FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
15.12.18, 20:45

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Default c182 mittarihäikkä
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Default c182 mittarihäikkä  (Read 965 times)
Harri Pulkkinen
Offline Offline

Posts: 53
Date Registered: 21.10.08

Default c182 mittarihäikkä
« on: 28.11.11, 08:18 »

Onkohan kellään muulla ollut häikkää oletus cessnan mittareissa? Minulla on sekä nopeus-, että kierroslukumittareissa häikkää. Näyttävät liian suurta lukemaa verrattuna kaasun asentoon. Kyseessä siis FS9 ja Windows 7 64 bit

Pacard Bell iMedia D5511BCD Intel Pentium (E5 400) -tuplaydinprosessori, 8 GB keskusmuistia, 1 TB:n kovalevy, NVIDIAn erillinen  PCIE väyläinen GeForce GT320 1 GB muistia. Windows 7 Home Premium käyttöjärjestelmä.

huru-ukko
Mikko Maliniemi
Nik Kammiomieli
Moderator
Offline Offline

Posts: 33498
Date Registered: 05.07.01

WWW
Re: Default c182 mittarihäikkä
« Reply #1 on: 28.11.11, 10:03 »

Täh? Selitähän tarkemmin. Miten olet todennut tämän väärinnäyttämän?

                                Entinen hiihtäjä, nykyisin raitis

                                 My photos on Airliners.net
Harri Pulkkinen
Offline Offline

Posts: 53
Date Registered: 21.10.08

Re: Default c182 mittarihäikkä
« Reply #2 on: 29.11.11, 19:46 »

Täh? Selitähän tarkemmin. Miten olet todennut tämän väärinnäyttämän?
Kun lähden lentoon ei kierrokset ensin nouse ja kun ne ovat nousseet ja vähennän kaasua kierrokset pysyvät maksimissa ja nopeus on yli sata solmua kunnes molemmat arvot tippuvat rajusti, tosin kone on tulossa alas erittäin reippaasti jo ennen mittareiden reagointia. En ole pahemmin pyrähdellyt kuin c172:lla, kun huomasin virheen ajattelin jonkin jälkeenpäin asennetun aparaatin sekoittavan pakan, joten poistin kaiken simuun liittyvän ja tein puhtaan asennuksen polkuun D:\pelit\Flight Simulator9
joten ei ole esim C:.\Program Files (x86)\ kansiossa, joka lukemani mukaan voi sekoittaa sydeemit. Sama vika edelleen. Vanhassa koneessani ei muistaakseni ilmennyt tätä. Olisikohan jotain tekemistä "liian nopean koneen" kanssa? Tai vaihtoehtoisesti suuremman muistin yli 2 Gigaa käyttöönoton kanssa ohjelmalla CFF.exe?

Pacard Bell iMedia D5511BCD Intel Pentium (E5 400) -tuplaydinprosessori, 8 GB keskusmuistia, 1 TB:n kovalevy, NVIDIAn erillinen  PCIE väyläinen GeForce GT320 1 GB muistia. Windows 7 Home Premium käyttöjärjestelmä.

huru-ukko
Lauri Tamminen
Offline Offline

Posts: 125
Date Registered: 28.01.10

Re: Default c182 mittarihäikkä
« Reply #3 on: 30.11.11, 19:23 »

 Pitot on?
Harri Pulkkinen
Offline Offline

Posts: 53
Date Registered: 21.10.08

Re: Default c182 mittarihäikkä
« Reply #4 on: 30.11.11, 21:32 »

Pitot on?
Mistä namikasta?
harri

Pacard Bell iMedia D5511BCD Intel Pentium (E5 400) -tuplaydinprosessori, 8 GB keskusmuistia, 1 TB:n kovalevy, NVIDIAn erillinen  PCIE väyläinen GeForce GT320 1 GB muistia. Windows 7 Home Premium käyttöjärjestelmä.

huru-ukko
Rolf Niemi
Offline Offline

Posts: 1927
Date Registered: 14.02.05

Re: Default c182 mittarihäikkä
« Reply #5 on: 01.12.11, 07:50 »

Kun lähden lentoon ei kierrokset ensin nouse ja kun ne ovat nousseet ja vähennän kaasua kierrokset pysyvät maksimissa ja nopeus on yli sata solmua kunnes molemmat arvot tippuvat rajusti, tosin kone on tulossa alas erittäin reippaasti jo ennen mittareiden reagointia. En ole pahemmin pyrähdellyt kuin c172:lla, kun huomasin virheen ajattelin jonkin jälkeenpäin asennetun aparaatin sekoittavan pakan, joten poistin kaiken simuun liittyvän ja tein puhtaan asennuksen polkuun D:pelitFlight Simulator9
joten ei ole esim C:.Program Files (x86) kansiossa, joka lukemani mukaan voi sekoittaa sydeemit. Sama vika edelleen. Vanhassa koneessani ei muistaakseni ilmennyt tätä. Olisikohan jotain tekemistä "liian nopean koneen" kanssa? Tai vaihtoehtoisesti suuremman muistin yli 2 Gigaa käyttöönoton kanssa ohjelmalla CFF.exe?

Se Pitot-kytkin löytynee siitä valokytkimien vierestä näin muistin varaisesti.

Mitä noihin ongelmiisi noin muuten tulee, niin onhan ohjaimet kalibroitu, trimmit tarkistettu nousuun lähdettäessä ja kokeiltu toimintoja jollakin muulla koneella - vaikka Caravanilla tai mitä niitä default-koneita siellä onkin? Onko käytössä yhtään lisäosakonetta, jolla voisi testailla? Sillä nyt ei liene suurtakaan vaikutusta, mutta mikä on simuversiosi?

EDIT



[ attachment removed ]
« Last Edit: 01.12.11, 08:06 by Rolf Niemi »

Harri Pulkkinen
Offline Offline

Posts: 53
Date Registered: 21.10.08

Re: Default c182 mittarihäikkä
« Reply #6 on: 02.12.11, 19:57 »

Se Pitot-kytkin löytynee siitä valokytkimien vierestä näin muistin varaisesti.

Mitä noihin ongelmiisi noin muuten tulee, niin onhan ohjaimet kalibroitu, trimmit tarkistettu nousuun lähdettäessä ja kokeiltu toimintoja jollakin muulla koneella - vaikka Caravanilla tai mitä niitä default-koneita siellä onkin? Onko käytössä yhtään lisäosakonetta, jolla voisi testailla? Sillä nyt ei liene suurtakaan vaikutusta, mutta mikä on simuversiosi?

EDIT



[ attachment removed / expired ]


Hei Rolf. Kuten alussa, käyttöjärjestelmä on Windows7 64 bit, simu FS9, microsoft sidewinder ilman värinöitä, kalibroitu, tsekattu muilla default koneilla ei häikkää. Vain 182 eli kun kääntää kaasua kierrokset nousevat hetkessä tappiin ja nopeus n. 115 knots kun vähentää kierroksia nopeus mittari laskee jonkin verran, kierroslukumittari näyttää täyttä lukemaa kunnes aivan lopussa laskevat hieman järkevimpiin lukemiin. Eipä tuo maailmaa kaada, kunhan ihmettelin, ainahan sitä voi lennellä jollakin toisella koneella kunhan ehtii eläkekiireiltä.
Harri

Pacard Bell iMedia D5511BCD Intel Pentium (E5 400) -tuplaydinprosessori, 8 GB keskusmuistia, 1 TB:n kovalevy, NVIDIAn erillinen  PCIE väyläinen GeForce GT320 1 GB muistia. Windows 7 Home Premium käyttöjärjestelmä.

huru-ukko
Rolf Niemi
Offline Offline

Posts: 1927
Date Registered: 14.02.05

Re: Default c182 mittarihäikkä
« Reply #7 on: 03.12.11, 09:04 »

Moi Harri!

Käynnistätkö simun juuri tuolla ongelmia aiheuttavalla koneella niin, että se on ns. default? Kokeile jollain toisella toimivalla koneella ja mene haluamallesi kentälle. Kun simu on latautunut maisemineen, niin valitset sen jälkeen tuo ongelman aiheuttava kone sieltä Aircraft-valikosta sulkematta tietenkään käynnistämääsi lentoa. Jos toimii, niin sen jälkeen voit tehdä koneelle haluamasi tilan joko Cold & Dark, valmiina käynnistykseen jne. ja sen jälkeen tallentaa sen nk. defaultiksi.

Ainahan se on mukavampi, jos kaikki toimii täydellisesti ja tuonkaltaiset häiriöt luultavasti vaikuttavat kaikkeen toimintaan simussa. Asennuksen yhteydessä jokin on saattanut mennä vikaan ja sieltä asennuslevykkeeltä kaiketi saisi koneen korvaavat tiedostot kopioitua simuun. Onko FSUIPC asennettuna? Voisi olla hyvä olla olemassa...

Harri Pulkkinen
Offline Offline

Posts: 53
Date Registered: 21.10.08

Re: Default c182 mittarihäikkä
« Reply #8 on: 03.12.11, 15:12 »

Moi Harri!

Käynnistätkö simun juuri tuolla ongelmia aiheuttavalla koneella niin, että se on ns. default? Kokeile jollain toisella toimivalla koneella ja mene haluamallesi kentälle. Kun simu on latautunut maisemineen, niin valitset sen jälkeen tuo ongelman aiheuttava kone sieltä Aircraft-valikosta sulkematta tietenkään käynnistämääsi lentoa. Jos toimii, niin sen jälkeen voit tehdä koneelle haluamasi tilan joko Cold & Dark, valmiina käynnistykseen jne. ja sen jälkeen tallentaa sen nk. defaultiksi.

Ainahan se on mukavampi, jos kaikki toimii täydellisesti ja tuonkaltaiset häiriöt luultavasti vaikuttavat kaikkeen toimintaan simussa. Asennuksen yhteydessä jokin on saattanut mennä vikaan ja sieltä asennuslevykkeeltä kaiketi saisi koneen korvaavat tiedostot kopioitua simuun. Onko FSUIPC asennettuna? Voisi olla hyvä olla olemassa...

Käynnistän koneen normaalisti käyttäen c172:sta. Kokeilin ohjettasi, mutta sillä ei ollut vaikutusta. Asensin jokin aikaa sitten puhtaan asennuksen D: asemalle, tuo FSUIPC on asennettu, fsuipc.dll modulit kansioon. olkoon nyt näin. mennään tuolla pienemmällä. Kiitos joka tapauksessa neuvoista.
Harri

Pacard Bell iMedia D5511BCD Intel Pentium (E5 400) -tuplaydinprosessori, 8 GB keskusmuistia, 1 TB:n kovalevy, NVIDIAn erillinen  PCIE väyläinen GeForce GT320 1 GB muistia. Windows 7 Home Premium käyttöjärjestelmä.

huru-ukko
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1