X-Plane 10 -kaappauksia

<< < (17/47) > >>

Joona:
Quote

mitä lukee täälläkin mitä ihmeellisempiä bugeja ja maisemat häviää ja kaikki on vaikeeta.
Fsnordikki täynnä ongelma viestejä

Quote

eikä puhuta sitten MSFS;n lukuisista bugeista mitään

Koitahan nyt päättää. Ja tuskin niistä FS:n bugeista tässä keskustelussa puhutaankaan vaan foorumilla yleisesti kuten jo itsekin totesit viestisi alussa.

mmniemi:
HEHE, on tämä niin hauskaa lukea. Jukka esittää konkreettisia esimerkkejä, miltä osin X-Plane on huonompi, niin jopa nousee X-plane-porukka takajaloilleen. Taitaa ottaa koville, kun osuu kritiikki liian lähelle

arskal:
http://xplane10.wordpress.com/2012/01/07/xp10reviews-the-weekend-update-for-8-january-2012-xp10-and-pmdg-aerosoft-airports-part-ii-ft56/

Jos itse omistaisin yrityksen, joka tuottaa näitä lisäosia, katsoisin tulevaisuuteen. Kuinka monta varteenotettavaa vaihtoehtoa maailmassa on simurintamalla. Tosiasiahan on se, että jotain tars tehdä, tuottavuutta silmälläpitäen. Se, miltä kaikki näyttää beta-versioissa, ei vastaa lopputuotetta. Xp10 on täysin uusi simu, verrattuna XP9:iin, joten simun kehityksessä ollaan ns. lähtökuopassa, kun taas FSX:ää on 20 vuotta kehitelty, tai siihen on yks sun toinen tehnyt lisäosia ja on ollut ainoa simu maailmassa joka on ollut vakavasti otettava. Siks FSX:llä on etumatkaa vielä käyttäjäkunnassa. Ei siis voida verrata simuja keskenään tässävaiheessa. Ehkä lentomalli on Xplanessa valmis osa, josta voidaan keskustella, sekä maiseman luontiin käytettävä OSM data. Mutta, että, jos ja kun... Ainakin itsellä on vahva näkemys siitä, että Xplane on yks erittäin vahva vaihtoehto simurintamalla ja odotan mielenkiinnolla mihin se kehittyy. Ehkä 2 vuoden sisään tulemme näkemään sen todellisen luonteen. Kaikesta lukemastani sisällöstä netissä, mikä Xplaneen liittyy, ei voida todellakaan sanoa simusta, että se on susi jo syntyessään. Eikös tohon kastiin kuulunut aikanaan sellainen auto kuin Fiat, Petojen sukua, Susi jo syntyessään..    

Nui... Jos lähtis vääntään ruokaa välillä.

arskal:
Quote

HEHE, on tämä niin hauskaa lukea. Jukka esittää konkreettisia esimerkkejä, miltä osin X-Plane on huonompi, niin jopa nousee X-plane-porukka takajaloilleen. Taitaa ottaa koville, kun osuu kritiikki liian lähelle


Minusta Jukka ei esittänyt sellaista kritiikkiä, joka ihan oikeasti koskee Xplanen ostettua versioo. Noista shoteistahan puuttuu scenet jne.. Onko tässä kohtaa tuotteiden vertaus oikeaa. Minusta ei.

Jos kuitenkin laitettais tuotteet sillain rinnakkain, että scenet on kiinni ja maisemat kunnossa ja aletaan sitten vasta vertaan tuotteita. Demo on minusta väärä tuote tähän vertailuun.

Jape:
Hehe...X-plane on tullut MS:n dominoimille alueille melko vahvasti, ottaen huomioon miten kauan MS on kehittellyt lentosimulaattoreita. Minusta X-planelle voi nostaa isoa hattua...tulee varmasti olemaan kova haastaja FSX:lle tulevaisuudessa. Mikkisofta on mielestäni väsähtänyt suuruuteensa ja nyt on rinnalle kipuamassa dynaaminen uljas X-plane. Oikeaa kehitystä mielestäni... heräävätpähän siellä norsunluutornissa sille, että asiakas on sittenkin tärkeämpi.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page