Vampula EFVP

<< < (9/17) > >>

AmiGo98:
Jos viitsist lentää pienen koelennon Vampulasta, niin voisitko näyttää vähän kuvia miltä tuo kenttä näyttää käytössä

Wanhis:
Quote

Ihan kiva, että laitat kuvia edistymisestäsi.


Juu . . laitan noita kuvia varmaan jatkossakin melko tiheään. Siihen on oikeastaan kaksi syytä. Saadaan tähän hiljaisen oloiseen maisemansuunnittelu osastoon vähän elämää ja viihdettä, toisekseen nuo toimivat itselle sellaisina "vauhdinpotkijoina" eipä jää projekti niin helposti kesken kun sillä täällä rehvastelee.
 

Quote

Jos viitsist lentää pienen koelennon Vampulasta, niin voisitko näyttää vähän kuvia miltä tuo kenttä näyttää käytössä

Valitettavasti ei ole vielä paljonkaan näytettävää tuon kiitotien ja kenttäalueen suhteen. Kyllä se Vampulan kenttä siellä on mutta virheen vuoksi vielä väärässä asennossa. Ohessa kuitenkin yksi kuva josta hyvää mielikuvitusta käyttämällä voi jotain saada irti.
Näkymät tosin muuttuvat vielä paljon. Kentän ympärille pitää saada hiekka-aluetta, lampi puuttuu ym. Kiitotien merkit on vielä mitä sattuu, samoin valaistus, kiitotie on hieman liian leveä jne.
Vielä en tuohon kenttäalueeseen panosta, rakennusten mallien kanssa on senverran puuhaa jäljellä. Itse yllätyin, että näinkin nopeasti sain jotain aikaan. Todennäköisesti vauhti hieman laskee "alkurysäyksen" jälkeen. Joulukuun puolella alkaa työpaikalla semmoinen "rysäys" että katsotaan nyt paljonko jää aikaa istua tietokoneen äärellä.

[ Attachment not found - or removed ]

Wanhis:
Meinasin, että tänään olisi päässyt viettämään harjannostajaisia mutta tässä vaiheessa rupesi pukkaamaan MDL erroria, eli taitaa tämä viikko mennä virheen etsinnän merkeissä, välitallennuksista pikkuhiljaa edeten tms. jne.
 
Edit: Huh, huh! (pyyhkii hikeä) Selvisin säikähdyksellä (3-tuntia) kun keksin hauskan keinon korjata piiputtava tiedosto.
Aloitin tyhjältä sivulta ja mallinsin pelkän putkenpätkän, jonka viereen sitten mergesin piiputtavan saunarakennuksen ja kas! Ehjäytyi ihan itsestään. Sitten vaan putki pois ja iloisesti meni rakennus simuun. Ainakin tuolla yhdellä rakennuksella ja kivipaadella simu pyörii kuin tyhjää vaan varjot päällä ja asetukset tapissa. Katsotaan nyt kun tulee lisää tavaraa.
 

[ Attachment not found - or removed ]

ametlib:
Piti oikein vertailla valokuvaan ja kyllä se siltä alkuperäiseltä näyttää 

Sehän noissa mallintamisissa varmasti on ( niin kuin vähän kaikessa tietokoneisiin liittyvässä), että kun odottamaton tulee eteen, sen selvittäminen voi olla aikaa vievää. Sinun tapauksessasi selvisit onneksi melko näppärästi. Onnea jatkoon ja joo - hiljaa hyvä tulee...

tigert:
Komeeta jälkeä Hieno toi tekstuurin varjo, luo syvyyttä tuohon mökkiin, näyttää aidommalta. Hienoa

Navigation

Up one level

Next page

Previous page