Kerro vitsi

<< < (425/1232) > >>

Juha:
http://xsorbit27.com/users5/apache/index.php?topic=273.0 

AriV:
Quote

http://xsorbit27.com/users5/apache/index.php?topic=273.0 


Polkkupyora serkku luo afrika. 

Cat:
Viisi kirurgia kahvitauolla keskustelevat työstään.

1. kirurgi: "Minä tykkään eniten leikata kirjanpitäjiä. Kaikki heidän sisustassaan on numeroitu".

2. kirurgi: "Minä tykkään taas eniten leikata kirjastonhoitajia. Heidän kaikki sisäelimensä ovat aakkosjärjestyksessä.

3. kirurgi: "Minusta sähkömiesten leikkaukset ovat ne helpoimmat. Kaikki osat on merkattu eri väreillä.

4. kirurgi: "No minun mielestäni insinöörit ovat parhaita. He ovat aina niin ymmärtäväisiä, kun jälkeenpäin on joitakin osia jäänyt ylimääräiseksi."

5. kirurgi: "Valitsen ihan varmasti pomot parhaiksi. Heillä ei ole sydäntä, ei selkärankaa, eikä munia ja heidän päänsä voi vaihtaa akapuoleen ja päinvastoin, kenenkään huomaamatta mitään.


Otto-Ville:
Tässä on erään Napolissa asuvan suomalaisnaisen selitys siihen miksi terroristit ovat jättäneet Italian rauhaan.

Bin Laden on ilmoittanut"Italiaan on erittäin vaikea tehdä attentaattia.
Todellisuudessa SISDEn(Italian salainen palvelu)askettain ilmitulleet asiakirjat paljastivat että,Bin Laden on sita yrittänyt ja joku aika sitten antoi määräyksen lentokonesabotaasin järjestämiseen Italiassa.Kaksi erään lähi-idän maan terroristia oli saapunut Napoliin vakaalla aikomuksella toimittaa"allahin rangaistuksen vääräuskoisille italialaisille".Näin siinä kävi.

Sunnuntai klo 23.47.Miehet saapuvat ilmateitse Napolin kansainväliselle lentokentälle Turkista:sieltä he pääsevät ulos 8 tunnin jälkeen koska heidän matkalaukkujaan ei löydy.Lentokentän huoltofirma ei ota laukuista vastuuta ja neuvoo palaamaan seuraavana päivänä;jos onnistaa ne voi löytyä. Miehet ottavat taksin:taksikuski(ilman lisenssiä)katselee heitä etupeilistä ja nähtyään että he ovat ulkomaalaisia kierrättää heitä ympäri kaupunkia puolitoista tuntia.Koska matkustajat eivät kummemmin valita senkään jälkeä kun mittari näyttää 200 euroa,Villarican ympyrän kohdalla taksikuski pysäyttää auton ja ottaa kaverinsa kyytiin.Tämän jälkeen taksikuski on kumppaneineen ryöstänyt ja mukiloinut matkustajat puolitajuttomiksi, he jättävät nämä Rione167 alueelle(Napolin slummiutunein periferia)

Maanantai klo 04:30. Tultuaan tajuihinsa terroristit onnistuvat jotenkin pääsemään keskustaan,Piazza Borsalle hotelliinsa.He päättävät vuokrata auton Hertzistä ja suunnistavat lentokentän suuntaan mutta juuri ennen saapumistaan Piazza Mazzinillej he jäävät jumiin opiskelijoiden,anti-global valkohaalareiden ja Napolin työttömien mielenosoituskulkueen takia

Ma klo 12:30.Saatuaan vihdoin piazza Garibaldille he päättävät vaihtaa rahaa pystyäkseen liikkumaan vapaammin, heidän dollarinsa vaihdetaan väärenneityihin 100 euron seteleihin.Ma klo 15:45.Miehet saapuvat Capodichinon lentokentälle vakaana aikomuksenaan napata lentokone pudottaakseen sen sähkölaitos Enelin pilvenpiirtäjän päälle kaupungin hallintokeskuksen alueella.Kentällä on lentokapteenien lakko,jotka vaativat nelinkertaista palkkaa ja vähemmän työtunteja.Yhtälailla lakkoilevat lentokontrollin työntekijät jotka vaativat itselleen lippujen rei`ityssaksia.Ainut paikallaoleva lentokone kuuluu MARADONA AIR-yhtiölle se on lähdössä Algheron kaupunkiin 18 tuntia myöhässä työntekijät ja matkustajat ovat leiriytyneet kentän odotussaleihin jossa lauleskelevat kansanlauluja ja huutelevat iskulauseita hallitusta ja lentäjiä vastaan.

Paikalle saapuu santarmit jotka alkavat pamputtamaan kaikkia läsnäolijoita ja innostuen varsinkin erityisesti kahden arabin kohdalla.
Maanantai klo 19.05.Vihdoin tilanne on rauhoittunut.Nämä kaksi allahin lasta lähestyvät MARADONA AIRin myyntipöytää ostaakseen liput Sardiniaan ja sitten napatakseen koneen ja pudottaakseen sen Enelin tornin päälle.Yhtiön virkailija myy heille liput mutta ei sano että lento on jo peruutettu.
Maanantai 22.07.Tässä vaiheessa terroristit alkavat keskustelemaan keskenään siitä kannattaako jatkaa vai ei.He pohtivat tässä vaiheessa onko Napolin tuhoaminen terroristinen teko vai hyväntekeväisyystyötä. Ma 23.30. Kuoleman nälkäisinä miehet päättävät syödä jotain lentokentän ravintolassa;he tilaavat munakassämpylät ja pippuroidut sinisimpukka-annokset.

Tiistai klo 04.35.Miehet ovat Cardarellin lääninsairaalan osastolla,sairaina munakkaasta saadusta akuutista salmonellasta ja odotettuaan sitä ennen koko yön vastaanottopoliklinikalla vuoroaan.Kaikki olisi mennyt ohi parissa päivässä ellei heille olisi puhjennut koleeraa muistuttavia oireita
Sunnuntai klo 17.20.12 päivän päästä miehet pääsevät sairaalasta ja löytävät itsensä San Paolon jalkapallokentän läheltä.Napoli on juuri hävinnyt Palermolle 3-0 koska pelituomari Concettino Riina da Corleonen oli määrännyt kaksi rangaistuspotkua sisilialaisen joukkueen hyväksi."Masseria Cardonen"-ultra-jalkapallofanit nähtyään kaksi tummaihoista miestä luulevat näitä Palermon kannattajiksi ja antavat heille päihin.

Sunnuntai klo 19.45.Vihdoinkin he pääsevät jengiltä karkuun.Terroristit päättävät ensimmäistä kertaa elämässään juoda itsensä känniin vaikka se onkin syntiä.Eräässä sataman kapakassa heille tarjotaan metanoolilla höystettyä vanhaa viiniä,joten he joutuvat uudelleen ensiapupoliklinikalle myrkytyksestö.
Tiistai klo 23.42.Terroristit pakenevat lautalla Libyaa kohti puolisekaisin metanoolista ja muista tulehduksista.Tässä vaiheessa he vannovat allahin nimeen etteivät yritä enää koskaan mitään Italiaan vastaan.

KiHa:
Mitä yhteistä on anopilla ja kaljapullolla?Molemmat ovat parhaimmillaan pöydällä kylmänä ja avattuna.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page