Useampi PC yhdellä näppiksellä ja hiirellä?

(1/2) > >>

smä:
Simulaattoriin tulee piakkoin kolmas PC hurisemaan. Etenkin asennus- ja säätövaiheessa (milloin se muka loppuu?) pitäisi kaikkia päästä helposti komentamaan, mieluiten yhdellä näppiksellä tai vaikka erillisellä läppärillä.

Kun koneet ovat kuitenkin verkossa, niin remote desktop olisi muuten mahdollinen, mutta OpenGL ei taida siirtyä verkon yli. Simulaattorina XP10 ja OS on W74 64bit.

Tulisiko muita ratkaisuja mieleen?

sierra:
Moi,

Itse käytän nyt 4:jää pc:tä ultravnc sovelluksella, sillä pääsee nätisti käsiksi. Mutta mulla XP-vista 32 kokoonpano. En tiiä miten W7 /64bit toimii, mutta kokeile.

-Jarkko   

tigert:
synergy2 taitaa sopia tuohon aika hyvin kun joka koneessa on näyttö kuitenkin. Ja se on mainio myös jos sulla on vaikka joku karttanäyttö tms läppärillä jne, ei tarvi kuin yhden hiiren lentäessäkään jos jotain vielä tarvii hiirellä tehdä.. (hassuahan tässä on että uudet lentokoneet alkaa muistuttaa enemmän simua ja niitä lennetään hiirellä ja näppiksellä... )

smä:
Kiitos näistä! Pitääkin tutustua molempiin. Läppärin kautta ohjaaminen on ehkä aavistuksen kätevämpää nyt kun ohjaamo on mitoitettu niin että näyttöjen ylä- ja alareunat jäävät aikalailla piiloon ja valikoihin joutuu kurkistelemaan.

Mutta voi hyvin olla, että molemmille systeemeille tulee käyttöä eri vaiheissa. Vieläkö tulee muita vaihtoehtoja mieleen?

smä:
Noniin, synergy2 on nyt kokeilussa ja hyvin pelaa! Automaattisen käynnistyksen kanssa on vielä säätämistä, mutta peruskäyttö sujuu ongelmitta. Tätäkin naputtelen toisen koneen näppiksellä.

Navigation

Up one level

Next page