Hiiren kursorin sijainnin ja toimintojen mäppäys encoderille?

(1/1)

Transisto:
Osaisitteko kertoa millä ohjelmalla voisi mäpätä hiiren kursorin paikan ruudulla ja lisätä vielä rullahiiren pyöritystä vastaavat näppäimet jonkinlaiseksi 'makroksi'. Purjelentosimulaattorin SimMeters-korkeusmittarin painekorkeussäätö toimii rullahiirellä (klikkaus mittarin päällä aktivoi toiminnon ja rullahiiren pyöritys eteen tai taakse siirtää mittarin viisaria) ja nyt pitäisi saada se toimimaan jotenkin encoderilla niin, että ensin määritetään hiiren paikka, rullahiiren klikkaus ja lopuksi myös rullan pyöritys.

Kun tuolle toiminnolle saisi määritettyä tietyt painikkeet näppäimistöllä, olisi toiminto helppo siirtää encoderin ja yoke-kortin kautta Joytokey-ohjelmalle.

OH-TWN:ssä oli muistaakseni tehty jokin vastaavanlainen juttu, mutta en enää löytänyt sitä vanhemmista keskusteluista. 

wezzer:
Moi,

OH-TWN:ssä on käytössä Autohotkey (http://www.autohotkey.com/) Sandelia varten. SIOC:sta tulevien näppäinkomentojen perusteella hiiren kursori klikkailee ruudulta näppäimiä. Toimii yllättävän hyvin!

Antti

Transisto:
Tuli mieleen vielä toinen pyöritysnapin toteutus. Hiiren rullan allahan on jo valmis encoder.
Yhteen koneeseenhan voi kytkeä kaksi hiirtä. Toinen hiiri voisi toimia normaaliin tapaan ja toinen olisi purettu osiin niin, että
startin yhteydessä kerrottaisiin makrolla vain tämän puretun hiiren kursorin paikka. Näin hiiri ei vaihtaisi paikkaa ja pyöritysnuppi toimisi vain painekorkeuden säätöön.

Navigation

Up one level