Kerro vitsi

<< < (485/1231) > >>

joni757:
Elokuva nimeltä hammaslääkäri 2

zikaduu:
Quote

Joo en edes kokeile...

Ei pidä ihmetellä linkin tekstiä..  Tuota voi oikeasti kokeilla.

topgun:
Jatketaan poliittisella linjalla:
Tarrja ja Tuomiojan Erkki olivat Korkeasaaren apinatalossa. Sattuipa Putin paikalle.
Putin sanoi Tarrjalle ja Erkille: että jos saatte tuon apinan nauramaan, niin lupaan maksaa kaikki Venäjän velat Suomelle jo huomenna. Erkki meni apinan luo ja kuiskasi sen korvaan jotain. Apina alkoi nauraa hysteerisesti ja oli tikahtua siihen. Putin jo hätääntyi: Okay, mutta jos saatte sen itkemään lupaan Suomelle vuoden kaasut ja öljyt ilmaiseksi. Taas Erkki meni apinan luokse ja kuiskasi jotain sen korvaan ja apina alkoi itkeä sydäntä särkevästi. Tähän Putin: Kaikki tai ei mitään, jos saatte tuon apinan tappamaan itsensä, saatte edellisten lisäksi myös Karjalan ja muut luovutetut alueet takaisin. Mutta jos epäonnistutte, ette saa mitään. Maallisen mammonan sokaisemana Erkki osoitti ennennäkemätöntä riskinottokykyä ja meni apinan luokse ja kuiskasi taas jotain. Apina hätääntyi, kiipesi lähimpään puuhun ja hyppäsi pää edellä kallioon. Putin määräsi adjutanttinsa hoitamaan palkkiot Suomelle välittömästi.

Putinin poistuttua Tarrja kysyi Erkiltä, että miten sinä tuon teit. Erkki kertoi, että ensin hän kertoi, että tuo punatukkainen pinokkion näköinen on meidän presidentti ja se alkoi nauraa. Sitten kerroin, että tavoittelet toista kautta, ja se alkoi itkeä. Sitten kerroin, että me demarit suunnitellaan poikkeuslakia, jotta saataisiin sinulle vielä kolmas kausi ja se teki ainoan mahdollisen järkevän ratkaisun ja päätti päivänsä.

Tarrja suuttui:Mitä me rahalla, kaasulla, öljyllä ja Karjalalla tehdään, kun Sauli on vallassa. Miten niin?: kysyi Erkki. Tähän Tarrja lausui:Eihän minulla ole mitään mahdollisuuksia presidentiksi, jos sinä tuolla tavoin ajat äänestäjäni itsemurhaan. Erkki sanoi että, eiväthän eläimet saa äänestää. Johon Tarrja :Ai niinkö,mä luulin että..

kahimb:
Yösatu:

Olipa kerran...


...poika, joka kysyi tytöltä: "Menetkö kanssani naimisiin?"

Tyttö vastasi: "En!!!".

....Ja näin poika eli elämänsä onnellisena loppuun asti. Hän kävi usein kalassa tai metsällä ja hän pelasi paljon golfia. Hänellä oli aina uusinta mallia olevat elektroniikkalaitteet, nopeimmat autot, moottoripyörät ja veneet... jopa lentokone takapihan hangarissa. Ja hän joi kaljaa kavereittensa kanssa aina kun halusi.

Sen pituinen se....

PeteL:
Kelläs olikaan niitä rakennuspalikoita, älkää päästäkö toimittajia läheille:

http://www.home.no/decos/badluck.html

Navigation

Up one level

Next page

Previous page