Kerro vitsi

<< < (93/1232) > >>

tepatestaaja:
Tapahtui IRL asiakkaan luona tänään (20040308):

Puhuimme kurssilla sähköpostiohjelman kyvystä suodattaa roskapostia. Asiakkaat kehuivat, että heille pääsee läpi vain vähäisessä määrin roskapostia. Minä sitten kertomaan, että mitä kaikkea roskapostilla markkinoidaan.

Minä: "Olen saanut henkilökohtaisesti roskapostilla mainoksia edullisista kulutusluotoista, auton osista, lääkkeistä ja niin edelleen. Esimerkiksi Viagraa mainostetaan kovasti roskapostiviesteillä..."
Johon perään kurssilainen takapenkistä keskeytyksettä jatkoi: "...Tässä iässä tuo tuollainen ei ole ollenkaan roskapostia!"  

mkallas:
HEAVEN OR HELL

Last night, while I laid sleeping,
I died, or so it seemed.
Then I went to Heaven,
but it was only in my dream.

But it seems St. Peter met me,
there at the Pearly Gate.
He said: "I must check your record.
So stand right here and wait.

I see that you drank alcohol
and swore quite often, too.
Fact is you did many things
that a good person shouldn't do.

We can't have guys like you up here,
your life was full of sin".
Then he read the last of my record,
grasped my hand and said, "Come in."

He took me to the Big Boss.
Said: "Take him and treat him well.
He went to FINNISH LANGUAGE COURSE, Sir.
He's had his share of "HELL".


MikkO

Spetsnaz:
Keravan terveyskeskuksen nuori lääkäri muisti iltapäivällä, että se
aamulla käynyt mieshän valitti ripulia ja hän tuli antaneeksi
potilaalle masennuslääkettä. No, onneksi tiedostosta löytyivät miehen
yhteystiedot. Lääkäri soitti hänelle, selitti mitä oli tapahtunut,
pahoitteli ja kysyi miehen vointia.
- Ai siitäkös se johtuu. Minulla on ollut monta tuntia paskat
housuissa, mutta ei se tunnu miltään, ei v*tuta yhtään.

mkallas:
SOUTUKILPAILUT SONERAN TAPAAN
Sonera ja japanilainen teleyritys päättivät järjestää vuosittain soutukilpailun 8-miehisin joukkuein. Molemmat joukkueet harjoittelivat pitkään ja kovaa ja kun kilpailupäivä tuli, molemmat joukkueet olivat mielestään huippukunnossa. Japanilaiset voittivat ylivoimaisesti kilometrin erolla. Tappion jälkeen Soneran joukoissa vallitsi tappiomieliala.

Yrityksen korkein johto päätti kuitenkin, että imagosyistä heidän olisi pakko voittaa seuraavan vuoden kisa. Näin ollen he asettivat projektiryhmän ratkaisemaan ongelmaa. Pitkien analyysien jälkeen ryhmä avaitsi, että japanilaisilla oli seitsemän soutajaa ja yksi mies peräsimessä, kun taas Soneralla oli yksi soutaja ja seitsemän perämiestä.

Tässä kriisitilanteessa johto osoitti huomattavaa toimintakykyä. Päätettiin palkata AC:n konsultit tutkimaan oman joukkueen koostumusta.

Muutaman kuukauden työn jälkeen asiantuntijat tulivat siihen johtopäätökseen, että joukkueessa oli liian monta ohjaajaa ja liian vähän soutajia. Asiantuntijoiden raportin perusteella Soneran johto teki välittömästi muutoksia joukkueeseen.

Nyt joukkueessa oli neljä perämiestä, kaksi yliperämiestä, joukkueenjohtaja ja soutaja. Lisäksi joukkueen motivoimiseksi kehitettiin bonuspistejärjestelmä. Päällystölle luvattiin lisää valtaa ja huomattavat optiot. Soutajasta todettiin että: "Meidän on laajennettava hänen työnkuvaansa ja annettava hänelle enemmän vastuuta".

Seuraavana vuonna japanilaiset voittivat kahden kilometrin erolla. Soneran joukkue erotti soutajan huonoon työsuoritukseen vedoten, mutta maksoi kuitenkin johdolle bonuksen sen osoittamista ponnisteluista.

Konsulttifirma teki uuden analyysin tilanteesta ja teki johtopäätöksen, että strategia oli ollut oikea ja motivaatio kohdallaan. Materiaalissa vain olisi parantamisen varaa. Ensi vuotta varten Sonera on nyt kehittämässä uutta venettä.

sami:
Eräänä lämpimänä joulukuun päivänä paimen on kedolla kaitsemassa lammaslaumaansa. Kedon reunassa kulkee asfaltoitu maantie, jota pitkin upouusi Opel Astra Sport vuosimallia 2003 lähestyy kovaa vauhtia. Auto pysähtyy jarrut kirskuen paimenen lähelle. Autosta nousee nuori mies, joka on pukeutunut Bossin muodikkaaseen tummanharmaaseen pukuun. Jalassa hänellä on Armanin kiiltävät mustat kengät, päällään Marks & Spencerin Super Exclusive Sport -paita ja Club Vendirsolmio. Hän käyttää selvästikin Alaska Axis Ice Terminator -partavettä. Päässään hänellä on Bodylene Tiger -aurinkolasit, ranteessa kiiltää vedenpitävä Seiko Ultimate Spacetime -kello (hinta 6039,50 euroa).

Vieras kysyy paimenelta: "Jos arvaan, montako lammasta laumassasi on, annatko yhden niistä minulle". Paimen katsoo ensin pitkään vierasta, sitten sävyisästi liikehtivää lammaslaumaansa ja sanoo: "Okei!"

Nuori mies käynnistää auton kojelautaan kytketyn tietokonejärjestelmän, liittää toisiinsa nokialaisen WAP-kännykän ja Nokia Notebook 9850:n ja ottaa yhteyden NASA:n satelliittiin, joka juuri ylittää 50 km:n korkeudella sen maapallon alueen, jossa paimen ja vieras kohtaavat. Hän skannaa tiedot ympäristön maantieteellisistä  pinnanmuodoista ja lähettää ne satelliitin kautta NASA:n keskustietokoneisiin ja siirtää saamansa tiedot Excel-ohjelman taulukkolaskennan tietopohjaan. Sitten hän tulostaa 156 sivuisen raportin käyttäen auton kojelaudasta virtaa ottavaa Brother 5612-B minilasertulostintaan.

Vieras kääntyy paimenen puoleen ja sanoo: "Laumaasi kuuluu tarkalleen 2569 lammasta". Paimen vastaa: "Ihmeellistä, osuit oikeaan! Voit nyt ottaa haluamasi eläimen".

Nuori mies ottaa laumasta yhden eläimen ja panee sen autonsa tilavaan takaluukkuun. Paimen katsoo vierasta ja kysyy: "Entä jos arvaan ammattisi oikein, maksatko samalla tavalla minulle kuin minä sinulle?"

"Tottakai", vastaa vieras. Ja paimen sanoo: "Olet TietoEnatorin konsultti".

"Aivan niin", hämmästyy vieras. "Kuinka ihmeessä voit tietää ammattini?"

"Sehän on aivan yksinkertaista", vastaa siihen paimen.

"Ensinnäkin, sinä tulit tänne aivan kutsumatta. Toiseksi, sinä panit minut maksamaan sellaisesta, minkä jo tiesin ennestään. Kolmanneksi, sinä et ymmärrä minun elinkeinostani yhtään mitään, ja haluaisinkin heti takaisin koirani sieltä autosi takaluukusta..."

Navigation

Up one level

Next page

Previous page