Kerro vitsi

<< < (257/1232) > >>

hakoskinen:
Quote

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa.htm#id952456: pääesikunta käynnistää tutkimuksen asiasta

-harri


http://www.mil.fi/paaesikunta/tiedotteet/1063.dsp:

Mauttomien valokuvien tutkinta jatkuu

09.03.2005

Puolustusvoimat jatkaa esitutkintaa julkisuuteen tulleista valokuvista, joissa varusmiehet esiintyvät epäasiallisesti palvelus- ja taisteluvarusteissa. Esitutkinnasta vastaa pääesikunnan tutkintaosasto. Tutkinta käynnistettiin maanantaina iltapäivällä eli jo ennen kuin asia tuli joukkoviestimien kautta laajempaan julkisuuteen.

Esitutkinnassa selvitetään ovatko varusmiehet syyllistyneet sotilaan sopimattomaan käyttäytymiseen tai palvelusrikokseen.

Tutkinnan alkuvaiheessa näyttää siltä, että kyseessä olisi ollut lähinnä varusmiesten pilailu tai huonosti harkittu hurtti huumori. Toistaiseksi ei ole näyttöä simputuksesta tai mistään muustakaan esimiesaseman väärinkäytöstä.

Puolustusvoimien viestintäjohtaja Ossi Kervinen pitää tapausta valitettavana, koska varusmiesten käyttäytyminen antaa epäasiallisen kuvan Suomen puolustusvoimista vaikka kyse olisikin pelkästä pilasta.

- Internetissä levinneet kuvat vahingoittavat puolustusvoimien mainetta niin kotimaassa kuin ulkomailla, Kervinen toteaa.

Puolustusvoimat tiedottaa tutkinnan tuloksista myöhemmin.

tepatestaaja:
Jotenkin tuli tuosta linkin kuvasta Lähdesmäen Tero ja Emma-koira mieleen...    

http://www.strangecosmos.com/images/content/13433.jpg

lammas:
http://typera.tk
No ei tämä ihan vitsi ole, mutta ei jaksanut erillistä threadia tehdä. Joku voi tehdä jos haluaa ja kerätä kaiken kunnian

JH:
http://personal.inet.fi/koti/pekko.honkasalo/knoehoe.JPG

laurindo:
Quote

http://personal.inet.fi/koti/pekko.honkasalo/knoehoe.JPG


Onkohan tuo tekstin lopussa mainittu pullo tuon kuvan otto hetkellä Fossetin huulilla kun on tuollainen irvistys miehellä  

Navigation

Up one level

Next page

Previous page