EFHK-LPMA. [B752/IVAO] FIN1375

<< < (5/7) > >>

Joona:
Quote

Eipä tarvitse tulla, jos kokee ettei toista voi neuvoa hänen pyynnöstään...


Niinno, mitä tässä nyt reilun 10 vuotta olen katsonut tuota touhu niin kylläpä se verkkolentelyn suola tuntuu olevan se epäoleellisista asioista vittuilu. Toki eri asia esim täällä kun pyydetään virheitä kertomaan, enkä sinua mitenkään syyllistäkään. Oli vain niin herkullinen esimerkki, että otin asian esille. Ei siis mitään sinua kohtaan

zetair:
Jaahas. Itse olen käsittänyt, että Non-schedule laitetaan silloin kun lento lennetään jonain muuna ajankohtana kuin oikea lento. Ja schedule taas silloin, kun lennetään lento samaan aikaan kuin oikea vastaava... Oppia ikä kaikki!

T: Mika

Biesse:
Lievästä nipoilusta huolimatta on mielestäni erittäin positiivista, että tänne kuvakaappauspuolelle joku uskaltaa vielä julkaista yksittäisiä kuvakertomuksia. Jatka samaan malliin!
Nykytrendi näyttää olevan sellainen, että kaikki pitää sulloa noihin massaketjuihin, vaikka useat muutamankin kuvan sarjat olisivat ihan oman ketjun arvoisia.

h-enri:
Quote

Ihan mielenkiinnosta, touhuat ivaossa ja tuo oli ensimmäinen VOR -lähestymisesi? 


Minun ensimmäinen IFR-lento oli IVAOssa! 

Pade:
Ei kannata ottaa Erik kaikkien kommentteja tosissaan. Kaikki me joskus ollaan aloteltu amatöörina (tosin muutamat ovat olleet alusta lähtien täydellisiä pilotteja kuten tuolla Ilmailu uutisienkin puolella on nähty) ja
se on normaalia. Mutta neuvoista ja vinkeistä kannattaa ottaa opiksi ja kehittyä.
Mutta hyvät kuvat lennoltasi 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page