Kerro vitsi

<< < (433/1232) > >>

Cat:
E-mail totuus.........

Joka kymmenennellä
peruskoululaisella on kotonaan herätyskello,
jossa on valmistusvirhe.
Lähde: Opettajain ammattiliitto.


Mittavien tutkimusten jälkeen on
todettu, että yli 60% uusilla
urheiluautoilla ajelevista miehistä elää
itseasiassa köyhyysrajan
alapuolella.
Lähde: Liikkuvan poliisin nopeusvalvonta.


Valtavan suuri enemmistö, yli 80% invalideista kokee
ihmeparantumisen astuessaan ulos invapaikalle pysäköidystä autostaan.
Lähde: YTV, pysäköinninvalvontaosasto.


Uutta biologian alalta: reilu
35% koirista käyttää pääravintonaan äidinkielen kotiaineita.
Lähde: Äidinkielen opettajien liitto.


Havaintojen mukaan Aleksis Kivenkatu
on Suomen monimutkaisin katu.28%
siellä liikkuvista miehistä joutuu
pysähtelemään jatkuvasti kysyäkseen
neuvoja paikallisilta kotirouvilta.
Lähde: Poliisi.


69% hukatuista lompakoista
ei sisältänyt penniäkään rahaa.
Lähde: Hki kaupunki, löytötavaratoimisto.


Outoa mutta totta: 95% mafiamurhien
silminnäkijöistä Italiassa on
kuuromykkäsokeita. Loput viisi
prosenttia taas joutuu muita useammin
salaperäisten onnettomuuksien uhreiksi.
Lähde: Europol.


Tutkimusten mukaan vain 10% suomalaisista
omistaa television. Yli
puolella on kuitenkin kotonaan erittäin
moderni akvaario.
Lähde: Läänin Hallintokeskus, tv-lupatarkastusosasto.

Cathy

Juha:
http://www.google.fi/search?hl=fi&q=failure&btnG=Google-haku&meta= on varmaan wanha kuin taivas mutta silti...

jmi:
Ylistarolaasflikka ja laihialaaskloppi riiasivat ja kloppi meinasi jo ruveta kosimahan, kun tuntu niin mukavalta tuo flikka ja oli vielä flinkimmästä päästä, niinku kyrölääsflikat aina. Flikka oli komianluontoonen ja sanoo notta kyllä muutoon, mutta hänellä on neljä ehtua. Taloon pitää olla kaksfoononkinen, maata vähintään sata hehtaaria, mersu pihassa ja "sen" pitää olla 22cm.

Kloppi meni masennuksissansa kotiansa ja kertoi isällensä eherot. Isä punoo päätänsä ja sanoo, nottei taida tulla naimakaupasta mitään, kun eherot on tuollaaset. Talohan on kaksfooninkinen, maata ja mettää toista sataa hehtaaria, hopiaanen mersu pihassa, mutta pätkääsemähän ei ruveta!!!

jmi:
Talviautoilua

Tässäpä vinkkejä meille talvisten teiden sirkeille neitosille, jotka pakkasta ja tuiskuja uhmaten kipuamme kotteroihimme suorittamaan naisautoilun jaloa missiota...

Talvi tekee tuloaan. Autoiluun talvella liittyy kaikenlaista pikkuharmia. Haluankin ojentaa auttavan käteni ja tarjota naisautoilijoiden tueksi muutaman pikkuniksin, joilla talviautoilun kärsimykset muutetaan nautinnollisiksi ja ikimuistoisiksi hetkiksi.

Ovenlukko ei aukea

Se harmittaa, kun hartaasti odotettu kampaaja-aika lähestyy ja nissanin ovi on jäässä. Hattara päälaella kasvaa uhkaavasti, kun lumi kerrostuu kuontalolle. Pois huoli ja murhe! Käsilaukusta hiuslakkapurkki esiin, reipas, yhtäjaksoinen suihkutus kohti lukkoa ja kultadubleeratulla tupakansytyttimellä tulta perään. Roihussa pahinkin huurre katoaa ja eikun ovi auki. Sama keino toimii myös bensiinitankin korkkiin. Vaan on syytä varoa, ettei keinokynnet sula sormille, sillä se sattuu.

Tuulilasi jäässä

Yöllä pakasti, ehkä luntakin tuprutti ja nyt näkymä autosta on olematon? Nokkela nainen ei ala huoliteltuja käsiään skrapoilla pilaamaan, vaan on edellisenä iltana asetellut vanhat rintaliivit lasille. Aamulla vain napakasti olkanauhasta kiinni, nykäisy ja kas! Niin on sopivan kokoiset tähystysaukot valmiina. Runsaammin varustellut saavat samaan hintaan katseluaukon myös etupenkin matkustajalle. Huomioitavaa on, että liivit tulee asetella tuulilasin ulkopuolelle.

Pimeät aamut

Pimeä aamu ja pakkanen saavat iloisimmankin linnun mielen matalaksi. Shoppailukierroksen ensi tunnit eivät suju, kun apeus painaa. Mutta hymyä huulille! Heitä taustapeili hankeen, ethän sitä muutoinkaan tarvitse, ja pyydä naapurin sähköteknikkoa asentamaan tilalle kasvosolarium. Sitten ei muuta kuin pikkuruiset silmäsuojat silmille, laite päälle ja matkaan! Oi kuinka upeasti se lämmittääkään ja samalla ihosi saa terveen punotuksen. Kyllä kelpaa vilkutella kanssa-autoilijoille, jotka sinulle ihastuksissaan tööttäilevät.

Jalat lämpimiksi

Kylmällä autolla huristelu tuppaa saamaan verkkosukkien sisukset epämiellyttävän viileäksi. Oiva ratkaisu, joskin hiukan hinnakas, on hankkia käsikaasulla varustettu automaattivaihteinen auto. Autoon sipsutellessa otetaan mukaan ostoskanavalta hankittu jalkakylpy ja eikun pikkuiset jalat sinne likoamaan. Voi sitä autuutta, kun voi heti aamutuimaan nauttia rentouttavasta jalkakylvystä ja varpaita kipristellen hyräillä Kesän lapsi mä oon... Tarkkana on kuitenkin oltava, ettei kylpy unohdu lattialle, sillä vedellä on taipumus jäätyä pakkasella.

Lumityöt ja parkkeeraus

Taas on aura-auto tuupannut kinoksen ajopelin ympärille! Joskus joutuu odottelemaan vartinkin minihameessa, ennen kuin avulias mies sattuu kohdalle. Vaan eipä tarvitse enää! Ennakoiva neitonen jättää autonsa kulkuväylälle siten, ettei mokoma mörökölli pääse autoasi kinoksella hautaamaan. Kun myrtynyt herra soittelee ovikelloasi, voit käyttää tilaisuuden hyväksesi ja aloittaa päivän reippaalla vaakamambolla. Mikä herättääkään kehon paremmin kuin intensiivinen liikuntatuokio jaksavan työnsankarin kanssa!

Näillä nikseillä jokaisen neidon piina katoaa ja loppuu murjotus. Hyiset hetket viimassa ovat muisto vain ja jokainen aamu on kuin lähtisi etelän palmujen alta.

kivelak:
OFFTOPIC: Ylistarolaisia ei koskaan kutsuttu kyrööläisiksi.  Ainoastaan isokyröläisiä ja vähäkyröläisiä    Ylistarolaiset tytöt olivat... no joo, kaveri nai yhden, antaa olla.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page