Kerro vitsi

<< < (5/1231) > >>

ilkkapo:
Ruotsalaista tullikäytäntöä

Viisi kaverusta ajoi lomamatkalle Ruotsiin rajan yli. Tullissa heidän autonsa tutkittiin. "Kaikki on muuten hyvin," totesi tullimies, "mutta yhden teistä on jäätävä pois kyydistä."

Kun kaverukset kysyivät syytä tähän, vastasi tullimies että he matkustivat Audi quattrolla, joten vain neljä ihmistä saa olla kyydissä.

"Tämähän on ennenkuulumatonta!" ihmetteli auton kuljettaja. "Kutsukaa esimiehenne paikalle!"

Esimies saapui, tutki hetken autoa, ja totesi: "Kaikki on tosiaan kunnossa, mutta yhden on jäätävä pois kyydistä. Tämä on neljän hengen auto."

Auton kuljettaja näytti rekisteriotetta: "Katsokaas nyt, tässähän lukee selvästi, että auto on rekisteröity viidelle." "Turha teidän on yrittää huijata tuolla suomalaisella väärennetyllä rekisteriotteella. Nythän on EU ja kaikki, kyllä me osaamme kieliä.
Quattro on italiaa, ja tarkoittaa neljää. Voitte jatkaa matkaa kun yksi jää pois kyydistä."

Tuskastunut kuljettaja vaati tietää, onko paikalla yhtään vielä korkeammassa asemassa olevaa tullivirkailijaa. "No onhan meillä tulliaseman päällikkö," totesi tullimies, "mutta hän on juuri nyt selvittämässä erittäin törkeää tapausta. Neljä ihmistä yrittää rajan yli Fiat Unolla!"

juice:
Quote

Mies ajeli uudella Porschellaan pitkin autobahnia, kunnes hän huomasi yhtäkkiä tiensivussa miehen vanhan Trabantinsa kanssa. Porschekuski pysähtyi Trabantin viereen ja kysyi mieheltä "Tarvitsetko apua?" Trabant kuski vastasi: "Hinausapu olisi tarpeen"

Sitten miehet yksissä tuumin laittoivat Trabantin Porschen perään hinaukseen ja läksivät matkaan.

Vähän matkan kuluttua kaksikosta ajoi ohi Mersukuski tööttäilen ja ivallisesti naureskellen.
Porschekuski näki punaista...

Läheisellä huoltamolla työntekijä sanoi toiselle: "Et usko mitä näin. Mersu ajoi bahnia pitkin ainakin 250km/h Porsche perässään" Toinen vastasi: "No mitä ihmeellistä siinä nyt on?" Johon toinen: "Ei mitään, mutta aivan Porschen kannassa tuli Trabant valoja raivokkaasti vilkutellen"


Tästä on toinenkin versio. Siinä se hinaava auto oli Ferrari ja hinattava Lada. Sitten poliisit näkivät auton ja sanoivat... "Et usko mitä näin, mersu ajoi ohi 250 km/h ferrari perässään" Toinen "Mitä ihmeellistä siinä?" Ja vastaus: "Kolmantena tuli lada joka haki ohitusta"

Banox:
Puolikuuro papparainen junassa:

Konduktööri: "Ja matkalippu olkaa hyvä!"
Pappa: "Jaa mitä? Haista ite ***tu!"
Konduktööri: "Kuulkaas herra, tuollaisella käytöksellä joudun poistamaan teidät junasta"
Pappa: "Ja vedät vielä munasta?"
Konduktööri: "Kuulkaas herra, haistappa ***tu!"
Pappa: "Jaa matkalippu? Olisit heti sanonut!"

sori kirosanat ja muut törkeydet, mutta ne kuuluvat asiaan


edit/Janne: Mustalaisvitsi poistettu

teroe:
Tässäpä muutama:

Professori piti oppilaille luentoa ja käytti havaintovälineenä sammakkoa. Sammakko istui pöydällä kunnes professori kehotti: "-hyppää!" Sammakko teki komea loikan. Sitten professori kaivoi esiin kirurginveitsen ja leikkasi sammakolta toisen takajalan pois. Jälleen professori kehotti sammakkoa hyppäämään - sammakko loikkasi vaivalloisesti. Nyt professori leikkasi toisenkin jalan pois ja edelleen kehotti sammakkoa hyppäämään - mitään ei tapahtunut. Professori kääntyi oppilaiden puoleen ja kysyi: "mitä tästä voidaan päätellä?" Seurasi täydellinen hiljaisuus. "No tietenkin", vastasi professori, "kun sammakolta leikataan molemmat jalat se tulee kuuroksi".
----

Amerikkalainen pommikone ammuttiin alas toisen maailmansodan aikana Saksan yläpuolella. Eräs miehistön jäsenistä pelastui, mutta loukkaantui vakavasti. Sairaalassa häneltä jouduttiin amputoimaan toinen jalka. Jenkki pyysi että poikkisahattu jalka pudotettetaisiin hänen kotikentälleen Englantiin, saksalaiset suostuivat. Pian toinenkin jalka jouduttiin amputoimaan ja jenkki pyysi että myös se käytäisiin pudottamassa hänen kotikentälleen. Näin myös tapahtui. Jenkin tila huononi edelleen ja pian jouduttiin toinen käsi pistämään poikki. Jälleen jenkki pyysi että käsi käytäisiin pudottamassa hänen kotikentälleen. Nyt saksalaiset sanoivat: "valitettavasti se ei käy". "Miksi ei?" kysyi jenkki. "Meistä tuntuu että te aiotte paeta" saksalaiset vastasivat.
----
Suomalainen eksynyt Saharan autiomaahan. Aavikolla tukahduttavassa kuumuudessa harhaillessaan vastaan tuli ruotsalainen joka raahasi valtavaa autonovea mukanaan. Suomalainen kysyi: "mitä ihmettä sinä tuolla autonovella teet?". Ruotsalainen siunaili mielessään suomalaisen tyhmyyttä ja vastasi: "Jos tulee kuuma niin voin veivata ikkunan auki"

ApoN:
Quote


Amerikkalainen pommikone ammuttiin alas toisen maailmansodan aikana Saksan yläpuolella. Eräs miehistön jäsenistä pelastui, mutta loukkaantui vakavasti. Sairaalassa häneltä jouduttiin amputoimaan toinen jalka. Jenkki pyysi että poikkisahattu jalka pudotettetaisiin hänen kotikentälleen Englantiin, saksalaiset suostuivat. Pian toinenkin jalka jouduttiin amputoimaan ja jenkki pyysi että myös se käytäisiin pudottamassa hänen kotikentälleen. Näin myös tapahtui. Jenkin tila huononi edelleen ja pian jouduttiin toinen käsi pistämään poikki. Jälleen jenkki pyysi että käsi käytäisiin pudottamassa hänen kotikentälleen. Nyt saksalaiset sanoivat: "valitettavasti se ei käy". "Miksi ei?" kysyi jenkki. "Meistä tuntuu että te aiotte paeta" saksalaiset vastasivat.Toi oli muuten leffassa Memphis Belle...  

Navigation

Up one level

Next page

Previous page