IVAO-FI: Vuosittainen Joulu Fly-in Rovaniemellä 17. joulukuuta kello 20-01lt

(1/1)

Nikop:


Vuosittainen IVAO Finlandin järjestämä Joulu Fly-in on täällä taas! IVAOn virallinen joulutapahtuma järjestetään Rovaniemen lentoasemalla (EFRO) joulukuun 17. päivä alkaen kello 20 ja päättyen kello 01 Suomen aikaa (18-23 UTC). Tuo sinäkin virtuaaliset jouluturistisi joulupukin kotiseudulle ja osallistu tähän jokavuotiseen suurtapahtumaan!

Tapahtuman ajan on pohjoisessa tarjolla täysi lennonjohtopalvelu. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa tapahtuman internetsivuilla: http://xmas.ivao.fi/

Nikop:
Samana viikonloppuna järjestettävän SVIL:n Simuviikonlopun osallistujien ilmoittautuminen on nyt auki. Ilmoittautua voi täällä. Joulu fly-inin lennonjohto tullaan järjestämään ainakin Rovaniemen ja aluelennonjohtojen osalta Simuviikonlopusta käsin.

Tapahtuman lennonjohtoon voi ilmoittautua minun kauttani. Lähetä ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen niko.pursiainen[miukumauku]ivao.aero. Kerro ilmoittautumisessa oletko osallistumassa Simuviikonloppuun, voitko olla lennonjohtajana koko tapahtuman ajan sekä mahdolliset toiveet lennonjohtoyksiköstä. Jos olet jo ilmoittautunut, mutta juodut perumaan ilmoittautumisesi, tai et pääsekään/pääsetkin Simuviikonloppuun, ilmoitathan tästä myös mahdollisimman pian.

Nikop:
Enää viikko tapahtumaan!

Tapahtuman lennonjohtajille on lähetetty toimintaohjeet sähköpostitse. Lisäksi vielä olisi lennonjohdon tauottajan paikka vapaana, pistäkää viestiä jos kiinnostaa.

Nähdään ensi lauantaina!

Nikop:
Enää reilu tunti tapahtumaan! Jo nyt Rovaniemeä kohti on tulossa suuri määrä virtuaalilentoja. Lisäksi Rovaniemen sääolot luovat ovan haasteensa sankan sumun takia (viimeisin METAR Rovaniemeltä: EFRO 171520Z AUTO 12003KT 0250 RNULL/1100U R21/1300U FG VV002 00/00 Q0999)

Aloitamme tässä kohta puoliin Hotelli Pilotissa olevien lennonjohtajien briefing-tilaisuuden, jonka jälkeen kaiken pitäisi olla valmista illan tapahtumaa varten.

Nähdään pian ruuhkaisessa Rovaniemen ilmatilassa!

Navigation

Up one level