Kerro vitsi

<< < (1193/1232) > >>

PeteL:
Quote

Perustan puujalkakaupan ja kerron kivijalkavitsejä


Isäntä oli kärähtänyt pontikankeitosta ja naapuri oli kutsuttu käräjille todistamaan.
Tuomari tivasi tältä: saitteko te naapuriltanne pontikkaa?
  -en

Saitteko hänen vaimolta?
  -koskeeko tämä kysymys edelleen pontikkaa?

=============

-Kävin eilen naistentansseissa.
   -Hakiko sinua kukaan?
-Juu,kaksi järjestysmiestä ja yksi poliisi.

Ikemail:
Susikoira Roi päätti viettää kesälomaa maatilalla. Suurin osa ajasta kuluikin peltotöissä. Isäntä, jolla oli hieman selkävaivoja, nojaili tyytyväisenä kävelykeppiinsä ja poltteli piippua katsellessan Susikoira Roin touhuja. Tämä hallitsi puimurin ja traktorin käsittelyn suvereenisti. Emäntä oli kova laittamaan ruokaa. Susikoira Roi oli oikein tyytyväinen saamaansa ruokapalkkaan. Hänelle maistuivat niin karjalanpaisti, kuin tuore pullakin.

Sattui niin, että tilalle tuli isännän veljenpoika, kaupunkilaisrontti, kesätöihin. Nulikka, mokoma, sai tuntipalkkaa siitä, kun vain notkui nojailemassa. Ei se poika töitä tehnyt, leveilipä vielä kuvitteellisilla naisseikkailuillaan kaupungin öissä. Susikoira Roi tuhahteli hiljaa kuunnellessaan. Eipä tiennyt poika, missä kaikkialla Roi oli ehtinyt häntäänsä heilutella.
Isäntä käytti fysioterapeutin suosituksesta rollaattoria. Harvakseltaan, mutta käytti kuitenkin. Ajoittain hän unohteli sitä mitä kummallisempiin paikkoihin. Veljenpoika halusi välttämättä kokeilla puimurin käyttöä samalla, kun isäntä ja Roi etsiskelivät jälleen kadoksissa olevaa rollaattoria. Isäntä nääs oli menossa kirkonkylälle Kelan toimistoon asioimaan. Tällöin oli suositeltavaa, että näytti herroille, että noudattaa lääkärien ynnä muiden tärkeiden ihmisten ohjeita.

Susikoira Roi oli menossa kahvitauolle ja tunsi jo tuoreen pullan tuoksun. Äkkiä kuului korvia vihlova meteli! Veljenpoika oli ajanut puimurilla jotain päin. Isäntä nappasi kiinni häntä kohti lentävän muovisen osan ja tarkasteli sitä. Sen jälkeen isäntä tuumi: "Pojan pentele rollan pui, saathan silti pullan, Roi."

phirvonen:
Mitä yhteistä on ankalla?

-Sen jalat on saman pituiset. Varsinkin vasen.Mitä eroa on sammakolla?

-Sitä suurempi mitä kurnuttaa.Mitä yhteistä on norsulla ja jäniksellä?

-Molemmat alkavat j:llä jos norsun nimi on Jussi

oh2dw:
Vanha koira saattaa olla vainuharhainen...

PeteL:
- Mistä tietää, että Kiinan muuri on ylettynyt aikoinaan Kuopion torille asti?

- Kuopiosta on löydetty maon syömiä omenia.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page