Moottoripyörä-topic (OLI: Moottoripyöräilijöitä?)

<< < (117/125) > >>

susiluoto:
Minulla ainakin riittää tuo ABCE kortti sekä moottoripyörään että autoajeluun vielä toistaiseksi.Taidot ovatkin sitten eri rojekti.

Niin ja tuon tarkistin vielä alkuvuodesta, olin itse epävarma, alkupuolen hommasin tosiaan 16 vuotiaana ja loput tullu sitten aikanaan.

yeeman:
Nojuu, vuodelta 1973 peräisin olevalla AB-kortillani (nyk. ABe) en kyllä lähtisi kylmiltäni raaseroimaan kaverini Harrikalla tai Sota-Zündappilla; sen verran vähän on tullut tällä vuosituhannella treenatuksi

susiluoto:
Nojuu, en minäkään.Harrikka on muutenkin niin perästä moottoripyöränä, joo olen ajellu, Zundappia kokeilin aikanaan tuollaisen 1000 meetriä Tainionkosken Campingillä -60 luvulla kuten myös Sunbeamia, ei vaikutelmia enään mielessä.Polkupyörästä ei mielikuvia kun viimevuostuhannelta, bemaripyörää sentään sain jostain syystä ajella tuos kevväällä.

ovalila:
Zündappeja ja muita sotanorsuja mitenkään väheksymättä aiheesta kukkalaatikkoon.....

Hifistelin nimittäin mopoon tuossa joku aika sitten tällaset vermeet. Suivaannuin nimittäin sen verran kun sujahti takarenkaaseen naula aiheuttaen hitaan vuodon..... ja jahka sen huomasin niin olipa ehtinyt syödä renkaasta kuvion jo melkein tyyten. Eipä pääse tapahtumaan enää toista kertaa


Näyttää siis renkaan paineet ja -lämpötilat halutulla asteikolla. Oon mielestäni turhemmastakin maksanut joskus.....


yeeman:
...nii'i! Mut pakki puuttuu...

(oikeasti aika fiksu mittari)

Navigation

Up one level

Next page

Previous page