään , sääpalvelimelta.
Toimii siis ilman lua plukiniakin.

http://forums.x-plane.org/index.php?app=downloads&showfile=17468

http://graphie.org/ressources/forums/images/xplane-raleigh/ATR72_244.jpg  (Lua pluking in action)
« Last Edit: 06.06.14, 15:42 by Olli Laine »
Joonas Haveri
Offline Offline

Posts: 254
Date Registered: 15.02.14

WWW
Re: X-Plane 10 julkaistu
« Reply #253 on: 11.06.15, 20:42 »

X-Plane 10.40beta1 julkaistu

Release notes: http://www.x-plane.com/?article=x-plane-10-40-release-notes

Sisältää mm. kauvan odotetun Extended DSF scenery optionin  thmbup

Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 922
Date Registered: 11.12.11

Re: X-Plane 10 julkaistu
« Reply #254 on: 01.08.15, 16:15 »

Saisikohan tuota AI-liikennettä jotenkin muokattua, ettei malmilla pyörisi noita jumboja? Tuntuu, että simu tykkää työntää noita vähän joka kentälle.

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 922
Date Registered: 11.12.11

Re: X-Plane 10 julkaistu
« Reply #255 on: 21.08.15, 06:04 »

Pari kysymystä XPlane10-tietäjiltä. Sää: mitenkäs säätä muutetaan? Haluaisin turbulenssia. Se on aina nollissa, eikä sitä saa muutettua. Slideria ei saa liikkumaan weather-valikossa. Toinen: omistaako kukaan Challenger 300:sta? Sain sen lehden tilaajalahjaksi. Yhtäkään nappia ei voi painaa. Pitäisikö kokeilla installoida uusiksi?

//Mikko

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Joonas Haveri
Offline Offline

Posts: 254
Date Registered: 15.02.14

WWW
Re: X-Plane 10 julkaistu
« Reply #256 on: 21.08.15, 06:45 »

Pari kysymystä XPlane10-tietäjiltä. Sää: mitenkäs säätä muutetaan? Haluaisin turbulenssia. Se on aina nollissa, eikä sitä saa muutettua. Slideria ei saa liikkumaan weather-valikossa. Toinen: omistaako kukaan Challenger 300:sta? Sain sen lehden tilaajalahjaksi. Yhtäkään nappia ei voi painaa. Pitäisikö kokeilla installoida uusiksi?

//Mikko

Mitä weather pluginia käytät? Se luultavasti estää sliderin liikuttamisen

Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 922
Date Registered: 11.12.11

Re: X-Plane 10 julkaistu
« Reply #257 on: 21.08.15, 06:49 »

XP NOAA weatheria.

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Joonas Haveri
Offline Offline

Posts: 254
Date Registered: 15.02.14

WWW
Re: X-Plane 10 julkaistu
« Reply #258 on: 21.08.15, 06:51 »

XP NOAA weatheria.

Jos manuaalisesti haluat turbulenssia laittaa avaa se XP NOAA weatherin interface ja untickaa se turbulence niin saat itse laittaa sitä sieltä slidereista  Grin

Olli Laine
Offline Offline

Posts: 354
Date Registered: 05.09.09

Re: X-Plane 10 julkaistu
« Reply #259 on: 21.08.15, 10:07 »

Saisikohan tuota AI-liikennettä jotenkin muokattua, ettei malmilla pyörisi noita jumboja? Tuntuu, että simu tykkää työntää noita vähän joka kentälle.

Airgraft/ airgraft & situations, jos en väärin muista sieltä voi vaihtaa koneita ja kun laittaa ruksin kohtaan safe preferences niin simu muistaa ai koneet aina käynnistyessään pitää samoina.
XPlane.orgista löytää keveitä ai koneita paljon, joista on riisuttu kaikki tehoo vievät jutut.

Hakuun ai packs.
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1