IVAO: Crowded Skies 8

(1/1)

Nikop:


IVAO järjestää jälleen vuosittaisen Crowded Skies -tapahtuman. Tämä ainutlaatuinen, ennätyksiä rikkova tapahtuma herättää ja aktivoi koko IVAO-verkon 18. joulukuuta 2011. Tapahtuman aikana tarjotaan kattava lennonjohtopalvelu ympäri maailmaa sekä virtuaalitaivaalle odotetaan valtava määrä virtuaalista lentoliikennettä. Viime Crowded Skies houkutteli parhaimmillaan yli 2300 lentäjää ja lennonjohtajaa samanaikaisesti verkkoon, sekä kaikkiaan yli 9600 lentoa, mikä on melko vaikuttava saavutus!

IVAO ja Aerosoft tekevät yhteistyötä tapahtumassa hyväntekeväisyyden merkeissä. Aerosoft lahjoittaa yhtä suuren euromäärän, kuin tapahtuman ruuhkahuippuna on lentäjiä ja lennonjohtajia verkossa. Esimerkiksi jos yhteyksiä on enimmillään 2000, lahjoittaa Aerosoft 2000 euroa hyväntekeväisyyteen.

Tule ja lennä tässä IVAOn todentuntuisimmassa ja ruuhkaisimmassa tapahtumassa ja samalla osallistu hyväntekeväisyystoimintaan! Lisätietoa tapahtumasta täällä.

Suomessa lennonjohtopalvelua on tarjolla Tampereen aluelennonjohdossa sekä Helsinki-Vantaan lennonjohdossa. Lennonjohdosta kiinnostuneet voivat ilmoittautua sähköpostitse (niko.pursiainen[miukumauku]ivao.aero. Muita lennonjohtoyksiköitä voi miehittää vapaasti.

Navigation

Up one level