Vampula EFVP

(1/17) > >>

Wanhis:
Lähdin lentämään Oripään kentältä pohjoiseen tietä seuraten, tarkoituksena katsoa suunnilleen paikka missä EFVP sijaitsee. Sitähän ei Fs2004:sessa ole mutta suunniillen arvioidulla paikalla on tämmöinen "tiehässäkkä" Kuvaako tämä Vampulan kenttää?
Tarkoitus olisi tehdä omaan käyttöön? Afcad sinne, raivata puut ja tasoittaa alustaa mutta . . . onko tuo oikea kentän paikka. Kun syötän Finavian sivuilta kentän koordinantit simuun niin ne vievät paljon enemmä pohjoiseen, mikä taas on mielestäni "päin honkia"
 

[ Attachment not found - or removed ]

Pade:
Katso Google mapsista tai Earthista?

mmniemi:
Karttapaikka?

Ps. Tuo tuossa sun kuvassa on Alastaron moottorirata ja vieressä pitäisi olla Virttaan varalaskupaikka EFVP on kuin onkin pohjoisemmassa...

Wanhis:
No niipä . . . katsoin Google Earthista ja Vampula onkin enemmän pohjoisessa. Ei muuta kuin uudestaan Cessnan puikkoihin

Wanhis:
Siellähän tuo nyt sitten on, tontti tasattuna ja puut kaadettuna Ihan vaan default Afcad kiitotiellä ja sorareunoilla. Meinaan vielä muotoilla tuota hieman, rullaustie, parkkialue ja kenttärakennuksia ym. Ihan vaan defaulttia,  minulle kyllä riittävän hyvä.
 
[ Attachment not found - or removed ]

Navigation

Up one level

Next page