FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
15.12.17, 02:24

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Kotiohjaamot / Home Cockpits (Moderators: Jari Mikkilä, Joni Öfverström, Tuomas Kuosmanen)
| | |-+  ongelmaa OC:n korttien kanssa
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: ongelmaa OC:n korttien kanssa  (Read 1799 times)
Marco Tammes
Offline Offline

Posts: 737
Date Registered: 23.07.07

WWW
ongelmaa OC:n korttien kanssa
« on: 11.11.11, 19:55 »

Terve,

Overhead johdotettu ja kortit on kiinni tietokoneessa, niinpä pähkäilen saada nuo kortit pelittämään. Overheadissa on käytössä 1x Usb-outputs, 1x master, joka on expansion kortin kautta ja Bodnarin kortti ( jonka kanssa ei ole ongelmia ). Olen lukenut ohjeita, mutta kaikki ei oikein mennyt perille, siispä kysymyksiin. Siis sioc_iniin pitää laittaa nuo kortit, pitääkö devise olla se, minkä sioc config näyttää ( mulla näkyy 38 ja 40 ), mutta siocin riimissä deviset on 1 ja 3.
Riittääkö että avaa sioc inin ja korjaa tiedot ja tallentaa takaisin, eihän sitä tarvitse compailla? Miten nuo kortit pitää nyt määrittää.......Master=0,4,1,1 vai  0,4,1,38? Entäpä tuo usb-outputs?
Yritän kattoa mitä tuolla siocin pätkällä tapahtuu vai tapahtuuko mitään, kun se on S-A:n softalle tehty. Potkaiskaapa vähän etiäpäin  Tongue

t-Marco



https://www.facebook.com/MakoysB777er
E6700 3,2 @ 4 GHz,  Mushkin Redline 4x2 Gb,  GTX 560TI,  2 x HyperX SSD,   850W,   Win7  64bit
Tommi Ahonen
Offline Offline

Posts: 452
Date Registered: 31.10.08

Re: ongelmaa OC:n korttien kanssa
« Reply #1 on: 11.11.11, 20:28 »

Master=0,4,1,38? Entäpä tuo usb-outputs?

Oliko sulla muita kortteja jo ennestään? Miten ne on määritetty?

Tässä vielä luntti:

MASTER = (Device index),(Type),(Number of cards),(Device number)

• Device index= number that’s used to identify on the SIOC offset itself, in this way we can do
reference to an specific card.
• Type= A number that identifies that kind of card or module we have connected, and they will be
those following types:

0: Master emulator
1: Master connected directly to the parallel port (obsolete)
2: Master connected through parallel por with compatibility cable (obsolete)
3: Expansion card via parallel port (obsolete)
4: USBExpansion
5: MCP module
6: USBOutputs
7: EFIS module
8: Radio COM module
9: Radio NAV module
10: Radio ADF module
11: ATC module


• Number of cards= Number of Master connected
o 1 to 4 for Master connected on USBExpansion
o 1 for Master card connected directly to the parallel port (obsolete)

• Device number= internal ID of the USB or parallel port
o 0 in the case of Emulator or the first detected USB card
o $0378 or $0278 for the parallel ports (obsolete)
o Number of device USB (given by the own PC)

« Last Edit: 11.11.11, 20:43 by Tommi Ahonen »
Olli Laine
Offline Offline

Posts: 354
Date Registered: 05.09.09

Re: ongelmaa OC:n korttien kanssa
« Reply #2 on: 11.11.11, 20:46 »

Taitais mennä näin noilla korteilla rivi Master  = 0,4,1, ? viimoseks device numero.Eli yksi device (expansioncard), alkaen 0:sta, 4 = expansion korttikäytössä,1 = master ja viimenen usb väylään menevän laitteen numero.
USB Check 2.0 http://www.opencockpits.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=63
Tolla hyvä tarkistaa oikee device numero.

[MASTER=3,6,1,252]
[MASTER=0,4,1,0]
[MASTER=0,4,1,0]
MASTER=0,4,1,?  <---aktiivinen ilman hakasulkuja

USB output korttia ei tarvi määrittää sioc:iin

Controller.ini pitää myös konffaa, onkin pitkään ku viimeks noi ite konffasin.Korjatkoon joku jos meni väärin.
« Last Edit: 11.11.11, 20:54 by Olli Laine »
Marco Tammes
Offline Offline

Posts: 737
Date Registered: 23.07.07

WWW
Re: ongelmaa OC:n korttien kanssa
« Reply #3 on: 11.11.11, 21:14 »

Ok, kokeilin tuota softaa ja deviset oli nuo 38= master ja 40=usb-outputs.
Ääh, ajattelin et nuo devicet tarkoittaa kortteja, ei usb väyliä. Eli joudun sitten muuttamaan siockiin kaikki device numerot, jotka alun perin on #1 ja #3. Eipä sitten ole ihmekkään jos ei simussa tapahdu yhtikäs mitään, kun nuo deviset on väärin. Kokeilin testit ja kaiken muun pitäs olla kunnossa. Huomenna sit uudelleen scriptin kimppuun ja kerron miten kävi. kiitokset avusta.

t-Marco


https://www.facebook.com/MakoysB777er
E6700 3,2 @ 4 GHz,  Mushkin Redline 4x2 Gb,  GTX 560TI,  2 x HyperX SSD,   850W,   Win7  64bit
Marco Tammes
Offline Offline

Posts: 737
Date Registered: 23.07.07

WWW
Re: ongelmaa OC:n korttien kanssa
« Reply #4 on: 13.11.11, 10:29 »

Noup, edelleenkään ei tapahdu mitään?
simu siis fs9, sioc 4.1, rekisteröity  fsuipc 3.998j.
Scripti on konpiloituna sioc kansiossa ja sioc iniin muutettu scriptin nimi, mitä käytetään ( .\777_makoy.ssi ) Kaikki tuntuis olevan kunnossa näiltä osin. Laitan pätkän scriptiä tähän txt muodossa, jos joku huomaa siinä jotain erikoista. Tuota S-A:n softaa mulla ei ole, mutta onhan tuossa scriptissä jotain offsetteja mitkä pitäis kai toimia ilman $$$ softaa?

// *****************************************************************************
// * Config_SIOC ver 3.5   -     By Manolo Vélez    -    www.opencockpits.com
// *****************************************************************************
// * FileName : b777_makoy.txt
// * Date : 11-11-2011



Var 0000, name SA_MULTI, Link FSUIPC_OUT, Offset $53FE, Length 2     // SimAvionicsMultiFunction

Var 0001, name LeftFuelCtlSwi, Link IOCARD_SW, Device 1, Input 100      // Left Engine Fuel Control Switch
{
  &SA_MULTI = &LeftFuelCtlSwi + 842
}

Var 0002, name RightFuelCtlSw, Link IOCARD_SW, Device 1, Input 101     // Right Engine Fuel Control Switch
{
  &SA_MULTI = &RightFuelCtlSw + 844
}

Var 0101, name BatterySwitch, Link IOCARD_SW, Device 38, Input 36     // Battery switch
{
  &SA_MULTI = &BatterySwitch + 704
}

Var 0102, name BatteryLed, Link IOCARD_OUT, Device 40, Output 0     // BatteryLed

Var 0103, name BatteryState, Link FSUIPC_IN, Offset $5330, Length 1     // BatteryState
{
  &BatteryLed = &BatteryState   
}

Var 0111, name APUSwitchOn, Link IOCARD_SW, Device 38, Input 37     // APU switch on
{
  CALL &SetAPU
}

Var 0112, name APUSwitchStart, Link IOCARD_SW, Device 38, Input 38     // APU Switch start
{
  CALL &SetAPU
}

Var 0113, name APUFaultLed, Link IOCARD_OUT, Device 40, Output 2     // APU Fault Led

Var 0114, name APUFault, Link FSUIPC_IN, Offset $5331, Length 1     // APU Fault
{
  &APUFaultLed = &APUFault   
}

Var 0119, name SetAPU, Link SUBRUTINE     // Set APU switch
{
  IF &APUSwitchOn = 1
  {
    &SA_MULTI = 725   
  }
  ELSE
  {
    IF &APUSwitchStart = 1
    {
      &SA_MULTI = 726   
    }
    ELSE
    {
      &SA_MULTI = 724   
    }
  }
}

Var 0121, name APU_GENSwitch, Link IOCARD_SW, Device 38, Input 39     // APU Gen switch
{
  &SA_MULTI = &APU_GENSwitch + 727
}

Var 0122, name APU_GENLed, Link IOCARD_OUT, Device 40, Output 1     // APU Gen Led

Var 0123, name APU_GENState, Link FSUIPC_IN, Offset $5332, Length 1     // APU GEN state
{
  &APU_GENLed = &APU_GENState   
}

Var 0130, name LeftBusTieSwit, Link IOCARD_SW, Device 38, Input 40     // Left Bus Tie Switch
{
  &SA_MULTI = &LeftBusTieSwit + 706
}

Var 0131, name LeftBusTieLed, Link IOCARD_OUT, Device 40, Output 3     // Left Bus Tie Led

Var 0132, name LeftBusTieStat, Link FSUIPC_IN, Offset $5333, Length 1     // Left Bus Tie State
{
  &LeftBusTieLed = &LeftBusTieStat   
}

Var 0133, name RightBusTieSwi, Link IOCARD_SW, Device 38, Input 41     // Right Bus Tie Switch
{
  &SA_MULTI = &RightBusTieSwi + 708
}

Var 0134, name RightBusTieLed, Link IOCARD_OUT, Device 40, Output 4     // Right Bus Tie Led

Var 0135, name RightBusTieSta, Link FSUIPC_IN, Offset $5334, Length 1     // Right Bus Tie State
{
  &RightBusTieLed = &RightBusTieSta   
}

Var 0140, name PriExtPwrSwitc, Link IOCARD_SW, Device 38, Input 43     // Primary External Power Switch
{
  &SA_MULTI = &PriExtPwrSwitc + 700
}

Var 0141, name PriExtPwrLed, Link IOCARD_OUT, Device 40, Output 6     // Primary External Power Led

Var 0142, name PriExtPwrState, Link FSUIPC_IN, Offset $5335, Length 1     // Primary External Power State
{
  &PriExtPwrLed = &PriExtPwrState   
}

Var 0143, name SecExtPwrSwitc, Link IOCARD_SW, Device 38, Input 42     // Secondary External Power Switch
{
  &SA_MULTI = &SecExtPwrSwitc + 702
}

Var 0144, name SecExtPwrLed, Link IOCARD_OUT, Device 40, Output 5     // Secondary External Power Led

Var 0145, name SecExtPwrState, Link FSUIPC_IN, Offset $5336, Length 1     // Secondary External Power State
{
  &SecExtPwrLed = &SecExtPwrState   
}

Var 0150, name LeftBUGenSwitc, Link IOCARD_SW, Device 38, Input 46     // Left backup Generator Switch
{
  &SA_MULTI = &LeftBUGenSwitc + 718
}

Var 0151, name LeftBUGenLed, Link IOCARD_OUT, Device 40, Output 9     // Left Generator Backup Led

Var 0152, name LeftBUGenState, Link FSUIPC_IN, Offset $5337, Length 1     // Left Backup Generator State
{
  &LeftBUGenLed = &LeftBUGenState   
}

Var 0153, name RightBUGenSwit, Link IOCARD_SW, Device 38, Input 47     // Right Backup Generator Switch
{
  &SA_MULTI = &RightBUGenSwit + 720
}

Var 0154, name RightBUGenLed, Link IOCARD_OUT, Device 40, Output 10     // Right Backup Generator Led

Var 0155, name RightBUGenStat, Link FSUIPC_IN, Offset $5338, Length 1     // Right Backup Generator State
{
  &RightBUGenLed = &RightBUGenStat   
}

Var 0160, name LeftGenC1Switc, Link IOCARD_SW, Device 38, Input 44     // Left Generator Control 1 Switch
{
  &SA_MULTI = &LeftGenC1Switc + 710
}

Var 0161, name LeftGenC1Led, Link IOCARD_OUT, Device 40, Output 7     // Left Generator Control 1 Led

Var 0162, name LeftGenC1State, Link FSUIPC_IN, Offset $5339, Length 1     // Left Generator Control 1 State
{
  &LeftGenC1Led = &LeftGenC1State   
}

Var 0163, name LeftGenC2Switc, Link IOCARD_SW, Device 38, Input 48     // Left Generator Control 2 Switch
{
  &SA_MULTI = &LeftGenC2Switc + 714
}

Var 0164, name LeftGenC2Led, Link IOCARD_OUT, Device 40, Output 11     // Left Generator Control 2 Led

Var 0165, name LeftGenC2State, Link FSUIPC_IN, Offset $533B, Length 1     // Left Generator Control 2 State
{
  &LeftGenC2Led = &LeftGenC2State   
}

Var 0170, name RightGenC1Swit, Link IOCARD_SW, Device 38, Input 45     // Right Generator Control 1 Switch
{
  &SA_MULTI = &RightGenC1Swit + 712
}

Var 0171, name RightGenC1Led, Link IOCARD_OUT, Device 40, Output 8     // Right Generator Control 1 Led

Var 0172, name RightGenC1Stat, Link FSUIPC_IN, Offset $533A, Length 1     // Right Generator Control 1 State
{
  &RightGenC1Led = &RightGenC1Stat   
}

Var 0173, name RightGenC2Swit, Link IOCARD_SW, Device 38, Input 49     // Right Generator Control 2 Switch
{
  &SA_MULTI = &RightGenC2Swit + 716
}

Var 0174, name RightGenC2Led, Link IOCARD_OUT, Device 40, Output 12     // Right Generator Control 2 Led

Var 0175, name RightGenC2Stat, Link FSUIPC_IN, Offset $533C, Length 1     // Right Generator Control 2 State
{
  &RightGenC2Led = &RightGenC2Stat   
}

Noi Var numerot pomppii, onko siinä sitten vika?
« Last Edit: 13.11.11, 11:23 by Marco Tammes »


https://www.facebook.com/MakoysB777er
E6700 3,2 @ 4 GHz,  Mushkin Redline 4x2 Gb,  GTX 560TI,  2 x HyperX SSD,   850W,   Win7  64bit
Olli Laine
Offline Offline

Posts: 354
Date Registered: 05.09.09

Re: ongelmaa OC:n korttien kanssa
« Reply #5 on: 13.11.11, 14:10 »

Luultavasti siinä on Devicet väärin sriptissä Var riveillä, lähtee tässä tapauksessa DEVICE 0 , 1 jne.Ne varmaankin menee sulla kaikki DEVICE 0, jos ei oo muita vermeitä kiinni ?
Onko Input numerot katsottu controllador.exe:llä oikeiksi ?
Var riveillä ei oo väliä vaikka pomppii, kunhan niiden nimiä tai numeroita ei ole kahta tai useampaa samaa, siitä Sioc kyllä osaa onneks ilmoittaa.

Use of the DEVICE attribute

A USB expansion card can support up to 4 Master Cards. The Input- Output- and Display numbers provided by these 4 cards are given in this Numbering document. If you need more in- outputs or displays, no problem, just add another USB expansion card. The numbering of inputs, outputs and displays at this second USB card is exactly the same as the ones at the first.

In order to avoid conflict, SIOC has introduced the Attribute DEVICE, e.g. Input 21 at logical DEVICE 0 is defined like this:

Var 1 Link IOCARD_SW DEVICE 0 Input 21
A device number is the logical number that you assign to the corresponding USB expansion card (DEVICE 0 is default). Input 21 at logical DEVICE 1 is defined like this:

Var 2 Link IOCARD_SW DEVICE 1 Input 21
The connection between a logical USB device number in SIOC and a physical device number in reality (as shown in the SIOC main window), is defined in a MASTER statement in sioc.ini.

For instance we could have defined

MASTER=0,4,4,13

meaning: Logical DEVICE 0 is linked to a USB expansion card at real Device 13, and it contains 4 master Cards.
MASTER=1,4,2,19

meaning: Logical DEVICE 1 is linked to a USB expansion card at real Device 19, and it contains 2 master Cards.
Other Opencockpits USB based cards behave exactly the same. Take the USB outputs card for instance, after we have added this line to the MASTERS section of sioc.ini

MASTER=2,6,1,22

meaning: Logical DEVICE 2 is linked to a USB outputs card at real Device 22.

we can define in our SIOC script again a output 21 at DEVICE 2 (being the USB outputs card
« Last Edit: 13.11.11, 14:20 by Olli Laine »
Tommi Ahonen
Offline Offline

Posts: 452
Date Registered: 31.10.08

Re: ongelmaa OC:n korttien kanssa
« Reply #6 on: 13.11.11, 19:45 »

SIOC 4.1 on mukana SIOC monitor - kokeileppa sillä mikä on mikäkin. Todella näppärä työkalu.
Marco Tammes
Offline Offline

Posts: 737
Date Registered: 23.07.07

WWW
Re: ongelmaa OC:n korttien kanssa
« Reply #7 on: 14.11.11, 01:51 »

Muutin scriptiin deviseksi 0, ei auta. Kokeilin tuota sioc monitor ohjelmaa ja kyllä nuo nippelinappelit ja valot toimii. Taitaa tuo scripti toimia vain Sim-avionicsin softalla?


https://www.facebook.com/MakoysB777er
E6700 3,2 @ 4 GHz,  Mushkin Redline 4x2 Gb,  GTX 560TI,  2 x HyperX SSD,   850W,   Win7  64bit
Tommi Ahonen
Offline Offline

Posts: 452
Date Registered: 31.10.08

Re: ongelmaa OC:n korttien kanssa
« Reply #8 on: 14.11.11, 06:27 »

En tiedä olenko hakoteillä mutta mahtaisiko toimia jos muuttaisi koodia näin:

Eli jos tämän muuttaisi:

Var 0001, name LeftFuelCtlSwi, Link IOCARD_SW, Device 1, Input 100      // Left Engine Fuel Control Switch
{
  &SA_MULTI = &LeftFuelCtlSwi + 842
}

Muotoon:

Var 0001, name LeftFuelCtlSwi, Link IOCARD_SW, Device 1, Input 100      // Left Engine Fuel Control Switch
{
  &SA_MULTI =842
}

Marco Tammes
Offline Offline

Posts: 737
Date Registered: 23.07.07

WWW
Re: ongelmaa OC:n korttien kanssa
« Reply #9 on: 14.11.11, 10:48 »

En tiedä olenko hakoteillä mutta mahtaisiko toimia jos muuttaisi koodia näin:

Eli jos tämän muuttaisi:

Var 0001, name LeftFuelCtlSwi, Link IOCARD_SW, Device 1, Input 100      // Left Engine Fuel Control Switch
{
  &SA_MULTI = &LeftFuelCtlSwi + 842
}

Muotoon:

Var 0001, name LeftFuelCtlSwi, Link IOCARD_SW, Device 1, Input 100      // Left Engine Fuel Control Switch
{
  &SA_MULTI =842
}



Noi SA_MULTI= + numero jututhan on vissiin Sim-avioniksin omia juttuja, eikä toimi ilman sen softaa. Esim tuostahan puuttuu offset ja jotain muuta, että toimis fsuipc:n kanssa. Voishan tuota juttua kokeilla ja kattoa mitä tapahtuu, ehkä sioc ei yhdistä noita kytkimiä sim-avionicsiin, jos tuon tekee. Aaarrggg, tää on nyt eka kerta kun olen tekemisissä siocin kanssa.Elämä olis helppoa jos olis varaa ostaa tuo S-A:n softa ( 1400 egee )


https://www.facebook.com/MakoysB777er
E6700 3,2 @ 4 GHz,  Mushkin Redline 4x2 Gb,  GTX 560TI,  2 x HyperX SSD,   850W,   Win7  64bit
Jouni Pyhäjärvi
Offline Offline

Posts: 170
Date Registered: 14.07.07

Re: ongelmaa OC:n korttien kanssa
« Reply #10 on: 14.11.11, 10:59 »

tervehyds,

tosiaan tuo sun käyttämäs sioc koodi on sim-avionicsille tehty ja siinäkin toimii vain jos multioffset on sim-avionicsin sisällä määritelty samaksi kuin koodissa (53FE).
Sinulla kun SA softaa ei ole niin tuo ei voi mitenkään toimia.

Tähän hätään ei tule mieleen mitä softia sulla on käytössä niin hankala sanoa mitään mutta periaatteessa jos jotain maksullista addonia on käytössä eikä ihan
perus FS:n mukana tullutta lentomallia niin riitppuu ihan softasta saako sitä toimimaan kotikokkareiden kans vai ei.

Marco Tammes
Offline Offline

Posts: 737
Date Registered: 23.07.07

WWW
Re: ongelmaa OC:n korttien kanssa
« Reply #11 on: 14.11.11, 11:33 »

tervehyds,

tosiaan tuo sun käyttämäs sioc koodi on sim-avionicsille tehty ja siinäkin toimii vain jos multioffset on sim-avionicsin sisällä määritelty samaksi kuin koodissa (53FE).
Sinulla kun SA softaa ei ole niin tuo ei voi mitenkään toimia.

Tähän hätään ei tule mieleen mitä softia sulla on käytössä niin hankala sanoa mitään mutta periaatteessa jos jotain maksullista addonia on käytössä eikä ihan
perus FS:n mukana tullutta lentomallia niin riitppuu ihan softasta saako sitä toimimaan kotikokkareiden kans vai ei.

Terve Jouni,
Ajattelinkin jo huutaa sua apuun, kun olet ollut tän Sim-avionicsin softan kanssa tekemisissä  Wink
Yritin tuota koodia ihan FS:n perus koneen kanssa, ajattelin jos sillä vaikka muutama kytkin toimisi, mutta ei. Varmaan tuota koodia pitäs muokata rankalla kädellä, jos haluaa sen toimivan. Mites jos käyttäisin level-D:n 767 + lecseecon + sioc  simuun ja tweakkais airfileä käyttäytymään niinkuin 777? Sehän ei haittaa jos 767:n paneelit on eri näköiset, kun eihän ne ole näkyvillä. Siinä olis logiikka ja valmista siockia, sit vaan jollain muulla softalla nuo mittarit.
Eikös tää tuolla lailla onnistus?


https://www.facebook.com/MakoysB777er
E6700 3,2 @ 4 GHz,  Mushkin Redline 4x2 Gb,  GTX 560TI,  2 x HyperX SSD,   850W,   Win7  64bit
Jouni Pyhäjärvi
Offline Offline

Posts: 170
Date Registered: 14.07.07

Re: ongelmaa OC:n korttien kanssa
« Reply #12 on: 14.11.11, 11:46 »

Mites jos käyttäisin level-D:n 767 + lecseecon + sioc  simuun ja tweakkais airfileä käyttäytymään niinkuin 777? Sehän ei haittaa jos 767:n paneelit on eri näköiset, kun eihän ne ole näkyvillä. Siinä olis logiikka ja valmista siockia, sit vaan jollain muulla softalla nuo mittarit.
Eikös tää tuolla lailla onnistus?

Tokihan tuolla tavalla sais jotain aikaiseksi.. Lähinnä 767:n Smiley
Mites 777 ja 767 logiikka? Kuinks paljon niissä on sellaista logiikkaeroa joka sotkis ajatusta että alla ois 777? Oletkos etsiskellyt löytyykö jollain valmistajalla hyvää 777:aa jossa ois SDK tms jota käyttää hyödyksi kotikokkarin rakentamiseen? Vai onko 777 rakentajille ainoat vaihtoehdot sikakalliit Sim-Avionics tai Project Magenta?

t,
Jouni

Marco Tammes
Offline Offline

Posts: 737
Date Registered: 23.07.07

WWW
Re: ongelmaa OC:n korttien kanssa
« Reply #13 on: 14.11.11, 12:01 »

Ainoat vaihtoehdot näyttäis edelleen olevan vain PM tai S-A. Sitten olis NPpanels tai joku sellanen, mutta se on FSX:ään. En tiedä siitä sen kummenpaa, mutta jonkinlainen logiikka siinä pitäis olla. Jos taas menen sitä tietä, niin vastaan tulee uuden tietokoneen osto + menetän sceneryt joita ei ole tehty fsx:lle.
Kyllähän noita 777 on wilco ja PSS, mutta kun ei ole tuota sdk:ta  Sad  Ehkä sit rakennan 777 näköisen 767:kan, ellei muuta tule eteen.


https://www.facebook.com/MakoysB777er
E6700 3,2 @ 4 GHz,  Mushkin Redline 4x2 Gb,  GTX 560TI,  2 x HyperX SSD,   850W,   Win7  64bit
Marco Tammes
Offline Offline

Posts: 737
Date Registered: 23.07.07

WWW
Re: ongelmaa OC:n korttien kanssa
« Reply #14 on: 24.11.11, 11:51 »

Moi taas, Vääntö jatkuu. Mulla on siocin pätkää, jonka olen saanu osittain toimimaan ledien kanssa, mutta kytkimet ei tuntuis toimivan ollenkaan? Tuossa pätkässä on mainittu Type  I ja Type P, onko tämä jotain vanhempaa siockia ja toimiiko tuo uuden sioc version kanssa? Pätkässä oli myös rotarykytkinten off asennoille laitettu inputit, jotka poistin, miten scriptiä pitäis muuttaa siltä osin? Alla esimerkki.



Var 0146, Link IOCARD_SW, Device 0, Input 37, Type I     // ROT_APU_ON
{
  IF V0146 = 1
  {
    V0004 = 1   
  }
}

Var 0147, Link IOCARD_SW, Device 0, Input 38, Type I     // ROT_APU_START
{
  IF V0147 = 1
  {
    V0004 = 2   
  }
}

Var 0148, Link IOCARD_SW, Device 0, Input 39, Type P     // PULSADOR_APU_GEN
{
  V0005 = CHANGEBIT 7 ,V0148
}


https://www.facebook.com/MakoysB777er
E6700 3,2 @ 4 GHz,  Mushkin Redline 4x2 Gb,  GTX 560TI,  2 x HyperX SSD,   850W,   Win7  64bit
Ville Pietilä
Offline Offline

Posts: 745
Date Registered: 17.05.06

WWW
Re: ongelmaa OC:n korttien kanssa
« Reply #15 on: 24.11.11, 11:56 »

Moi taas, Vääntö jatkuu. Mulla on siocin pätkää, jonka olen saanu osittain toimimaan ledien kanssa, mutta kytkimet ei tuntuis toimivan ollenkaan? Tuossa pätkässä on mainittu Type  I ja Type P, onko tämä jotain vanhempaa siockia ja toimiiko tuo uuden sioc version kanssa? Pätkässä oli myös rotarykytkinten off asennoille laitettu inputit, jotka poistin, miten scriptiä pitäis muuttaa siltä osin? Alla esimerkki.



Var 0146, Link IOCARD_SW, Device 0, Input 37, Type I     // ROT_APU_ON
{
  IF V0146 = 1
  {
    V0004 = 1   
  }
}

Var 0147, Link IOCARD_SW, Device 0, Input 38, Type I     // ROT_APU_START
{
  IF V0147 = 1
  {
    V0004 = 2   
  }
}

Var 0148, Link IOCARD_SW, Device 0, Input 39, Type P     // PULSADOR_APU_GEN
{
  V0005 = CHANGEBIT 7 ,V0148
}

Hmm... Tuossa koodinpätkässä on vain määritetty kytkimien inputit. Olikohan se niin että tyyppi P oli momentary ja I jatkuvasti päällä. Kyllä tuon I- ja P: n pitää toimia edelleen. Mitä muuttujia nuo kytkimet ohjaavat? Eli mitä ovat V0005 ja V0004? Fsuipcin offsetit taitavat puuttua vallan tuosta pätkästä?

//Vipu
Marco Tammes
Offline Offline

Posts: 737
Date Registered: 23.07.07

WWW
Re: ongelmaa OC:n korttien kanssa
« Reply #16 on: 24.11.11, 16:23 »

Moi, kaikki offsetit ovat scriptin alussa erikseen, sitten tulevat kaikki outputit ja sen jälkeen tällaista inputtitekstiä.


https://www.facebook.com/MakoysB777er
E6700 3,2 @ 4 GHz,  Mushkin Redline 4x2 Gb,  GTX 560TI,  2 x HyperX SSD,   850W,   Win7  64bit
Tuomas Kuosmanen
Moderator
Offline Offline

Posts: 10450
Date Registered: 18.06.02

WWW
Re: ongelmaa OC:n korttien kanssa
« Reply #17 on: 24.11.11, 18:29 »

Ota tästä lukemista: http://www.lekseecon.nl/howto.html

ja sitten tee esim cessna 172:n laskuvalonheitinkytkin ekana. Tietää että perusasiat ekaksi toimii.

Marco Tammes
Offline Offline

Posts: 737
Date Registered: 23.07.07

WWW
Re: ongelmaa OC:n korttien kanssa
« Reply #18 on: 03.12.11, 12:59 »

Ok, kytkimet toimii  Grin Nyt vaan on tällainen ongelma. Kolmeasentoiset kiertokytkimet on helppoa siocilla, mutta mulla ei ole inputteja OFF asennoille, siis OFF asennot ei ole kytkettynä masterin inputteihin. Tässä olis esimerkiksi  APU-kytkin..... asennot=  OFF (ei kytketty masteriin), ON ja START(palautuu jousella ON asentoon) ja sit koodia:

Var 0146, Link IOCARD_SW, Device 0, Input 37, Type I     // ROT_APU_ON
{
  IF V0146 = 1
  {
    V0004 = 1   
  }
ELSE
{
V0004 = 0
}
}


Var 0147, Link IOCARD_SW, Device 0, Input 38, Type P     // ROT_APU_START
{
  IF V0147 = 1
  {
    V0004 = 2   
  }
}

Muuten toimii tuo mun ELSE lisäys, mutta ON asennosta käännettäessä START, se haluttaa mennä mielummin OFF asentoon. ON ja OFF asennot  toimii niinkun pitääkin. Yritin löytää esimerkkiä tästä, mut en löytänyt.


https://www.facebook.com/MakoysB777er
E6700 3,2 @ 4 GHz,  Mushkin Redline 4x2 Gb,  GTX 560TI,  2 x HyperX SSD,   850W,   Win7  64bit
Iiro Helminen
Offline Offline

Posts: 965
Date Registered: 04.02.10

Re: ongelmaa OC:n korttien kanssa
« Reply #19 on: 04.12.11, 13:11 »

Tietämmätömänä heitän, mutta etkö Marco voisi kokeilla Prosimin737:sta?

ASUS P8Z68-V/GEN3 || Core i5 2500K @4,8Ghz || HyperX 1600Mhz 16Gb || ASUS GTX1070 8Gb || Corsair TX650 V2 || Corsair H100i || 120Gb SSD || 1,5 Tb HDD || FD Define R4
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1