FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
27.06.17, 08:52

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Falcon BMS
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 [2] 3 Reply Print
Author Topic: Falcon BMS  (Read 6403 times)
Hannuuotila
Former member
Re: Falcon BMS
« Reply #20 on: 05.04.12, 16:38 »

Onko Maverickin tähtäys-MFD ollut sinulla SOI (sensor of interest)?
Juu, on...
Johannes Kaikkonen
Offline Offline

Posts: 1960
Date Registered: 08.03.03

WWW
Re: Falcon BMS
« Reply #21 on: 06.04.12, 13:34 »

Juu, on...

Maatutkan Snowplow-tilassa (SP) on painettava lukitusnappia (TMS Up) ensin, jotta tutkan kursori liikkuu.

Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 923
Date Registered: 11.12.11

Re: Falcon BMS
« Reply #22 on: 12.04.12, 15:48 »

Mullakin toi logiikka vähän tökkii. Tän päivän lennolla sain MFD:t sellaiseen solmuun, että loppujenlopuksi mikään nappi ei tehnyt enää mitään!  laugh

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 923
Date Registered: 11.12.11

Re: Falcon BMS
« Reply #23 on: 21.04.12, 15:02 »

Nyt ongelmana BMS:n päivitys. Väittää tiedotojen olevan korruptoituneita. Wtf? Olen kokeillut uudelleen installoida koko roskan, mutta laihoin tuloksin. Ärrin murrin... Angry

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Johannes Kaikkonen
Offline Offline

Posts: 1960
Date Registered: 08.03.03

WWW
Re: Falcon BMS
« Reply #24 on: 21.04.12, 15:17 »

Nyt ongelmana BMS:n päivitys. Väittää tiedotojen olevan korruptoituneita. Wtf? Olen kokeillut uudelleen installoida koko roskan, mutta laihoin tuloksin. Ärrin murrin... Angry

Ovathan kaikki asennustiedostot latautuneet kokonaan netistä? Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa asennustiedostojen tarkistussummat:

BMS-pääasennus
Päivitys 1
Päivitys 2

Kaikki linkit vaativat rekisteröitymisen.

Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 923
Date Registered: 11.12.11

Re: Falcon BMS
« Reply #25 on: 21.05.12, 09:34 »

Voisko joku kertoa minulle, mikä Dumb Bomb:ien irrotuslogiikka on. Välillä pommi irtoaa ja välillä ei...  Huh

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Johannes Kaikkonen
Offline Offline

Posts: 1960
Date Registered: 08.03.03

WWW
Re: Falcon BMS
« Reply #26 on: 22.05.12, 15:33 »

Voisko joku kertoa minulle, mikä Dumb Bomb:ien irrotuslogiikka on. Välillä pommi irtoaa ja välillä ei...  Huh

Mitä pommitusmoodia käytät? CCRP? CCIP? D-TOS?

Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 923
Date Registered: 11.12.11

Re: Falcon BMS
« Reply #27 on: 23.05.12, 08:05 »

Mitä pommitusmoodia käytät? CCRP? CCIP? D-TOS?
CCIP ja CCRP...

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Johannes Kaikkonen
Offline Offline

Posts: 1960
Date Registered: 08.03.03

WWW
Re: Falcon BMS
« Reply #28 on: 23.05.12, 17:45 »

CCIP ja CCRP...

Perinteinen: Master ARMED?

Krause on tehnyt hyviä opiskeluvideoita BMS:lle (linkki vaatii rekisteröitymisen). Tässä tutkan rynnäköintimoodit ja niiden käyttö:

http://www.youtube.com/watch?v=Ka74bFkdhCI

Jaakko Pekkanen
Offline Offline

Posts: 422
Date Registered: 12.04.04

Re: Falcon BMS
« Reply #29 on: 13.12.12, 20:04 »

Moro!

Onkos kukaan yrittänyt pelata tätä BMS:ää läppärillä? Olis läppärille tarvetta ja ajattelin samalla hankkia sellaisen, jolla BMS:kin taipuisi.
15-tuumainen kohtis näyttiksellä hakusessa. Noista Nvidian näyttiksistä (630-, 640-sarjalaiset) ei ole mitään kokemuksia, vaikka ne monesta kaupan olevasta tuotteesta löytyvätkin.
Johannes Kaikkonen
Offline Offline

Posts: 1960
Date Registered: 08.03.03

WWW
Re: Falcon BMS
« Reply #30 on: 14.12.12, 19:21 »

Moro!

Onkos kukaan yrittänyt pelata tätä BMS:ää läppärillä? Olis läppärille tarvetta ja ajattelin samalla hankkia sellaisen, jolla BMS:kin taipuisi.
15-tuumainen kohtis näyttiksellä hakusessa. Noista Nvidian näyttiksistä (630-, 640-sarjalaiset) ei ole mitään kokemuksia, vaikka ne monesta kaupan olevasta tuotteesta löytyvätkin.

Minulla on BMS ollut jo kahdella läppärillä. Edellinen oli Toshiban Satellite A500D-10E ja nykyinen on Toshiban Satellite L875D-100. Molemmissa on AMD:n (ATIn) Radeon-piirin näytönohjain, ja BMS on pyörähtänyt hyvin. Nvidian näytönohjaimista ei minulla ole kokemusta, mutta ymmärtääkseni niilläkin BMS:n pitäisi toimia. Vältä ennen kaikkea Intelin integroituja näytönohjainpiirejä. Ne eivät todistetusti toimi.

Ismo Nurmi
Offline Offline

Posts: 3390
Date Registered: 23.10.03

Re: Falcon BMS
« Reply #31 on: 15.12.12, 14:43 »

Jos joku haluaa ostaa sen pahvilaatikollisen Falconia niin viestiä vain tänne.
Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 923
Date Registered: 11.12.11

Re: Falcon BMS
« Reply #32 on: 02.05.14, 15:46 »

Tervehdys. Olisko kellään toimivaa DTC -filee (.key muistaakseni), niin ei tarttis ohjelmoida tota koko roskaa? Jos, niin mulle voi heittää spostia: mikkopistekarkkainenyksi@gmalpistecom

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Johannes Kaikkonen
Offline Offline

Posts: 1960
Date Registered: 08.03.03

WWW
Re: Falcon BMS
« Reply #33 on: 03.05.14, 16:09 »

Tervehdys. Olisko kellään toimivaa DTC -filee (.key muistaakseni), niin ei tarttis ohjelmoida tota koko roskaa? Jos, niin mulle voi heittää spostia: mikkopistekarkkainenyksi@gmalpistecom

Lähetin sinulle oman raakileversioni. DTC-tiedostoa voi muokata näppärästi Windowsissa Weapon Delivery Planner -ohjelmalla, jonka käyttöliittymä on hieman "sivistyneempi" kuin BMS:n valikoiden plaraaminen.

Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 923
Date Registered: 11.12.11

Re: Falcon BMS
« Reply #34 on: 06.04.15, 09:15 »

Piiitkästä aikaa BMSsää. ***kele kun on tehty toi ohjaimien kalibrointi hankalaksi. Ei meinaa saa millään kaikkia vipstaakeja toimimaan samaan aikaan. Kun pedaalit ja throttle toimii, lopettaa joystick toimintansa ja toisinpäin. Olen ajanut simun järjestelmänvalvojana ja "normaalisti". Kellään ollut samoja vaikeuksia?

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Johannes Kaikkonen
Offline Offline

Posts: 1960
Date Registered: 08.03.03

WWW
Re: Falcon BMS
« Reply #35 on: 07.04.15, 14:22 »

Piiitkästä aikaa BMSsää. ***kele kun on tehty toi ohjaimien kalibrointi hankalaksi. Ei meinaa saa millään kaikkia vipstaakeja toimimaan samaan aikaan. Kun pedaalit ja throttle toimii, lopettaa joystick toimintansa ja toisinpäin. Olen ajanut simun järjestelmänvalvojana ja "normaalisti". Kellään ollut samoja vaikeuksia?

Millaiset ohjaimet sinulla on? Mikä käyttöjärjestelmä sinulla on?

Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 923
Date Registered: 11.12.11

Re: Falcon BMS
« Reply #36 on: 07.04.15, 16:55 »

Mulla on hotas warthogi, ch:n pedaalit ja tir5. Sain nuo lopulta toimimaan. Eka piti kalibroida pedaalit ja kaasu, sitten näppäimet ja ihan lopuksi joystick. Tuossa järjestyksessä, muutoin simu hukkasi edelliset ohjaimet.

Muokkaus: onko sulla Johannes tuota Balkania asennettuna BMSsään? Toimiiko sun kampanjamoodi? Mulla ei suostu luomaan tehtäviä. Kello käy, mutta listaan ei ilmesty mitään....
« Last Edit: 07.04.15, 17:00 by Mikko Kärkkäinen »

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Johannes Kaikkonen
Offline Offline

Posts: 1960
Date Registered: 08.03.03

WWW
Re: Falcon BMS
« Reply #37 on: 07.04.15, 18:35 »

Mulla on hotas warthogi, ch:n pedaalit ja tir5. Sain nuo lopulta toimimaan. Eka piti kalibroida pedaalit ja kaasu, sitten näppäimet ja ihan lopuksi joystick. Tuossa järjestyksessä, muutoin simu hukkasi edelliset ohjaimet.

Muokkaus: onko sulla Johannes tuota Balkania asennettuna BMSsään? Toimiiko sun kampanjamoodi? Mulla ei suostu luomaan tehtäviä. Kello käy, mutta listaan ei ilmesty mitään....

Minulla on Falcon-Onlinen Battle for Balkans, josta versio 1.2.1. Olethan valinnut StandAlone-version Theater-valikosta? Entä onko laivueen asetuksissa (Intel -> Squadron) täppä kohdassa "Set by HQ"? Kokeilen juuri ajaa kampanjaa 1st FS -laivueesta, jonka kotikenttä on Brindisi-Casale Airport. Tehtäviä alkoi ilmestyä, kun laitoin täpän mainitsemaani kohtaan.

Mikko Kärkkäinen
Offline Offline

Posts: 923
Date Registered: 11.12.11

Re: Falcon BMS
« Reply #38 on: 08.04.15, 06:14 »

On stand alone ja Set by HQ -boksi valittu... mystistä.  Huh Korea toimii kuitenkin hyvin.

i5 3,3GHz | 8GB DDR4 | GeForce GTX 970 4GB | WIN10 64bit | 1TB + 128GB SSD | Samsung 27" curved | Thrustmaster HOTAS Warthog USB | TrackIR5 + Track Clip Pro | CH Pro Pedals | Razer Black Shark Headset
Johannes Kaikkonen
Offline Offline

Posts: 1960
Date Registered: 08.03.03

WWW
Re: Falcon BMS
« Reply #39 on: 08.04.15, 19:40 »

On stand alone ja Set by HQ -boksi valittu... mystistä.  Huh Korea toimii kuitenkin hyvin.

Mihin laivueeseen olet liittynyt?

Pages: 1 [2] 3 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1