Moottoripyörä-topic (OLI: Moottoripyöräilijöitä?)

<< < (109/126) > >>

Miksu:
Itehän vaan kattelen ku muut tota tekee. Okei, pari kertaa vahingossa noussu keula ylös (eka kerta vakio pappa-Tuntsalla treenikassi seläs ja toinen kaverin riejulla tuli kytkintä vähä rajummin käytettyä vahingossa ). Mutta ite tykkään enemmän vaan ajella. Täytyy kattoo jos joskus rahat riittäis taas johonki kivaa pikkupyörää, muutenkaa tää fysiikka ei oikee temppuilulle sovi.

NipaN:
Tällainen tuli sit tilattua kevääksi. (Kawasaki W800). Onneksi ei tämän ikäisenä (kohta 53 v.) tarvitse ajatella paljonko saa vaihdossa... Minut saa haudata tämän kanssa. (Samaan hautaan saa laittaa Jawa 250, vm.1954 ja Simson 425S vm.1961)

Hannu[ attachment removed ]

susiluoto:
Tuo on klassisen kaunis.

Suikka:
Meniskö tää jo experimental lentokoneesta jos pistäs siiven tyngät....

http://www.youtube.com/watch?v=eY05g9411gI  // Honda 1100 CBR   
 

ovalila:
Quote

Meniskö tää jo experimental lentokoneesta jos pistäs siiven tyngät....

http://www.youtube.com/watch?v=eY05g9411gI  // Honda 1100 CBR   
 


Jep

Tuo on juuri se syy miksi en sitten kuitenkaan Blackbirdiä ostanut vaikka sellainen jo joitakin kuukausia tallissani majailikin. Jossain vaiheessa se piru siinä olkapäällä kuitenkin alkaisi yllyttämään että "koeta nyt kulkeeko se tosiaan sen kolme sataa...."

Tulin siihen tulokseen että tuon kanssa pääsisin a) kortistani ja b) hengestäni..... eikä mitenkään välttämättä taatusti siinä järjestyksessä

Navigation

Up one level

Next page

Previous page