Kytkinpaneeli, löytyykö

<< < (5/10) > >>

empraaer:
Okei, nyt sellasta, että mihin/miten tommosen potentiometrin kytkentä tohon Leo Bodnar BU0836X-korttiin, kun ei oikein ohjeita pikasella vilkaisulla löytynyt? Voi olla, että jonkinlaiset kaasut tuohon värkkään. 

Transisto:
Kannattaa kyllä lukea ohjeet tarkkaan. Muuten tulee savut helposti kortista ulos. Kortissa on potikoille heti alkuun X ja Y-akselit vasemmassa yläkulmassa. Siitä alaspäin mahtuu lisää (Z, RX, RY, RZ, jne.).
Johtojen kytkentäjärjestys potikalta korttiin on myös tarkka, eli maa (=GND) tulee olla tarkasti oikeassa slotissa. Nim. itse potikasta savut ottaneena. 

[ Attachment not found - or removed ]

[ Attachment not found - or removed ]

[ Attachment not found - or removed ]

empraaer:
Meinasin juuri tulla kirjoittamaan, että löytyi noiden potikoiden pinnien tarkoitukset. Mutta kiitos taas, kokeilin äsken FSX:ää ihan potikka korttiin menetelmällä ja tosi hienosti pelaa tuo systeemi. Vielä tuo boxi on liimauksessa, mutta kun on valmis, niin varmaan jonkun kuvan tänne räpsäsen. 

Transisto:
Joo, Bodnarin kortit on kyllä loistavia. Lähettele ihmeessä kuvia boxista, kun saat sen valmiiksi. Tuohon korttiin mahtuu tosi paljon kytkimiä, painonappeja ja potikoita
joten sen ympärille saa rakennettua jo melko toimivan 'kotiohjaamon'. 

tigert:
Kotiohjaamokärpäsen pureman oireet alkavat yleensä toden teolla siitä hetkestä kun ensimmäisen oman kytkimen tai potikan saa simussa tekemään halutun toiminnon. Enemmän tai vähemmän aikuiset miehet istuvat liikuttuneina kääntelemässä laskutelinevipua ylös ja alas ja ihmettelemässä että kyllä se toimii ...

//T

Navigation

Up one level

Next page

Previous page