Captain of the Ship: Taoyuan - Kai Tak [15]

(1/2) > >>

jsandhol:
Johan oli huikea lento, yksi parhaista . Käytössä A2A B377 Stratocruiser ja COTS -lisäosa (Captain Of The Ship). COTS siis lisää B377:aan uramoodin ja muuta pientä ekstraa (miehistön ja lentoemot, kuulutukset etc.). Eikä siinä vielä kaikki - kuten tulin myöhemmin huomaamaan... Noin puolessa välissä lentoa 3-moottori alkoi ryppyilemään ja aiheuttikin välittömästi "vakavan ongelman moottorissa" (kuten COTS sanoi). En ole manuaalia normaalin käynnistämisen ja lentämisen lisäksi lukenut, joten sormi meinasi mennä suuhun. Noh, pistin 3-moottorin tehot alas, mutta pidin sen kuitenkin käynnissä. Tämä auttoikin tilannetta sen verran, että kapteeni saattoi kuuluttaa matkustamoon ongelmia olleen, mutta että niistä on selvitty.

Luulin aluksi, että olin nousussa käyttänyt liian pitkään liian paljon tehoja, ja että tämä olisi tuhonnut jotain moottorista. Tuntui kyllä omituiselta, koska yleensä nousen B377:lla vähemmillä tehoilla kuin mitä manuaalissa sanotaan (pienempi nousukulma, jos  vaan maasto sallii). Lennon jälkeen moottorin "lokissa" sanottiin, että kohtasin "harvinaisen ja äkillisen moottoriongelman" (The engine experienced a rare and sudden failure), joten ei se kaiketi johtunutkaan moottorien käytöstäni. Lisäksi uramoodin loki sanoo: "There was engine trouble in flight and the airline did not consider you responsible". Toki sen lisäksi kertoo: "Got a nice round of applause on landing." ja "I'm invisible to this organization".

Eka lento COTS:lla, vaikka jo pitempään ollutkin asennettuna. Sen verran hyvä kokemus, että pitää varmaan seuraavakin piakkoin lentää... Aika immersiivistä!


01. Chiang Kai-shekHyvä ilmainen lisuri: http://library.avsim.net/esearch.php?DLID=158880


02. Portilla aamun hämyssä
03. Ro-t8
04. Risteilemässä
05. Suunta CH VOR:lle
06. Taivaallinen taivas
07. Sataman yli valoille
08. Hongkong
09. Läheltä shakkilautaa
10. Peruslegendaarinen Kai Tak -kuva
11. Aivan finaalissa
12. Hyvin osuu kohdalleen
13. Ja matkustamosta kuuluu taputuksia
14. Rullaati
15. Parkissa taas
Suuremmat kuvat täällä.

B-7-5-7:
Mahtavat kuvat Etenkin kuudes säväytti meikäläistä

lekale20:
Loistavaa   Mikä toi taivas on, REX?

MrMissedApproach:
Tosi upeet kuvat! 

ekepeke:
A M A Z I N G !

Navigation

Up one level

Next page