FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.05.18, 21:18

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Muut aiheet
| |-+  Vapaa keskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Kerro vitsi
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 308 Reply Print
Author Topic: Kerro vitsi  (Read 1596790 times)
tepatestaaja
Former member
Re: Kerro vitsi
« Reply #460 on: 08.03.04, 20:05 »

Tapahtui IRL asiakkaan luona tänään (20040308):

Puhuimme kurssilla sähköpostiohjelman kyvystä suodattaa roskapostia. Asiakkaat kehuivat, että heille pääsee läpi vain vähäisessä määrin roskapostia. Minä sitten kertomaan, että mitä kaikkea roskapostilla markkinoidaan.

Minä: "Olen saanut henkilökohtaisesti roskapostilla mainoksia edullisista kulutusluotoista, auton osista, lääkkeistä ja niin edelleen. Esimerkiksi Viagraa mainostetaan kovasti roskapostiviesteillä..."
Johon perään kurssilainen takapenkistä keskeytyksettä jatkoi: "...Tässä iässä tuo tuollainen ei ole ollenkaan roskapostia!"  Grin
Mikko Kallas
Offline Offline

Posts: 1918
Date Registered: 28.06.02

Re: Kerro vitsi
« Reply #461 on: 09.03.04, 10:32 »

HEAVEN OR HELL

Last night, while I laid sleeping,
I died, or so it seemed.
Then I went to Heaven,
but it was only in my dream.

But it seems St. Peter met me,
there at the Pearly Gate.
He said: "I must check your record.
So stand right here and wait.

I see that you drank alcohol
and swore quite often, too.
Fact is you did many things
that a good person shouldn't do.

We can't have guys like you up here,
your life was full of sin".
Then he read the last of my record,
grasped my hand and said, "Come in."

He took me to the Big Boss.
Said: "Take him and treat him well.
He went to FINNISH LANGUAGE COURSE, Sir.
He's had his share of "HELL".


MikkO
Joel Ahonen
Offline Offline

Posts: 1397
Date Registered: 02.03.03

Re: Kerro vitsi
« Reply #462 on: 09.03.04, 19:37 »

Keravan terveyskeskuksen nuori lääkäri muisti iltapäivällä, että se
aamulla käynyt mieshän valitti ripulia ja hän tuli antaneeksi
potilaalle masennuslääkettä. No, onneksi tiedostosta löytyivät miehen
yhteystiedot. Lääkäri soitti hänelle, selitti mitä oli tapahtunut,
pahoitteli ja kysyi miehen vointia.
- Ai siitäkös se johtuu. Minulla on ollut monta tuntia paskat
housuissa, mutta ei se tunnu miltään, ei v*tuta yhtään.

Mikko Kallas
Offline Offline

Posts: 1918
Date Registered: 28.06.02

Re: Kerro vitsi
« Reply #463 on: 10.03.04, 12:23 »

SOUTUKILPAILUT SONERAN TAPAAN
Sonera ja japanilainen teleyritys päättivät järjestää vuosittain soutukilpailun 8-miehisin joukkuein. Molemmat joukkueet harjoittelivat pitkään ja kovaa ja kun kilpailupäivä tuli, molemmat joukkueet olivat mielestään huippukunnossa. Japanilaiset voittivat ylivoimaisesti kilometrin erolla. Tappion jälkeen Soneran joukoissa vallitsi tappiomieliala.

Yrityksen korkein johto päätti kuitenkin, että imagosyistä heidän olisi pakko voittaa seuraavan vuoden kisa. Näin ollen he asettivat projektiryhmän ratkaisemaan ongelmaa. Pitkien analyysien jälkeen ryhmä avaitsi, että japanilaisilla oli seitsemän soutajaa ja yksi mies peräsimessä, kun taas Soneralla oli yksi soutaja ja seitsemän perämiestä.

Tässä kriisitilanteessa johto osoitti huomattavaa toimintakykyä. Päätettiin palkata AC:n konsultit tutkimaan oman joukkueen koostumusta.

Muutaman kuukauden työn jälkeen asiantuntijat tulivat siihen johtopäätökseen, että joukkueessa oli liian monta ohjaajaa ja liian vähän soutajia. Asiantuntijoiden raportin perusteella Soneran johto teki välittömästi muutoksia joukkueeseen.

Nyt joukkueessa oli neljä perämiestä, kaksi yliperämiestä, joukkueenjohtaja ja soutaja. Lisäksi joukkueen motivoimiseksi kehitettiin bonuspistejärjestelmä. Päällystölle luvattiin lisää valtaa ja huomattavat optiot. Soutajasta todettiin että: "Meidän on laajennettava hänen työnkuvaansa ja annettava hänelle enemmän vastuuta".

Seuraavana vuonna japanilaiset voittivat kahden kilometrin erolla. Soneran joukkue erotti soutajan huonoon työsuoritukseen vedoten, mutta maksoi kuitenkin johdolle bonuksen sen osoittamista ponnisteluista.

Konsulttifirma teki uuden analyysin tilanteesta ja teki johtopäätöksen, että strategia oli ollut oikea ja motivaatio kohdallaan. Materiaalissa vain olisi parantamisen varaa. Ensi vuotta varten Sonera on nyt kehittämässä uutta venettä.
Sami Puro
Administrator
Offline Offline

Posts: 15346
Date Registered: 03.07.01

Re: Kerro vitsi
« Reply #464 on: 10.03.04, 14:16 »

Eräänä lämpimänä joulukuun päivänä paimen on kedolla kaitsemassa lammaslaumaansa. Kedon reunassa kulkee asfaltoitu maantie, jota pitkin upouusi Opel Astra Sport vuosimallia 2003 lähestyy kovaa vauhtia. Auto pysähtyy jarrut kirskuen paimenen lähelle. Autosta nousee nuori mies, joka on pukeutunut Bossin muodikkaaseen tummanharmaaseen pukuun. Jalassa hänellä on Armanin kiiltävät mustat kengät, päällään Marks & Spencerin Super Exclusive Sport -paita ja Club Vendirsolmio. Hän käyttää selvästikin Alaska Axis Ice Terminator -partavettä. Päässään hänellä on Bodylene Tiger -aurinkolasit, ranteessa kiiltää vedenpitävä Seiko Ultimate Spacetime -kello (hinta 6039,50 euroa).

Vieras kysyy paimenelta: "Jos arvaan, montako lammasta laumassasi on, annatko yhden niistä minulle". Paimen katsoo ensin pitkään vierasta, sitten sävyisästi liikehtivää lammaslaumaansa ja sanoo: "Okei!"

Nuori mies käynnistää auton kojelautaan kytketyn tietokonejärjestelmän, liittää toisiinsa nokialaisen WAP-kännykän ja Nokia Notebook 9850:n ja ottaa yhteyden NASA:n satelliittiin, joka juuri ylittää 50 km:n korkeudella sen maapallon alueen, jossa paimen ja vieras kohtaavat. Hän skannaa tiedot ympäristön maantieteellisistä  pinnanmuodoista ja lähettää ne satelliitin kautta NASA:n keskustietokoneisiin ja siirtää saamansa tiedot Excel-ohjelman taulukkolaskennan tietopohjaan. Sitten hän tulostaa 156 sivuisen raportin käyttäen auton kojelaudasta virtaa ottavaa Brother 5612-B minilasertulostintaan.

Vieras kääntyy paimenen puoleen ja sanoo: "Laumaasi kuuluu tarkalleen 2569 lammasta". Paimen vastaa: "Ihmeellistä, osuit oikeaan! Voit nyt ottaa haluamasi eläimen".

Nuori mies ottaa laumasta yhden eläimen ja panee sen autonsa tilavaan takaluukkuun. Paimen katsoo vierasta ja kysyy: "Entä jos arvaan ammattisi oikein, maksatko samalla tavalla minulle kuin minä sinulle?"

"Tottakai", vastaa vieras. Ja paimen sanoo: "Olet TietoEnatorin konsultti".

"Aivan niin", hämmästyy vieras. "Kuinka ihmeessä voit tietää ammattini?"

"Sehän on aivan yksinkertaista", vastaa siihen paimen.

"Ensinnäkin, sinä tulit tänne aivan kutsumatta. Toiseksi, sinä panit minut maksamaan sellaisesta, minkä jo tiesin ennestään. Kolmanneksi, sinä et ymmärrä minun elinkeinostani yhtään mitään, ja haluaisinkin heti takaisin koirani sieltä autosi takaluukusta..."


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
teemuv
Former member
Re: Kerro vitsi
« Reply #465 on: 10.03.04, 14:17 »

Toi oli huono vitsi, nyt sorretaan taas konsultteja Angry


 Grin

"Ensinnäkin, sinä tulit tänne aivan kutsumatta. Toiseksi, sinä panit minut maksamaan sellaisesta, minkä jo tiesin ennestään. Kolmanneksi, sinä et ymmärrä minun elinkeinostani yhtään mitään, ja haluaisinkin heti takaisin koirani sieltä autosi takaluukusta..."
Ilkka Portti
Body Monkey
Moderator
Offline Offline

Posts: 13581
Date Registered: 31.07.01

WWW
Re: Kerro vitsi
« Reply #466 on: 10.03.04, 15:32 »

Avioliitto (Osa I)

Perustavallinen machomies meni naimisiin hyvännäköisen naisen kanssa.
Ja heti häiden jälkeen, hän kertoi muutaman säännön:
"Minä tulen kotio milloin haluan, jos haluan ,ja siihen aikaan kun haluan. Enkä odota riitaa sinulta.Minä odotan mahtavan illallisen olevan pöydässä ellen ole kertonut, että en tule illalliselle kotiin. Lähden metsästämään, kalastamaan, ryyppäämään ja pelaamaan korttia silloin kun haluan minun vanhojen kavereideni kanssa ja äläkä vaan nalkuta siitä. Nämä ovat sääntöni.
Eikä mitään selityksiä?"

Hänen uusi morsiamensa sanoi, "Ei, se käy ihan hyvin minulle. Kunhan ymmärrät, että täällä harrastetaan seksiä joka ilta seitsemältä...olit sinä täällä taikka et."

Avioliitto (Osa II)

Aviomiehellä ja vaimolla oli katkera riita heidän 40-vuotis-hääpäivänään!
Aviomies huutaa, "Kun sinä kuolet, minä hankin sinulle hautakiven missä lukee, ' Täällä makaa vaimoni - Alati kylmänä. "Vai niin?" vaimo vastaa.
"Kun sinä kuolet, minä hankin sinulle hautakiven jossa lukee, 'Täällä makaa aviomieheni kovana vihdoinkin'.

Avioliitto (Osa III)

Aviomiehellä (lääkäri) ja hänen vaimollaan oli riita aamiaispöydässä.
Aviomies nousee raivoissaan ja sanoo, "Sinusta ei ole mihinkään sängyssäkään." Ja lähtee ulos talosta rajuilman lailla. Jonkin ajan jälkeen hän tajuaa, että oli kurja ja päättää korjata asian ja soittaa vaimolleen. Vaimo tulee puhelimeen vasta monen soiton jälkeen ja närkästynytnyt aviomies sanoo, "miten kesti noin kauan vastata puhelimeen?
Aviovaimo sanoo," olin sängyssä."
"Sängyssä näin aikaisin, tekemässä mitä?"
"Saamassa toista mielipidettä!"

Avioliitto (Osa IV)

Miehellä oli kuusi lasta ja hän oli erittäin ylpeä heidän saavutuksistaan. Hän
on niin ylpeä itsestään, että alkaa kutsua vaimoaan, "Kuuden äidiksi" huolimatta vaimon estelyistä. Yhtenä iltana he menivat juhliin. Mies päättää, että on aika lähteä kotiin ja haluaa tietää onko hänen vaimonsa myös valmis lähtemään. Hän huutaa suurella äänellä:
"Lähtisimmekö kotiin, kuuden äiti?" Hänen vaimonsa närkästyi aviomiehensä tahdittomuudesta ja huutaa saman tien takaisin: "Ihan milloin vain,  neljän isä."

Grin                                       www.flyfinland.fi
Aki Launonen
Offline Offline

Posts: 1225
Date Registered: 08.10.02

Re: Kerro vitsi
« Reply #467 on: 11.03.04, 08:02 »

TAPAHTUI ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ MACDONALDSISSA
(asiakkaan ja myyjän vuoropuhelu)
_
- Ja mitäs teille?
- Mitäpä tässä, kiitos kysymästä.
- Tarkoitan siis, mitä te syötte?
- Purkkaa. Tästä on kyllä menny jo maku
- Mutta mitä te tilaatte nyt?
- Hesaria ja Aku Ankkaa, mutta otan hampurilaisen.
- Selvä. Ja minkähän hampurilaisen?
- No se systeemi, jossa on pihvi ja kaks kuorta. Pitäis teidän täällä tietää.
- Syötkö täällä?
- Silloin tällöin.
- Öh...siis syötkö täällä nyt tällä hetkellä?
- Purkkaa edelleen, mutta maku on menny jo.
- Puhun tilaamastasi hampurilaisesta. Tuleeko se mukaan?
- Jos se tahtoo.
- Siis otatko mukaan
- Tule vain jos haluat.
- Selkeä kysymys: syötkö tilaamasi ruoan täällä?
- Onko siellä tilaa? Ajattelin kyllä että tuolla pöydässä...
- Hyvä on. Saako laittaa kaikki mausteet?
- Jos ne mahtuu.
- Eli: kaikkia mausteita vai ei kaikkia mausteita?
- Joo...ei kanelia.
- Eipä sitä kyllä yleensä...no, kaikkia muita saa siis panna?
- No sepä oli aika hävytön kysymys. Lähen kyllä nyt pois.
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re: Kerro vitsi
« Reply #468 on: 11.03.04, 08:26 »

TAPAHTUI ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ MACDONALDSISSA
(asiakkaan ja myyjän vuoropuhelu)

HEHEHEHEE, nuo on juuri niitä juttuja, mitä itse haluaisi tehdä joskus oikeassa elämässä, mutta kun on niin pönttö että sitä menis vaan ihan puihin kun pitäisi alkaa puhumaan ja lopulta poistut parin lauseen vaihdon jälkeen Big Macin kanssa pöytään Tongue

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
teemuv
Former member
Re: Kerro vitsi
« Reply #469 on: 11.03.04, 08:31 »

Aki tosiaan pisti hyvän vitsin, oli mukava lueskella sitä.
Sai taas kerran hyvät naurut. Grin

Toi oli kyllä hyvä:

- Tarkoitan siis, mitä te syötte?
- Purkkaa. Tästä on kyllä menny jo maku


 Grin

HEHEHEHEE, nuo on juuri niitä juttuja, mitä itse haluaisi tehdä joskus oikeassa elämässä, mutta kun on niin pönttö että sitä menis vaan ihan puihin kun pitäisi alkaa puhumaan ja lopulta poistut parin lauseen vaihdon jälkeen Big Macin kanssa pöytään Tongue
Lauri Matikainen
Offline Offline

Posts: 848
Date Registered: 14.09.03

Re: Kerro vitsi
« Reply #470 on: 11.03.04, 09:24 »

TAPAHTUI ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ MACDONALDSISSA
(asiakkaan ja myyjän vuoropuhelu)
_
- Ja mitäs teille?
- Mitäpä tässä, kiitos kysymästä.
- Tarkoitan siis, mitä te syötte?
- Purkkaa. Tästä on kyllä menny jo maku
- Mutta mitä te tilaatte nyt?
- Hesaria ja Aku Ankkaa, mutta otan hampurilaisen.
- Selvä. Ja minkähän hampurilaisen?
- No se systeemi, jossa on pihvi ja kaks kuorta. Pitäis teidän täällä tietää.
- Syötkö täällä?
- Silloin tällöin.
- Öh...siis syötkö täällä nyt tällä hetkellä?
- Purkkaa edelleen, mutta maku on menny jo.
- Puhun tilaamastasi hampurilaisesta. Tuleeko se mukaan?
- Jos se tahtoo.
- Siis otatko mukaan
- Tule vain jos haluat.
- Selkeä kysymys: syötkö tilaamasi ruoan täällä?
- Onko siellä tilaa? Ajattelin kyllä että tuolla pöydässä...
- Hyvä on. Saako laittaa kaikki mausteet?
- Jos ne mahtuu.
- Eli: kaikkia mausteita vai ei kaikkia mausteita?
- Joo...ei kanelia.
- Eipä sitä kyllä yleensä...no, kaikkia muita saa siis panna?
- No sepä oli aika hävytön kysymys. Lähen kyllä nyt pois.
Hehheh, mites hän keksi noin osuvia lauseita? Joutuko kauanki miettimään? Grin  Olitko samassa jonossa?
Tero Ekholm
Offline Offline

Posts: 702
Date Registered: 20.11.02

Re: Kerro vitsi
« Reply #471 on: 11.03.04, 10:02 »

SAARI, SILLANPÄÄ JA HARKIMO

Hjallis Harkimo, Henry Saari ja Jari Sillanpää kuolivat yhdessä ja joutuivat taivaaseen. Pyhä Pietari sanoi: "Meillä on vain yksi sääntö... älä astu ankan päälle."

He tulivat taivaaseen ja näkivät ankkoja joka puolella,
melkein mahdotonta oli olla astumatta ankan päälle.

Saari sitten tokkurassa vahingossa astui yhden päälle, ja
pian tuli Pyhä Pietari rumimman naisen kanssa, mitä koskaan oli nähty ja kahlitsi heidät yhteen ja sanoi: "Rangaistuksesi on olla kytkettynä tähän naiseen ikuisesti."

Seuraavana päivänä Sillanpää astui ankkaan... Varmasti, Pyhä Pietari tuli ruman naisen kanssa ja kytki heidät yhteen.

Harkimo oli hyvin varovainen ja ei astunut yhdenkään ankan päälle. Eräänä päivänä Pyhä Pietari tuli uhkean naisen kanssa... Vaalea, siniset silmät... hyvin seksikäs. Hän kytki heidät yhteen ja lähti sanaakaan sanomatta.

Harkimo huomautti: "Ihmettelen, mitä minä tein, että sain tämän?"

Nainen sanoi: "En tiedä sinusta, mutta minä astuin ankan päälle!!!"
Jukka Siirilä
Offline Offline

Posts: 6025
Date Registered: 17.04.02

Re: Kerro vitsi
« Reply #472 on: 11.03.04, 10:37 »

HEHEHEHEE, nuo on juuri niitä juttuja, mitä itse haluaisi tehdä joskus oikeassa elämässä, mutta kun on niin pönttö että sitä menis vaan ihan puihin kun pitäisi alkaa puhumaan ja lopulta poistut parin lauseen vaihdon jälkeen Big Macin kanssa pöytään Tongue

Kaverin emäntä joskus Hesessä valitteli, että ompas vähän majoneesia hampurilaisessa ja meni sitten siitä valittamaan myyjälle ja sanoi "Tää on ihan kuiva tää hampurilainen, jos mä olisin halunnut kuivan hampurilaisen, niin olisin mennyt mäcciin."
Ja tuli muuten uusi hampurilainen aika äkkiä.  Grin

-JukSii-
sasu
Former member
Re: Kerro vitsi
« Reply #473 on: 11.03.04, 10:46 »

jos mä olisin halunnut kuivan hampurilaisen, niin olisin mennyt mäcciin.

Yksi tuttu kutsuukin Hesen hampurilaisia majoneesipalloksi. Ja juuri siksi minä pidän niistä enemmän kuin macin kuivasta versiosta.

Brql, tunnustinko juuri pitäväni jostain turkulaisesta? Shocked

sasu
Joel Ahonen
Offline Offline

Posts: 1397
Date Registered: 02.03.03

Re: Kerro vitsi
« Reply #474 on: 11.03.04, 12:19 »

TAPAHTUI ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ MACDONALDSISSA
(asiakkaan ja myyjän vuoropuhelu)
Nauroin ihan kippurassa!  Grin Toi oli paras!!  Grin
Aki Launonen
Offline Offline

Posts: 1225
Date Registered: 08.10.02

Re: Kerro vitsi
« Reply #475 on: 11.03.04, 13:24 »

Hehheh, mites hän keksi noin osuvia lauseita? Joutuko kauanki miettimään? Grin  Olitko samassa jonossa?

En onneksi. Olisi ehtinyt tulla nälkä.  Cheesy
seaandtr
Former member


Email
Re: Kerro vitsi
« Reply #476 on: 11.03.04, 14:05 »

Yksi tuttu kutsuukin Hesen hampurilaisia majoneesipalloksi. Ja juuri siksi minä pidän niistä enemmän kuin macin kuivasta versiosta.

Brql, tunnustinko juuri pitäväni jostain turkulaisesta? Shocked

sasu


Näin pääsi käymään.   Grin  Elä kuitenkaan ole pahoillasi, minäkin olen käynyt Tampereella.  Oli muuten kiv.. oop.  Shocked
Oskari Tähtinen
Offline Offline

Posts: 414
Date Registered: 01.12.01

Re: Kerro vitsi
« Reply #477 on: 11.03.04, 16:40 »

TAPAHTUI ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ MACDONALDSISSA
(asiakkaan ja myyjän vuoropuhelu)

Täähän on se legendaarinen sarjis Pahkiksesta. Lehti pitäis itsellä vieläkin olla jossain jemmassa, pitääkin kaivaa naftaliinista  Cheesy

-Oskari
Esa Lehtismäki
Offline Offline

Posts: 10316
Date Registered: 26.09.03

Re: Kerro vitsi
« Reply #478 on: 11.03.04, 16:43 »

Häh? Puuttuuko multa joku Pahkasika?

Juha Hepokangas
Offline Offline

Posts: 2753
Date Registered: 04.07.01

WWW
Re: Kerro vitsi
« Reply #479 on: 12.03.04, 04:37 »

TAPAHTUI ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ MACDONALDSISSA
Heh, Kasarmitorin Carrolsin (nyk. Hesburger) kassalta olen kyllä saanut konseptit sekaisin tilaamalla valkosipulimansikkalahnapizzan. "Ööö, kun meillä on vaan hampurilaisia, ei ollenkaan pizzoja..."

Myös jäätelöissä oli ainoina vaihtoehtoina vanilja, mansikka ja suklaa. Pekoni-pähkinää tai päärynä-savujuustoa ei ollut.   Wink

"There's a special place I'd like to fly
Right by the moon
In the velvet darkness of the sky"

"Why drive a car when you can pilot a Saab?"

Pages: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 308 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1