Muzaa!

<< < (149/165) > >>

tslowman:
Quote

Laitan vielä yhden: https://youtu.be/cAU_IBfcjtw


Tällä nyt ei ole kyllä musiikin kanssa mitään tekemistä. Huumoripoppikin on kaukana.

Wanhis:
Palaisin vielä tuohon Johanna Kurkelaan laulajana . . . Yllätyin aikalailla hänen laulunsa minuun tekemää vaikutusta, että mikä siinä oikein teki siitä esityksestä niin koskettavan. Arvelin hieman tietäväni sen ja asia sai vahvistuksen kun törmäsin netissä hänen YLE-haastatteluunsa jossa hän itse kertoo:


"Suurta rakkautta laulamisen aikana"

Johanna Kurkela rakastaa laulamista. Esiintymistilanne on Kurkelan mielestä hyvin ainutlaatuinen tilanne, jossa laulaja ja yleisö ovat yhtä.

– Siinä on jotain ikiaikaista. Tykkään toki tehdä levyjä ja leikkiä äänimaailmoilla, mutta esiintymisessä on jotain ainutlaatuista. Artisti ja yleisö jakavat saman tilan, siinä hetkessä koen suurta rakkautta. Vieläkään ei oikein tiedetä mitä musiikki saa meissä aikaan, mutta parhaimmillaan se on sanaton, ihmisiä yhdistävä kieli.

– Musiikki on kuin nuotio. Me kaikki tuijotamme haltioituneena tulta joka lämmittää. Jokainen kokee sen omalla tavallaan, mutta yhdessä ollen kimpassa tulen ympärillä. Ollaan yhtä arvokkaita ja saadaan hetkeksi laskea ne painavat reput olkapäiltä, sanoo herkkä laulujen tulkitsija.

man:
Primusta. Tämän biisin sanat on vaan aika vaikeat muistaa...

https://youtu.be/wTOOX3eYnLM?t=35s

valvoja:
But that's the way I like it baby, I don't wanna live forever!!!

https://youtu.be/1iwC2QljLn4

tare:
Hyvää musaa. https://www.youtube.com/watch?v=pbhFIO6ogqE

Navigation

Up one level

Next page

Previous page