Kerro vitsi

<< < (473/1231) > >>

FIN1979:
Quote

(Joo, IrcQuotesista lainattu )

On kyllä todella paha kirotusvirhe, repesin niin totaalisesti: http://humdi.net/~jman/Myllymaki.jpg


Mahtoi varmaan myllymäessäkin naurattaa kun kirjoitusvirhe huomattiin 

Pirtu:
Quote

(Joo, IrcQuotesista lainattu )

On kyllä todella paha kirotusvirhe, repesin niin totaalisesti: http://humdi.net/~jman/Myllymaki.jpgHmm....Huomasin että toi ilmoitus näyttää olevan Lappeenrantalainen-lehdestä. Kaivoin oman lehteni
esille ja huomasin ettei siinä ole kirotusvirettä. Lehti on sama, sama juttu kaupunginteatterista vieressä.
Nyt kun tarkemmin katsoin, näyttäisi vähän siltä että A:lla on vaaleampi tausta kuin muilla kirjaimilla (kopioitu
allaoleva A?), tai sitten virhe on korjattu ennen kun kaikkia on painettu. (enpä usko).

ADEs80s:
Quote


Hmm....Huomasin että toi ilmoitus näyttää olevan Lappeenrantalainen-lehdestä. Kaivoin oman lehteni
esille ja huomasin ettei siinä ole kirotusvirettä. Lehti on sama, sama juttu kaupunginteatterista vieressä.
Nyt kun tarkemmin katsoin, näyttäisi vähän siltä että A:lla on vaaleampi tausta kuin muilla kirjaimilla (kopioitu
allaoleva A?), tai sitten virhe on korjattu ennen kun kaikkia on painettu. (enpä usko).

Joo, ei ole mullakaan tuota virhettä havaittavissa. Joskus nähty, että saman päivän lehdessä etusivu mennyt uusiksi kesken painon ja painettuja lehtiä ei kerettäisi enää painaa uudelleen, joten ne jaetaan sellaisenaan. Harvinaista, mutta jos sattuu tulemaan oikein kova uutispommi painoaikaan, pakko kait tehdä niin.

Ade

kahimb:
Ihan en ole varma, josko tämä on vitsi tai ei:

Pohjoismaiden johtavat soutajat!!!!

Suomalainen patenttitoimisto ja japanilainen patenttitoimisto päättivät järjestää vuosittain soutukilpailun 8-miehisin joukkuein. Molemmat joukkueet harjoittelivat kovasti ja kun kilpailupäivä tuli, kumpikin joukkue oli mielestään huippukunnossa. Japanilaiset voittivat ylivoimaisesti kilometrin erolla.

Kilpailun jälkeen suomalaiset valtasi tappiomieliala. Yrityksen korkein johto päätti kuitenkin, että imagosyistä heidän olisi pakko voittaa seuraavan vuoden kisa.

Johto asetti projektiryhmän ratkaisemaan ongelmaa. Pitkien analyysien jälkeen ryhmä havaitsi, että japanilaisilla oli seitsemän soutajaa ja yksi mies peräsimessä, kun taas Suomella oli yksi soutaja ja seitsemän perämiestä.Tässä kriisitilanteessa johto osoitti huomattavaa toimintakykyä. Päätettiin palkata Psycon:n konsultit tutkimaan oman joukkueen koostumusta.

Muutaman kuukauden työn jälkeen asiantuntijat tulivat siihen tulokseen, että joukkueessa oli liian monta ohjaajaa ja liian vähän soutajia. Asiantuntijoiden raportin perusteella Suomen johto teki välittömästi muutoksia joukkueeseen.

Nyt joukkueessa oli neljä perämiestä, kaksi yliperämiestä, joukkueenjohtaja ja soutaja. Lisäksi joukkueen motivoimiseksi kehitettiin bonuspistejärjestelmä. Päällystölle luvattiin lisää valtaa ja huomattavat optiot. Soutajasta todettiin: "Meidän on laajennettava hänen työnkuvaansa ja annettava hänelle enemmän vastuuta".

Seuraavana vuonna japanilaiset voittivat kahden kilometrin erolla.

Suomalaisen patenttitoimiston johto erotti soutajan huonoon työsuoritukseen vedoten, mutta maksoi kuitenkin johdolle bonuksen sen osoittamista ponnisteluista.

Konsulttifirma teki uuden analyysin tilanteesta ja teki johtopäätöksen, että strategia oli ollut oikea ja motivaatio kohdallaan. Materiaalissa vain olisi parantamisen varaa. Ensi vuotta varten suomalaiset ovat nyt kehittämässä uutta venettä.


Ilkka:
639 vuoden konsertin säveltäjällä, John Cage´llä, löytyy myös v. 1952 sävelletty 4'33".
(Siis "neljä minuuttia 33 sekuntia".)

Voidaan "soittaa" millä instrumentilla tai kokoonpanolla tahansa. Sisältää 3 osaa, kaikki pelkkää taukoa 
Nuotteja myydään nuottikaupoissa, katsokaa vaikka googlella.

Konserttipianistin versio: Frakkipukuinen pianisti saapuu lavalle, avaa flyygelin kannen, istuu flyygelin ääreen, kääntää nuotteja muutaman kerran, nousee, kumartaa ja poistuu.

Sinfoniaorkesterin versio: Juhlapukuinen sinfoniaorkesteri tulee lavalle, istuutuu alas, kapellimestari kumartaa yleisölle, ja huitoo puikolla nuoteista (tai ulkoa) tyhjää taukoa 4 minuuttia 33 sekuntia - tulkinnasta riippuen vähän enemmän tai vähemmän - kaikki nousevat, kumartavat ja poistuvat.

Vitsi tässä on sekin, miten kriitikot ylistävät tätä "sävellystä", jonka jokainen esitys on "ainutlaatuinen tapahtuma", ks.esim.

http://www.classicalnotes.net/classics/silence.html

Navigation

Up one level

Next page

Previous page