Simulaattorien ohjaimet, force feedback ja ohjainvoimat

<< < (21/27) > >>

Transisto:
Tai sitten vaan valmis plug n play Buttkicker Gamer2 missä on valmis vahvistin eri taajuuksien suodattamiseen + kaikki muu tarvittava samassa paketissa. 
http://www.thebuttkicker.com/gaming/index.htm

Kickerin voi kytkeä penkkiin tai ohjainakseliin. Sauvaohjattavissa simuissa laitteen voisi kytkeä lattian alle penkin ja sauvan läheisyyteen jolloin vaikuttaa molempiin.

CKU:ssa Buttkicker tuo tärinää pilotin penkkiin, mutta myös resonoi koko runkoa. Ohjainakseliin tärinä ei välity mikä on varmasti ihan hyvä asia herkkien elektroniikkakomponenttien kannalta.
Force laatikon tärinät pitää ehkä laskea minimiin että laitteet pysyvät ehjänä. Pieni tärinälisä ohjainakseliin sen sijaan olisi hieno lisä.

Rakentamassamme force-laitteessa eri tärinöitä pystyy säätämään joustavasti:
"All the vibrations effects can be adjusted or disabled completely. Run the BFF_CL_Setup application, open your config file and go to the Vibration 1 & Vibration 2 tabs - tick the checkboxes for the vibrations you wish to disable. You can also alter the magnitude and frequency gains to adjust the vibration effect strengths."
Transisto:
Posti toi FFB unitin ohjainkortit (molemmat moottorit tarvivat oman korttinsa) Englannista. Paketin tarrassa on hauska motion-hahmotelma. 

[ attachment removed ]

[ attachment removed ]

Ohjainmoottorit ja encoderit ovat Italiassa myös lähtökuopissa joten pian päästään varsinaisen rakentamisen pariin.
Puuosat koneistetaan CNC-piirustusten mukaan. (Ian toimitti erikseen piirustukset oikeassa muodossa ja on ollut muutenkin äärimmäisen nopea, perusteellinen ja kärsivällinen projektiin liittyvissä kysymyksissä).
Ei voi muutakuin suositella tätä kaveria kaikille.

Transisto:
Posti toimitti jälleen lisää mekaanisia osia, kuten laakereita, hihnoja, yms.

[ Attachment not found - or removed ]

Transisto:
Moottorit saapuivat Italiasta:

[ Attachment not found - or removed ]

Makoy:
Huh huh mitä vimpaimia  Tulossa ettensanos pro systeemi.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page