Kerro vitsi

<< < (1057/1232) > >>

oh2dw:
Quote

Mitä eroa on diplomi-insinöörillä, insinöörillä ja teknikolla? – Diplomi-insinööri tietää, miksi jotain tehdään, mutta ei miten. Teknikko tietää, miten jotain tehdään, mutta ei miksi. Insinööri ei tiedä kumpaakaan.


Itselläni on kyllä sellaista kokemusta tullut, että insinööriraukka joutuu soveltamaan DI:n lennokkaat ajatukset käytäntöön siten, että ne alkavat toimimaan...

Tape:
Seuraava lopputyö kuvaa jonkin verran tutkintoa. DI ei tähän pystyisi.


PUTKEN OMINAISUUKSIA

1. Putki on valmistettu pitkästä reiästä, joka on ympäröity metalli- tai muovikuorella.

2. Putken on oltava ontto koko matkalta – älä käytä eripituista reikää kuin kuori on.

3. Putken sisähalkaisijan on oltava pienempi kuin ulkohalkaisija, muuten reikä jää ulkopuolelle.

4. Toimitettaessa putken on oltava täytetty ilmalla. muu sisältö, kuten vesi, höyry tai bensiini vaihdetaan sinne myöhemmin.

5. Putki toimitetaan ilman ruostetta. Ruoste on asennettava putkeen työmaalla. (jotkut toimittajat nykyään asentavat putkeen ruosteen jo varastossa, näin säästyy aikaa työmaalla.)

6. Yli 153 m pituisen putken molempiin päihin on kirjoitettava sanat “pitkä putki”, jotta myyjä tietää, että se on pitkä putki.

7. Yli 3,2 km pituiseen putkeen on kirjoitettava sanat “pitkä putki” myös keskelle, jotta myyjän ei tarvitse kävellä putken päähän asti tarkistaakseen, onko putki pitkä.

8. Halkaisijaltaan yli 15 cm olevaan putkeen on kirjoitettava sanat “suuri putki”, jottei myyjä luule sitä pieneksi tai tarvitse mitata putken halkaisijaa.

9. Laipallisten putkien laipoissa on oltava pultinreiät. Näiden reikien tulee olla erillään keskellä olevasta pitkästä reiästä.

10. Kun tilaat kulmallisen putken, muista kertoa tilauksessa,haluatko oikea- vai vasenkätisen kulman. Muutoin putki asennetaan työmaalla väärään suuntaan.

11. Muista tilauksessa määritellä, haluatko tasaisen maan, ylämäen vai alamäen putkea. Nimittäin, jos alamäessä käyttää ylämäen putkea, vesi virtaa putkessa väärään suuntaan.

AmiGo98:
Quote

11. Muista tilauksessa määritellä, haluatko tasaisen maan, ylämäen vai alamäen putkea. Nimittäin, jos alamäessä käyttää ylämäen putkea, vesi virtaa putkessa väärään suuntaan.


Repesin kyllä nii, että....

Lentokärpänen:
Jatketaan nyt näitä inssivitsejä kun kerran aloititte.
Mitä yhteistä on insinöörillä ja ukonilmalla ?
Ensin välähtää ja sitten korjataan.

oh2dw:
Vaihteeksi blondivitsi, ettei käy tylsäksi:

Kylässä vaikutti kylähullu seppä, joka "tiesi kaikesta kaiken". Kaksi blondia päätti kuitenkin naruttaa seppää. Veivät sepälle kuparikierukan, ja kysyivät, mikä tuo härveli oikein on. Seppä: "Mistäköhän v..usta tämäkin mahtaa olla?". Blondit totesivat pettyneinä, että kyllä seppä tiesi tuonkin asian...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page