Kerro vitsi

<< < (1065/1232) > >>

Koo:
Tavallaan "wanha" uutinen.  Vastaavanlainen kuva on kiertänyt nettiä melko pitkään, mutta vitsinä siinä lähinnä on se mitä lukee postiluukussa...

http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=1827

AriV:
reps 
Jotku osaa omalla taidollaan.

MrMissedApproach:
Somalialainen saapuu Helsinkiin uutena maahanmuuttajana Suomeen. Hän pysäyttää ensimmäisen ihmisen, jonka näkee kävelevän kadulla ja sanoo:

"Kitos herra Suomi, etta mina sain tulla täma maa!" Mutta ohikulkija vastaa: "Olet erehtynyt, mina ole tullu Eestist." ... ... ... Mies jatkaa kulkuaan ja kohtaa toisen ohikulkijan: "Kitos siitä, että teilla olla nin kaunista taala Suomesa."

Henkilö vastaa: ..."Minä ei olla suomalaine, minä ola vietnamilaine."

Uusi tulokas jatkaa matkaansa, pysäyttää seuraavan näkemänsä henkilön, kättelee häntä ja sanoo: "Kitos ihana Suomi!" Tämä henkilö nostaa kätensä ja sanoo: "Minä ole Lähi-idästä, en ole soomalane!"

Lopulta hän näkee kauniin naisen ja kysyy epäilevästi: "Oleteko suomalane?" Nainen vastaa: "En olen, mina ole vjjenalaene!"

Tulokas on ymmällään ja kysyy naiselta: "Missa kaiki suomalaise ova?" Venäläisnainen katsoo kelloaan, kohauttaa hartioitaan ja sanoo..... "Lljjuulltavasti töissa...."

tjh80:
Quote

Tavallaan "wanha" uutinen.  Vastaavanlainen kuva on kiertänyt nettiä melko pitkään, mutta vitsinä siinä lähinnä on se mitä lukee postiluukussa...

http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=1827

Vielä ovelampi jos olisi, porailisi sen verran reikää sisäpuolelle seinää, että tulee tuon pistokkeen virtapiuhat näkyviin ja varasliittimellä varastaa huomaamattomasti sitä sähköä suoraan

miq:
Kettingin petettyä sattui luonnonsuojelijatyttö valumaan vauhdilla puusta, ja siinä rytäkässä meni tikku pimpulaan.
Huuto oli hirveä ja lääkärireissuhan siitä tuli. Lääkäri tutki toosan, totesi tilanteen ja poistui.
Typy makasi tuskissaan kolme päivää. Viimein lääkäri palasi ja poisti tikun kädenkäänteessä, ja kipu hellitti hetimiten.
Tyttö tivasi, että mikä siinä näin kauan kesti? Tähän lääkäri vastasi että kelopuun poisto virkistysalueelta vaatii ympäristökeskuksen luvan.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page