FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
20.10.17, 19:45

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Ivae ongelmia
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] 2 Reply Print
Author Topic: Ivae ongelmia  (Read 2360 times)
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Ivae ongelmia
« on: 06.12.11, 07:14 »

Ei tunnu lataavan mitään esim kartalle Undecided , onko muilla havaintoja moisesta?

jari

Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Mikael Leinonen
Offline Offline

Posts: 3931
Date Registered: 19.06.07

Re: Ivae ongelmia
« Reply #1 on: 06.12.11, 07:28 »

Kyllä tuo ainakin tällä hetkellä tuntuu toimivan. Mitä lie katkoksia...
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: Ivae ongelmia
« Reply #2 on: 06.12.11, 07:42 »

Ok, vika sitten minun päässä, tosin Ivac toimii kyllä...

jari

Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Jani Vehviläinen
Offline Offline

Posts: 88
Date Registered: 02.07.09

Re: Ivae ongelmia
« Reply #3 on: 06.12.11, 12:36 »

Onko sinulla ATI:n näytönohjain? Jos on niin oletko päivitellyt viime aikoina ajureita. Minulla nimittäin kävi niin, että kun päivitin ATI:n 11.7 ajurit versioon 11.8 niin Ivae lopetti toimisen, eli ei lataa kartalle mitään. Tälläkään hetkellä ei vielä toimi uudemmilla ajureilla, kun 11.7.

Canon EOS 1000D+18-55mm, Canon 55-250mm
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: Ivae ongelmia
« Reply #4 on: 06.12.11, 12:58 »

Nvidian näyttis käytössä. Latasin uudemman version Ivaesta ja avot ,lähti pössimään Tongue

jari

Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: Ivae ongelmia
« Reply #5 on: 07.12.11, 11:29 »

Eipä auttanut sekään.. No näyttää se muillakin tökkivän Undecided

jari

http://nl.forum.ivao.aero/index.php?topic=191731.0

Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: Ivae ongelmia
« Reply #6 on: 11.12.11, 19:11 »

Eli tällänen näky nykyään enemmänkin sääntö kuin poikkeus, Lataus jää jumiin . Kaikki muut toimii koneessa ja kokeiltuilman palomuureja. W7 käytössä.

[ attachment removed / expired ]


Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: Ivae ongelmia (vaihtoehtoinen ratkaisu otettu käyttöön)
« Reply #7 on: 12.12.11, 06:18 »


Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Tommi Ahonen
Offline Offline

Posts: 452
Date Registered: 31.10.08

Re: Ivae ongelmia
« Reply #8 on: 12.12.11, 06:52 »

Tommi Ahonen
Offline Offline

Posts: 452
Date Registered: 31.10.08

Re: Ivae ongelmia
« Reply #9 on: 12.12.11, 11:57 »

Tosin on vielä aika huono, en suosittele.

Mitäs tuossa niin huonoa on? Uusi päivitys paransi vakautta huomattavasti.
Jesperi Lauhio
Offline Offline

Posts: 3053
Date Registered: 12.01.09

WWW
Re: Ivae ongelmia
« Reply #10 on: 12.12.11, 18:45 »

Toimiiko vain tietyillä selaimilla? Chromella nimittäin lyö eteen valkoista ruutua, ei enempää... Undecided

Happy landings!

Been there, done that: HEL VRK ARN CPH RIX FRA ZRH VIE AMS CDG AGP LIS FAO FNC LPA TFN TFS MLA BUD SKP IST TLV DXB HKG KUL CGK JOG BNE SYD
Henri Juhantila
Offline Offline

Posts: 1635
Date Registered: 18.08.09

Re: Ivae ongelmia
« Reply #11 on: 12.12.11, 18:52 »

Toimiiko vain tietyillä selaimilla? Chromella nimittäin lyö eteen valkoista ruutua, ei enempää... Undecided

Mozilla tuliketulla toimii ainakin ihan hyvin.

Samu Mäntyniemi
Offline Offline

Posts: 282
Date Registered: 08.05.10

Re: Ivae ongelmia
« Reply #12 on: 12.12.11, 19:24 »

Chromella nimittäin lyö eteen valkoista ruutua, ei enempää... Undecided

Mun chromella näyttäisi toimivan ihan hyvin.

Osallistu maiseman luontiin:
1) http://www.youtube.com/watch?v=Q6CNXmmUaB4
2) http://osm2xp.com/

X-Plane 10 :
Vasen    : AMD Phenom II x4 965@3.74GHz/8GB/HD6970 22"/Win 7 Ultimate 64
Oikea     : i7 980x @4.6GHz /12GB/HD6970/22"+2x15"/Win 7 Ultimate 64
Keskellä : i7 2600K @4.5GHz /8GB/HD6970/22"/Win 7 Ultimate 64
Harri Laitinen
Offline Offline

Posts: 1323
Date Registered: 15.01.02

Re: Ivae ongelmia
« Reply #13 on: 12.12.11, 20:18 »


Allekirjoitus
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: Ivae ongelmia
« Reply #14 on: 13.12.11, 05:57 »


Hyvänoloinen muuten mutta ei lataa IVAOsta mitään, eitule whazuppia Tongue

jari

Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Henri Pälkäs
Offline Offline

Posts: 466
Date Registered: 14.06.10

Re: Ivae ongelmia
« Reply #15 on: 22.12.11, 19:54 »

Terve!

Mulla on samaa ongelmaa, kuin Jarilla. Tutkein hänen linkkaamaa foorumia ja joku oli kirjoittanut viestin, jossa uskottiin syyn olevan uusimmassa F-Securessa, online safetyssä. Mitä minun nyt sieltä kautta pitäisi tehdä? Tajusiko joku sen paremmin?

Henri


Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3236
Date Registered: 06.12.10

Re: Ivae ongelmia
« Reply #16 on: 23.12.11, 08:46 »

Mulla oli joskus sama. Joten uudelleen asensin IVAE:n ja sitten vein järjestelmän valvojana niin onnistu Wink


FSLabs Support Team
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: Ivae ongelmia
« Reply #17 on: 23.12.11, 14:29 »

Online safety ja selauksen suojaus astetuksista täppä pois "haitalliksi luokitellut sivustot"- pelkkä admin asennnus eiriitä.

jari

Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Lauri Sivuoja
Offline Offline

Posts: 3236
Date Registered: 06.12.10

Re: Ivae ongelmia
« Reply #18 on: 23.12.11, 14:56 »

Online safety ja selauksen suojaus astetuksista täppä pois "haitalliksi luokitellut sivustot"- pelkkä admin asennnus eiriitä.

jari

Ei admin asennus vaan admin käyttö. Siis aina kun avaat IVAE.exe:n Wink


FSLabs Support Team
Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: Ivae ongelmia
« Reply #19 on: 23.12.11, 15:28 »

Ei admin asennus vaan admin käyttö. Siis aina kun avaat IVAE.exe:n

Ei tarvi mitään adminia, toimii ilman, Wink

Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Pages: [1] 2 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1