Kytkinpaneeli, löytyykö

<< < (9/10) > >>

tigert:
laita joikkarin asetuksista kaasun nullzone pois ja sensitivity täysille, ja ota pois mahdollisissa muissa joikkareissa määritetyt kaasut.

empraaer:
Nyt sain toimimaan normaalisti, kun ennen nuo akselit olivat X ja Y, vaihdoin toisen akselin Z-akseliksi. Ilmeisesti sekoitti nuo X ja Y jotenkin toisensa, vai mitä veikkaatte? 

Transisto:
Jos sulla on tuon Bodnarin lisäksi myös esim. yoke se käyttää oletuksena jotain akselia. Nykyisissä rateissa, esim. CH on itsessään myös kaasu joka voi aiheuttaa päällekkäisyyttä. Tämä pelkkänä spekulointina.

Juhak:
Kannattaa myös poistaa FS:n asetuksista kaikki näppäinkomennot jotka vaikuttavat kaasun- ja ylitääpäätän moottorin säätöön. Yksi vaihtoehto on siirtää kaikki joystick-akselit ja niiden kalibroinnit FSUIPC:n puolelle.
Juha

empraaer:
Nyt on uusin kaasu jo melkein valmis, vielä ehkä kytkimiä ja ehkä maalia, vaikka jotenkin iskee toi puu-look. 
Kuvissa vielä jotkin osista on liimauksessa, mutta kaasu tuntuu hyvältä muuten!

[ Attachment not found - or removed ]

Mekanismi, vipu on kiristetty kahden vanerisuikaleen väliin ja nyt tuntuu jämäkältä, siipimuttereita vääntämällä saa raskaammaksi tai kevyemmäksi.
[ Attachment not found - or removed ]
Jos kommenttia sais ni olis hyvä! E: Ensimmäinen testi ja mahtava fiilis, tässä kohtaa taas itsensä liikuttelemassa kaasuja edestakaisin ja katsoo ruudulta, että kyllä, ne liikkuvat. Nyt sitä miettii, että mitä seuraavaksi? 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page