IVAO Finland: Miten haluaisit kehittää toimintaamme?

(1/5) > >>

ALind:
Hei!

Haluaisimme kehittää IVAO Finlandin toimintaa jatkossa käyttäjäystävällisempään suuntaan. Onko sinulla ehdottaa jotain tapahtumaa, aktiviteettiä, uudistusta tai vaikkapa ruokareseptiä henkilökunnalle? Haluaisimme kuulla mielipiteitä toiminnastamme, ja kuulla kehitysideoita.

Risut ja ruusut otetaan kaikki vastaan.
Mikäli vastaat äänestyksessä ei, toivomme sinun kertovan palautteesi joko kommenttina tähän alle, taikka sähköpostilla.

Parhain terveisin,

IVAO Finland

Saikksa:
Quote

ruokareseptiä henkilökunnalle?


Korvapuusti - suomalaisten suosikkileivonnainen
Korvapuusti 40 - 45 kpl

Taikina
5 dl maitoa
50 g hiivaa
1,5 dl sokeria
3 tl kardemummaa
1 tl suolaa
1 kananmuna
noin 13 dl vehnäjauhoja
1,5 dl Flora Culinessea

Täyte
0,5 dl Flora Culinessea
1 dl sokeria
4 tl kanelia

Pinnalle
1 kananmuna
2 dl raesokeria

Korvapuusti on pitänyt pintansa suosikkileivonnaisenamme.
 
Eikä suotta, sillä tämä kanelinmakuinen herkkupulla on maukas maultaan ja helppo valmistaa. Myös läheisesi varmasti ilahtuvat pullantuoksusta kotiovella.
Useat varmasti muistavat sen lämpimän ailahduksen, kun kotiin tullessa sai eteensä tuoreen lämpimän pullan ja lasin jääkylmää maitoa..
 
 
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi esim. mikroaaltouunissa.
Murenna joukkoon hiiva ja sekoita, kunnes se liukenee nesteeseen. Lisää sokeri, kardemumma, suola ja kananmuna.
Aloita jauhojen lisääminen vähitellen. Lisää lopuksi Flora Culinesse. Lisää noin puolet jauhoista ja sekoita tasaiseksi.

Lisää loput jauhot vähitellen taikinaan ja lopuksi Flora Culinesse.

Alusta taikinaa, kunnes se irtoaa käsistä ja kulhon reunoista. Kohota taikinaa leivinliinan alla kunnes taikina on kohonnut kaksinkertaiseksi (30-40 min).
Jaa kohonnut taikina kahteen osaan ja kauli palat jauhotetulla työtasolla noin 0,5-1 cm:n paksuisiksi suorakaiteen muotoisiksi levyiksi (50 x 40 cm).
Levitä Flora Culinesse taikinalevyjen päälle, ripottele pinnalle sokeri ja kaneli. Idea! Täytteeksi voit laittaa myös rusinoita tai muita kuivattuja hedelmiä, kuten saksittuja luumuja tai kirsikoita.
Kokeile vastaavasti myös mantelilastuja tai kookoshiutaleita.

Kierrä taikinalevyt rulliksi, ja leikkaa ne vinoittain paloiksi. Paina palat kapeimmasta kohdasta litteiksi, jotta pullan leikkauspinnat tulevat esiin. Laita korvapuustit leivinpaperin päälle pellille ja anna kohota leivinliinan alla. Voitele kohonneet korvapuustit kananmunalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 200 asteen lämpötilassa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.

Teemuxs:
Joku talvinen Charter RLE voisi olla kova sana 

teuro:
Olisi kyllä mukava kuulla, että mikä mahtaa hiertää noin pahasti. Itselleni ei tule toistaiseksi mitään pahaa sanottavaa Suomen osaston toiminnasta. Toisinaan jopa vallan päin vastoin. Toiminta on laadukasta ja ilmapiiri on pääosin ihan miellyttävää. 

Jonkin tapahtuman yhteyteen tehty eventti voisi olla paikallaan. Esim. futiksen MM-kisoihin kisaturistien vieminen tms. Tai sitten lentopaikkakisa, josta oli jokunen aika siten puhettakin.

Nikop:
Kiitos Teemu ja Juha tapahtumaideoistanne, ja kiitos Santerille korvapuustireseptistä ().

Alamme ideoimaan alkuvuoden ja kevään tapahtumia tässä lähiaikoina, ja otamme ideanne mietinnän alle. "Real Life Eventiä", eli aikataulunmukaisten lentojen lentämiseen painottuvaa tapahtumaa on ollut nyt alkuvuodelle jo harkinnassa. Yleensäkin RLE:stä on pyritty tekemään sellaisia, että aikatauluissa on ollut kaikkien makuun sopivia lentoja: niin charterlentoja, kaukolentoja, keskipitkiä Euroopan lentoja kuin kotimaankin lentoja. Näin mukaan saadaan mahdollisimman suuri osallistujajoukko ja tapahtuma on entistäkin mielekkäämpi. Lisäksi myös jäsenet voivat järjestää omia pienempiä tapahtumia, kuten esimerkiksi aikaisemmin oli tapana järjestää ryhmälentoja (http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,74911.600.html).

Lisää palautetta otetaan vastaan - myös negatiivista! Palautteen avulla voimme kehittää toimintaa ja pystymme puuttumaan epäkohtiin, joita käyttäjät pitävät tärkeinä ja joita ei välttämättä henkilökunta ei ole edes pannut merkille. Palautetta voi jättää myös privaatisti vaikka minun sähköpostiini (etunimi.sukunimi@ivao.aero).

- Niko, IVAO Finland

Navigation

Up one level

Next page