FlightGear

<< < (5/5)

finkurre:
Quote

Homma etenee, näyttää todella hienolta 
http://www.flightgear.org/forums/viewtopic.php?f=5&t=14254Alkaa päivä päivältä näyttämään vielä entistä paremmalta

finkurre:
Quote

Jep. Meillä on vähän sama idea. Voisi miettiä miten ja mistä datasta saisi parhaan suomimaisemaan, ja lähialueilta miksei myös. Openstreetmap saa hyödyntää kai nykyään Microsoftin Bing-karttapalvelun satelliittikuvia, tosin niissäkään ei ole korkearesoluutioista joka puolelta Suomea, ja tietty joku matalaresoluutiokuva saattaa näyttää aika karulta matalalla lentäessä. Tietty paha sanoa ennenkuin kokeilee..

Onko sulla screenshotteja kokeiluista tallella?


Ei ole screenshotteja tallessa, mutta voisin tällä viikolla yrittää päivittää uusimpaan GIT-versioon ja ottaa sen jälkeen kuvia. Transition shaderilla luulisi tulevan Suomen tilkkutäkkimaastoon huomattavia parannuksia 

tigert:
Leikin vähän noilla kamera-asetuksilla, enää puuttuu pc missä on 5 monitoriulostuloa ja 5 isoa telkkaria...

http://dl.dropbox.com/u/2730444/flightgear/multiscreen5.xml < konffi kameroille,

http://dl.dropbox.com/u/2730444/flightgear/multiwin3.png < hyvin näkyy kiitotie laskukierroksessa

Koneena on ikivanha macbook, joten ei kannata odottaa liian karkkia maisemalta Normistihan tuo antaa jotain 18fps, joten ei tuo 12 nyt ihan mahdottomasti putoa...

On muuten ihan hurjan vaikea yrittää lentää, kone lähtee lapasesta ihan hetkessä kun 180 asteen visuaali on pienellä läppärin monitorilla yhdessä tasossa, nostat nokkaa niin horisontti kiemurtelee kuin käärme eri ikkunoissa..

//Tuomas

mattir:
Onko kukaan laittanut forcellista tikkua toimimaan:

http://www.flightgear.org/forums/viewtopic.php?f=6&t=14720

Kaveri on suomalainen...

Lähinnä kiinnostaa kuinka hyvin tuo toimii eli kuinka realistinen sauvan käytös on, vertailukohta olkoon FSX varustettuna FS Forcella, (demo versio toimii täysin Seattlen alueella eli kokeilu ei maksa mitään).

Navigation

Up one level

Previous page