OH-IMS (kuvia lisätty 1.5.2012)

<< < (5/36) > >>

Dankke:
Komiaa on 

Menin tuonne teidän nettisivuille ja klikkasin kuvia isommiksi tuli tälläinen teksti:

Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 4864 bytes)  Elikkä mitä tuo meinaa 

tigert:
Kumiköydet ("mustekala") on hiljaisia ja halpoja. Motonetistä löytyy jousia ainakin jotain, mutta mustekala vois olla ihan toimiva kanssa.

//T

Transisto:
Hauska nähdä, että sielläkin edistyy. 

Juhak:
Quote

Kumiköydet ("mustekala") on hiljaisia ja halpoja. Motonetistä löytyy jousia ainakin jotain, mutta mustekala vois olla ihan toimiva kanssa.


Mustekalatkin ovat käyneet mielessä. Ja tällä hetkellä korkeusohjaimessa onkin kaksi mustakalaa kiinni. Tuossa mittaritaulusabluuna kuvassa näkyykin pätkä punaista mustekalaa sabluunan alta. Mustekalan ongelma on vain se, että niitä pitää venyttää toooosi paljon sopivan voiman saamiseksi. Kokeilen nyt jousia kunhan saan niitä käsiini. Motonetin jousivalikoima on todettu olemattomaksi (vai onko joku nähnyt siellä oikeasti jousia?). Mutta sain vihjeen Erikoisjousi http://www.erikois-jousi.fi/main.cgi?blue nimisestä firmasta.

Juha.

Juhak:
[ Attachment not found - or removed ]
Pitkän odottelun jälkeen kuriirisetä kantoi tänään ison pahvilaatikon ovesta sisään. Fiilikset oli kuin pikkupoikana jouluna kun avasin sitä...
Tältä näyttää Simkitsin usb-mittarin laatikko avattuna. Tuosta läjästä pitäisi syntyä mittari. Seuraavana alkaa servojen metsästys.

Tilauksen toimitus kesti kyllä aika pitkään... tilaus tehtiin 19.7. Kyselin tilauksen perään pari kertaa, ja aina vastaus oli "lähetetään ensi viikolla ja selityksiä kesälomista yms".
Juha.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page