Kerro vitsi

<< < (949/1232) > >>

ilkkapo:
Tiedemiehet piilosilla:

Archimedes, Pascal ja Newton olivat viettämässä poikamiesiltaa Archimeedeen kesämökillä. Kaljaa oli kitattu koko ilta ja rosvopaisti oli muhimassa rantahietikossa. Viimeiset tiedemaailman uutiset oli jo kerrottu kahteen kertaan ja Maxwell haukuttu yhteistuumin kusipää-äpäräksi.
Jutunaiheet alkoivat käydä vähiin ja niinpä Pascal ehdotti josko ryhdyttäisiin piilosille. Muut innostuivat ja kivi-paperi-saksi -tekniikalla Archimedes joutui etsimään ensimmäisenä. Sillä aikaa kun Archimedes laski sataan, juoksi Pascal kumolla olevan veneen alle. Newton taas muina miehinä käveli pari askelta järven rannalle. Rantahiekkaan hän piirsi neliön, astui sen sisälle ja jäi odottamaan.
Archimedes sai laskettua sataan ja huomasi heti Newtonin rannalla.

- Newton, senkin pässi, siinähän sinä olet!
- Enkä ole
- Häh?! No olethan.
- Eeiikä, tässä on Pascal.
- Mitä helv****ä, oletko jo mennyt korkkaamaan sen absintin? Newton sinä olet.
- Väärin, tässä on Pascal.
- Kilin kellit, Pascal on tuolla veneen alla. Hulluksiko olet tullut?
- Enkä. Newton neliömetrillä on Pascal.

cessnatar:
Any landing you can walk away from is a good landing.

Kreeta:
Quote

Any landing you can walk away from is a good landing.

Tuotahan voisi vähän jatkaakin: Jokainen lasku jonka jälkeen pystyt kävelemään koneesta omin jaloin ulos on hyvä lasku. Erinomaisen laskun jälkeen lentoyhtiö voi käyttää konetta vielä uudelleen!

heinonen:
Wulffmorgenthaler;

http://www.hs.fi/wulffmorgenthaler/1135253458486

Karvinen:
Humanoideja

Pariskunta istui kesämökin terassilla järven rannalla. Yhtäkkiä kuului ihmeellinen huriseva ääni. Lentävä lautanen laskeutui rannalle. Ulos tuli ihmisten näköinen humanoidipariskunta. Pienen hämmästyksen jälkeen yhteinen kieli löytyi. Kohta terassilla otettiin kuppia. Keskustelu kääntyi parinvaihtoon. Niin tehtiin. Mies meni humanoidin kanssa yläkertaan ja vaimo jäi partnerin kanssa alakertaan.

Aamulla, kun mies tuli alakertaan, niin vaimo lauleli iloisena keittiössä ja teki aamiaista. Mies kysyi millaista se oli. Rouva kertoi, että aluksi se oli aika kummallista. Humanoidilla oli niin hirveän pieni. Sitten se sanoi hetki ja kiersi kädellä toista korvaa. Siitä tuli tosi pitkä. Kun hämmästelin, että noin ohut, niin se kiersi toistakin korvaa. Siitä tuli paksu. Kerrassaan ihana yö.

Millaista sinulla oli vaimo kysyi mieheltään. Mies vastasi, ei se kovin kummoista ollut ja korvatkin ovat kamalan kipeät.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page