FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
28.05.17, 03:03

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Kotiohjaamot / Home Cockpits (Moderators: Jari Mikkilä, Joni Öfverström, Tuomas Kuosmanen)
| | |-+  Kytkinpaneeli, löytyykö
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 2 [3] Reply Print
Author Topic: Kytkinpaneeli, löytyykö  (Read 4342 times)
Tuomas Kuosmanen
Moderator
Offline Offline

Posts: 10450
Date Registered: 18.06.02

WWW
Re: Kytkinpaneeli, löytyykö
« Reply #40 on: 03.10.11, 14:34 »

laita joikkarin asetuksista kaasun nullzone pois ja sensitivity täysille, ja ota pois mahdollisissa muissa joikkareissa määritetyt kaasut.

Niklas Tähtinen
Offline Offline

Posts: 287
Date Registered: 16.08.11

WWW
Re: Kytkinpaneeli, löytyykö
« Reply #41 on: 03.10.11, 17:37 »

Nyt sain toimimaan normaalisti, kun ennen nuo akselit olivat X ja Y, vaihdoin toisen akselin Z-akseliksi. Ilmeisesti sekoitti nuo X ja Y jotenkin toisensa, vai mitä veikkaatte?  Wink

O-P Pietila
Offline Offline

Posts: 2462
Date Registered: 26.09.02

Re: Kytkinpaneeli, löytyykö
« Reply #42 on: 04.10.11, 06:43 »

Jos sulla on tuon Bodnarin lisäksi myös esim. yoke se käyttää oletuksena jotain akselia. Nykyisissä rateissa, esim. CH on itsessään myös kaasu joka voi aiheuttaa päällekkäisyyttä. Tämä pelkkänä spekulointina.
Juha Klemettinen
Offline Offline

Posts: 5426
Date Registered: 14.04.04

WWW
Re: Kytkinpaneeli, löytyykö
« Reply #43 on: 04.10.11, 06:59 »

Kannattaa myös poistaa FS:n asetuksista kaikki näppäinkomennot jotka vaikuttavat kaasun- ja ylitääpäätän moottorin säätöön. Yksi vaihtoehto on siirtää kaikki joystick-akselit ja niiden kalibroinnit FSUIPC:n puolelle.
Juha


**Jos siinä on tähtimoottori sen täytyy lentää**
Niklas Tähtinen
Offline Offline

Posts: 287
Date Registered: 16.08.11

WWW
Re: Kytkinpaneeli, löytyykö
« Reply #44 on: 09.10.11, 15:36 »

Nyt on uusin kaasu jo melkein valmis, vielä ehkä kytkimiä ja ehkä maalia, vaikka jotenkin iskee toi puu-look.  laugh
Kuvissa vielä jotkin osista on liimauksessa, mutta kaasu tuntuu hyvältä muuten!

[ attachment removed / expired ]

Mekanismi, vipu on kiristetty kahden vanerisuikaleen väliin ja nyt tuntuu jämäkältä, siipimuttereita vääntämällä saa raskaammaksi tai kevyemmäksi.
[ attachment removed / expired ]
Jos kommenttia sais ni olis hyvä!  Wink



E: Ensimmäinen testi ja mahtava fiilis, tässä kohtaa taas itsensä liikuttelemassa kaasuja edestakaisin ja katsoo ruudulta, että kyllä, ne liikkuvat. Nyt sitä miettii, että mitä seuraavaksi?  Smiley
« Last Edit: 09.10.11, 15:46 by Niklas Tähtinen »

Niklas Tähtinen
Offline Offline

Posts: 287
Date Registered: 16.08.11

WWW
Re: Kytkinpaneeli, löytyykö
« Reply #45 on: 06.09.12, 18:52 »

Taas oli kolvia lämmiteltävä ja jotain pientä tehtävä kun on tylsää. Työn alla siis tällä kertaa kytkinboxi jolla saa valoja sun muut "tärkeimmät" ohjattua.

Vasta kytkimien merkkivalot kolvailtu, seuraavaksi korttiin kiinni...
[ attachment removed / expired ]


[ attachment removed / expired ]

Vielä Bodnarin kortti menee sisälle. Ledin anodin ja vastuksen päälle heitin kutistesukkaa estämään suurimpia häiriöitä.
[ attachment removed / expired ]

Tämmöstä tänään. Kytkimiä tulee viellä jonkin verran ja pitäis se fsuipc hommata... Voin jonkun kuvan taas postata, kun on valmis ja jos ketään tälläiset pienemmät projektit mahtaa kiinnostaa.  Wink
« Last Edit: 06.09.12, 19:35 by Niklas Tähtinen »

Niklas Tähtinen
Offline Offline

Posts: 287
Date Registered: 16.08.11

WWW
Re: Kytkinpaneeli, löytyykö
« Reply #46 on: 07.09.12, 17:01 »

Valmis!  Smiley

Laitoin nuo kolme vihreää lediä palamaan laskutelineen "down" asennossa...
[ attachment removed / expired ]

Kiinnitys yoken päällä oleviin ruuveihin
[ attachment removed / expired ]

Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4413
Date Registered: 13.04.09

Re: Kytkinpaneeli, löytyykö
« Reply #47 on: 07.09.12, 19:10 »

Ihan hyvältä näyttää tuo paneeli  thmbup
Tuossa silmään osui sun yoken tuo kello osa, niin miten saat toimimaan vaikka se näyttää vain vihreetä?

Niklas Tähtinen
Offline Offline

Posts: 287
Date Registered: 16.08.11

WWW
Re: Kytkinpaneeli, löytyykö
« Reply #48 on: 07.09.12, 19:16 »

Mites nuo "Runway turnoff light" L ja R saa tuolta fsuipc:stä? Kaikki muu pelaa kuin kello.  thmbup


Ihan hyvältä näyttää tuo paneeli  thmbup
Tuossa silmään osui sun yoken tuo kello osa, niin miten saat toimimaan vaikka se näyttää vain vihreetä?

Kiitos, toi kellon näyttö on vaan ylivaloittunut.  Smiley

Patrick Ojanen
Offline Offline

Posts: 4413
Date Registered: 13.04.09

Re: Kytkinpaneeli, löytyykö
« Reply #49 on: 07.09.12, 19:17 »

Kiitos, toi kellon näyttö on vaan ylivaloittunut.  Smiley

Aa no sitte, itellä ku syttyy vaa vihree valo ja tunnista kone yokea.  Undecided

Pages: 1 2 [3] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1