oma söhellys

(1/7) > >>

Hotkus:


saisikohan jotenkin järkevästi noi mittarit näkymään toisen koneen kautta. nyt on widewiew käytössä ja
se tarvii molemmissa simun olevan käynnissä. muuten toimii noin ihan hyvin mutta kun laittaa flapsit alas ei näy toisen koneen mittarissa olenkaan että on päällä. ja moottorin mittarit tulee jäljessä ja reilusit. nopeusmittari kyllä toimii ihan suht nopeesti. tosin ehkäpä widewiew setupissa ei joku ihan kohdallaan.
kun ideana oli kuuden ruudulla olevan vain maisema ja mittarit toisen koneen kautta mutta kun ihan reialiajassa päivity...

mutta kysymys että saako muuten järkevästi mittareita toisen koneen kautta. tosin ilmeisesti magenta sivulla oli jotain mutta perseaukisella ole varaa maksaa maltaita varsinkaan kun ei mitään hajua miten ne ees toimii. joku pieni mittarisoftaa kokeilin muuta saanu kun muutaman mittarin ja oikein kunnolla toiminu.. tosin ilmeisesti toi widewiew taitaa olla se järkevin?
vielä kun keksis miten sais läppäriin kartan jossa lentelee. tais senkin jotenkin saada mutta löytäny enää paikkaa missä se oli.

Ylläoleva on rakennettu repimällä kuoret joka näytöstä ja sikaa väliin ja kiinni toisiinsa... eyfinity hoitaa 6 näyttöä.
ja toinen kone sitten kolmen näytön voimin. ( Matrox triple2go oli kun kolme näyttö oli vain ja se nyt joutilaana... )

Transisto:
Hieno setup. Päällimmäisenä tulee mieleen näyttöjen optimoiminen vielä paremmin varsinaiseksi kotiohjaamoksi. Ts. esim. 3 ylintä näyttöa maisemaksi ja alempiin sitten instrumenttipaneelia, ulkokuvaa, GPS-näyttöä, jne.
Nämähän tulevat nyt verkon yli Triplehead-koneelta. Ainakin tuo mittarien viiveongelma olisi ratkaistu, jos mittaripaneeli tai edes tärkeimmät näytöt tulisivat saman koneen ikkunoidulle näytölle.

Triplehead-koneelta voisi sitten ajaa vielä muita tarvittavia näyttöjä. FSX:ään on olemassa pieni ilmaisohjelma joka muistaa ikkunoitujen näyttöjen paikan käynnistymisen jälkeen. Näin ei ikkunoita ja eri näyttöjä tarvitse
joka kerta uudelleen availla. Kannattaa testata paljonko tuo Eyefinity yksin jaksaa ikkunoituja näyttöjä vääntää. Sitten, kun tuon rajat ovat tulleet vastaan ottaa triplen rinnalle.

Hotkus:
Mutta mitä ite huonolla englannin kielellä lukenu et olis ihan pelkkä mittarisofta joka lukee fsuipc kautta jotenkin. eli ei tarvii olla simu toisessa koneessa päällä. ymmärtääkseen pelkät mittarit ei tarvii isoa konetta pyörittää niitä. ja sais jaettua vaikka läppärille jotain.
tuo viritys vasta rototyyppi ja kunhan saa toimii niin sit taas miettii eteenpäin. tiedä johtuuko jopa ihan koneesta millä lentää ettei jotkut mittarit toimi. outoo että yksi kota ei vaan toimi. (flapsit)

Oli meinaan ennen kolme riviä maisemakäytössä ja alhaalla oli kaksi näyttöä mittareina. mutta ikkuna modi söi koneesta tehot että ei tullu mitään. (tosin en sillo tajunnu että ensin ripotellaan ikunat kohdilleen ja Alt+Enter jolloin se ottaa ruudut paremmin käyttään ja fps ei tipu niin rajusti) joten vanhakone ei jaksanu pyörittää kunnolla. nyt i7 prossu 8g muistia niin toimii karvan paremmin. sekä 2gigan eyfinity. (nyt jos ei toimi ostan pleikkarin)
lukenu noita foorumeja ja kattonu eri mittari juttuja mutta kun ei vaan tajua oikein mitään niistä. eli onko jollain käytössä
mitään erillis mittarisoftaa mitä suositella. ei auta juutubet vaikka siellä nähny myös 

tosin paras vaihtoehtohan olis että noista näytöistä tekis mittarit ja videtykistä maiseman.. mutta kun ei ole tilaa tarpeeksi vaikka tykin omistankin, tosin vanha ja HD tykki olis poikaa.... 

Esim kun kattoo http://www.wideview.it/wideview.htm tuolta on koneita enemmän kun laki sallii ja muutama ruutu rakennettu. mutta noista mitä videoita katoin ei ruudut päivittyny tasaisesti..
Ja varmaan yks mikä itellä karvan pielessä että molemmat simut pitäs olla identtiset. ison näytön koneessa REX kaatuu mutta alemmassa se jää päälle ja pilvet näkyy eritavalla koneissa. toisessa voi olla kirkas taivas ja toisessa se  lentää pilven sisällä.... eli hienosäätöö tarvii ja ilmeisesti ei onnistu kopioimaan suoraan koneesta toisees koko simun (yritin ja meni mykäksi) tosin johtuen että pitää installoida osia niin suorakopiointi ei toimi. (luulisin) mutta yritetään selvitellä ja kohtahan tämä pelkkä etsiminen ja rakentaminen on kivampaa kun ite lentäminen 

Timo Poikela:
Karttasoftaksi suosittelisin Aivlasoftin EFB:tä. 

Hotkus:
demo ladattu ja rasti seinään sain jopa toimii... vaikuttaa hyvältä. kiitän 

Navigation

Up one level

Next page