OH-IMS (kuvia lisätty 1.5.2012)

<< < (25/36) > >>

tigert:
Splittasin tuon visuaalipohdinnan omaksi ketjukseen niin saadaan jatkaa IMS:n tilannetietoja ja pohdintaa tässä

//T

Juhak:
Quote

Splittasin tuon visuaalipohdinnan omaksi ketjukseen niin saadaan jatkaa IMS:n tilannetietoja ja pohdintaa tässä


Jep, tuo visuaalipohdinta palvelee paremmin omana ketjunaan, kuin piilotettuna tänne

Juhak:
Tästä on puhuttu muistaakseni ennenkin, mutta mistä olette hankkineet jousia?

Suuntaohjauksen kuntoon saamiseksi pitäisi löytää pari melko jämerää, mutta ei niin pitkää jousta keskittämään polkimet. Olen haravoinut läpi pari rautakauppaa löytämättä oikeastaan mitään. Netistä löytyy esim. tämä: http://www.jouset.com/online-shop.aspx mutta pelkkien taulukoiden avulla on hankalaa valita, pitäisi päästä hypistelemään 

Nyt kun päästiin hardware asioihin, niin en voi olla kehumatta Helsingin Ruuvikulma nimistä liikettä: http://www.ruuvikulma.fi/ Alppilassa sijaitseva putiikki on todellinen kivijalka liike, ja sieltä löytyi nopeasti ja helposti mm. mustia ristipääruuveja, M4 kupumuttereita ja kasa tuumakokoisia muttereita. Ja koko läjä maksoi viisi euroa.
Juha

Transisto:
CKU:n jouset ostettiin Porista, Satakunnan Kiinnitystarvike Oy:stä. Tuolla oli myös kokonainen huone varattu jousilla ja parasta oli, että mukaan sai ottaa ison kasan jousia ja turhat palauttaa myöhemmin takaisin.

Polkimien kanssa muuten lensi parikin kertaa työkalupakki päin seinää. Nuo tuplapolkimien voimat menivät jotenkin aivan hämärästi niin, että vaikka mielestämme vastavoimat olivat kunnossa, vetivät jouset toiset polkimet aivan ääripäähän tai toisilla tavoilla yritettäessä jousivoimat kumosivat toisensa ja polkimet eivät palautuneet vaan jäivät paikalleen. Muistaakseni ratkaisimme ongelman kuvan kaltaisella tavalla: (vastakkaiset jouset oli venytetty niin paljon, että akselin palautuessa/keskittyessä mahtuivat menemään riittävässä kasaan. Kuvassa myös fillarin vanteen napa.  Jouset löytyvät parhaiten vain kokeilemalla.http://www.lentosimulaattori.1g.fi/kuvat/assorted+construction+pictures/rudder+pedals+%2C+brakes/03rudder.jpg

http://www.lentosimulaattori.1g.fi/kuvat/assorted%20construction%20pictures/rudder%20pedals%20%2C%20brakes/05rudder.jpg

tigert:
Mikset vetäisi tuossa kaaviokuvassa jousia tuon tangon päihin suoraan!

c//////////////////////////o(___________o___________)c//////////////////////////o

tai tekisi tuohon ikäänkuin sivuperäsintä (kääntyvä osa I-palkin sijaan T-kirjain kuten oikean koneen sivuperäsimen vaijerit on tehty - ja sivuperäsintä suoraan pitävän ilmavirran sijaan sinne yksi jousi joka vetää sitä suoraan taakse...?

Tai voihan siellä olla vaikka naru, rissapyörä ja 10kg paino roikkumassa jolloin painovoima hoitaa keskitysvoiman..?

//T

Navigation

Up one level

Next page

Previous page